amanınımmmm sendemi ben gibisinnnnbdv de bi konuyla acayip dalga geçesim var
ah şu 70 puan olmasa
aldıklarınıda güle güle giyin deryacımKızlarrr hepinize çok çok teşekkür ederim darısı iş isteyenlerin (özlem ve seyyahın başına)
Eşimle avmye gittik bana 2 tane işte giymek için gömlek aldık yarında sanırım pantolon ve ayakkabı alıcam ve evraklarda çarşambaya kaldı.
az önce bi film izledik tsunamiyi aanlatıodu eh işte tarzı farklı bi filmdi:)
adı küçük kıyamet izlemek isteyen varsa vaktide varsa izleyebilir......
işte haber buuuVeee hanımlar beklenen haber geldii işe alındım cuma günü iş başı yapıyorum birazdan eşimle gidip kıyafet alıcaz çarşambada evraklarımı halledicem.
zeytincim bezelyenin şu anda tazesi var. hatta geçenlerde ben de sormuştum bezelyenin tazesi dondurucuya konur mu diye...herkese günaydın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun
sabahın köründe dikildim yine ayağa saat 9 dan beri ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım bulaşıkları yerleştirdim makina ya çalıştırdım
tencereleri elimde yıkadım dolapları sildim ocağı temizledim uzun zamandır duran beğenip yemediğimiz konserve kavanozlarını boşalttım temizledim
papatya o saat takıntısı bende de var sanki bir yere yetişcekmişim gibi devamlı gözüm saatte
birazdan evi toparlıcam haftasonu misafir gelebilirmiş
evim temiz olur bari gelirlerse pasta börek işi kalır
bezelye ne zaman çıkar dün pazarda göremedim de zamanı geçtide ben alamadım mı yoksa
zeytin bezelye daha yeni çıkmaya başladı mayıs sonuna kadar vakti var rahat ol:)
biraz bollaşsın alışsın:)
PAPATYA benimde gözüm sürekli saatte hele hafta sonları kendimi bazen o kadar huzursuz hissediorumki hele dışardayken
2 saat sonna evde olmalıyım saat akşamın 8 i oldu ben hala dışardayım falan diye huzursuz oluorum eşim yanımdayken bile böle:)
benim evli diilken yani ailemin yanındayken eve giriş saatim akşam ezanıydı saatimi ezan belirlerdi bende artık nasıl bi bilinç altına işlediyse bu
ünideyken bile ezan okunsa ve ben dışardaysam kendimi o kadar hzuurusuz hissederdimki şimdi bile öle dışardayken mesela akşam saat 22 eşimle dışardayız içimde tarif edemediğim bi huzursuzluk oluyo ben bundan kaynaklandığını düşünüorum:)))))
ama o zmanla saatle yarışma konusu bence çalışan tüm kadınlarda var hele bide çocukluysan:)
sen hem ev hanımının yaptığı şeyleri yapmak zorundasın yapıosunda hemde üstüne çalışıosun aynı zmanda hala öğrencisin akademik kariyer peşindesin...
papatya=ev hanımı,anne,öğretmen,öğrenci,eş,kadın,dost,kardeş,evlat vs... vs....... bunların hepsini aynı anda yaapıosun:)
bi kadının narin bedenine bu kadar yüklenirse saatle zmanla yarışması gayet normal yani telaşlancak bi durum yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?