Veee hanımlar beklenen haber geldii işe alındım cuma günü iş başı yapıyorum birazdan eşimle gidip kıyafet alıcaz çarşambada evraklarımı halledicem.
hayırlı olsun, çok sevindim derfatface de sormuştum ama sen burdan cevaplamışsın
sevimlicim inşaallah gelir de seni merak koymaz
anlaşıldı benim bi erzurum yapmam lazım
sen çok yaşa e mi banusenin içinde ufacık ta olsa burukluk varsa üzülürüm eşine de negatif enerji yollarım bak buradan.
hayırlı olsun derfat, çok sevindimVeee hanımlar beklenen haber geldii işe alındım cuma günü iş başı yapıyorum birazdan eşimle gidip kıyafet alıcaz çarşambada evraklarımı halledicem.
ataerkilliğe neden bu kadar tepkili olduğumu da yazayım.
ben çok despot bir babayla büyüdüm.
tuvalete,duşa giderken,yatarken,yemek yerken bile izin almamızı isterdi.
sürekli kendi doğruları doğru,kendi istekleri kanun,senin bırak cevap vermeyi,düşünceni belirtmenin bile yasak olduğu bir evdi bizimkisi.
annem ölene kadar babamın hükmüne uygun yaşadı,çok sakin sessizdi benim bir tanem ve çok ama çok ezildi.
evlenirken eşimden bir tek şey istedim;beni sıkma,bana bağırma.
benim bir aklım var,iradem var,yanlış ta yapsam ondan öğreneceklerim var.
allah tam gönlüme göre bir eş verdi şükür,ya da ben babamın tam tersi bir insanı seçerek mantığımı kullandım.
yemin ederim alerji yapıyor bende;eşim giydirmez,eşim izin vermez,eşim ne derse odur lafları.
hemen geçmişe dönüyorum.
yoksa dediğim gibi başkasını evinden,özelinden bana ne.
kimse kimseyi ezmesin,kendi keyfi için üzmesin istiyorum sadece.
(gerçi o günden beri böbrek yerlerim ağrıyo ama söylemedim eşime).
hayırlı olsun..darısı iş bekleyenlerin başına..Veee hanımlar beklenen haber geldii işe alındım cuma günü iş başı yapıyorum birazdan eşimle gidip kıyafet alıcaz çarşambada evraklarımı halledicem.
canım bacımmm allah daha da mutlu etsin eşinle seni.... mantığında kısmetinde şansında yaver gitmiş darısı olumsuz olanlaraataerkilliğe neden bu kadar tepkili olduğumu da yazayım.
ben çok despot bir babayla büyüdüm.
tuvalete,duşa giderken,yatarken,yemek yerken bile izin almamızı isterdi.
sürekli kendi doğruları doğru,kendi istekleri kanun,senin bırak cevap vermeyi,düşünceni belirtmenin bile yasak olduğu bir evdi bizimkisi.
annem ölene kadar babamın hükmüne uygun yaşadı,çok sakin sessizdi benim bir tanem ve çok ama çok ezildi.
evlenirken eşimden bir tek şey istedim;beni sıkma,bana bağırma.
benim bir aklım var,iradem var,yanlış ta yapsam ondan öğreneceklerim var.
allah tam gönlüme göre bir eş verdi şükür,ya da ben babamın tam tersi bir insanı seçerek mantığımı kullandım.
yemin ederim alerji yapıyor bende;eşim giydirmez,eşim izin vermez,eşim ne derse odur lafları.
hemen geçmişe dönüyorum.
yoksa dediğim gibi başkasını evinden,özelinden bana ne.
kimse kimseyi ezmesin,kendi keyfi için üzmesin istiyorum sadece.
aminnnn bacımmmmhayırlı olsun..darısı iş bekleyenlerin başına..
bu arada ben asla gelemem öyle şeylere
kimse beni mantıklı veya mantıksız hiç bir şeyde kısıtlayamaz
bunun nedeni ben bu yaşa kadar yanlış değerlerle mi yaşadım da hayatıma biri girince değerlerim doğru olacak
bu beni insan yerine koymamak olur
kaldı ki bu halimle hayatıma girmiş birinin hayatımı değiştirmeye çalışmasına asla izin vermem
kızlar bu benim fikrim kimseyi bağlamaz aman deyim de
aminnnn bacımmmm
sen nasılsın ne var ne yok 3 sekme kk kirli çıkılar gidiyorum daha bugune gelemedim
yarın sakaryaya gidiyom bacımaaa:) inşlhburdan sakarya ekibine duyurulur
zira itina ile buluşmalara katılınır:)
aminnnn bacımmmm
sen nasılsın ne var ne yok 3 sekme kk kirli çıkılar gidiyorum daha bugune gelemedim
yarın sakaryaya gidiyom bacımaaa:) inşlhburdan sakarya ekibine duyurulur
zira itina ile buluşmalara katılınır:)
HEYY SEYYAH SAKARYA (ADAPAZARI) GEL VALLA SENİN ORALAR ZATEN...kızzzz ben de geleyim sakaryaya kim var kimle buluşcaz ki
HEYY SEYYAH SAKARYA (ADAPAZARI) GEL VALLA SENİN ORALAR ZATEN...
yoksam sen angaraya mı geldinn.... ne oldu bir sınav mı başvurumu neyy bişeyin vardııı???
Veee hanımlar beklenen haber geldii işe alındım cuma günü iş başı yapıyorum birazdan eşimle gidip kıyafet alıcaz çarşambada evraklarımı halledicem.
bakayım evet bende yarın bilet bulursam alıcammmm şimdi bacımı aradım anaaamm şoke oldummm böbrekleri ağırmış hastaneye acile kaldırmışlarrrr iğne falan yapmışlar test yapmışlar neysemmm idarında lökosit ve protein çıkmış nedirki bubebeem yarın 23 nisan töreni var öğlene biter
sonra çocuk şenliği var oraya gidicez
orası zaten çarşıda
akyazı diyordun sen merkeze gelcen mi
geleceksen özelden numero yaz bana görüşek
bi çayını içerim
yani 657 sensin ya o bakımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?