Kirli Çıkılar )))

Kızlarrr hepinize çok çok teşekkür ederim darısı iş isteyenlerin (özlem ve seyyahın başına)
Eşimle avmye gittik bana 2 tane işte giymek için gömlek aldık yarında sanırım pantolon ve ayakkabı alıcam ve evraklarda çarşambaya kaldı.

aldıklarınıda güle güle giyin deryacım tekrar hayırlı olaaaa

derfatttttt
geçmişe çok bakamadım ama sanıyorum işe girmişsin...çok sevindim. nerede çalışacaksın. hayırlı uğurlu olsun....

iyi akşamalr kızlar buluşma sonrası görüşemedik nasılsınız sirkeci multi özlem derya
hiç denk geleemz olduk hepimiz aynı andaa:)

bidahaki buluşmayı artık english home da yaparmışız

Psikoloci tohtorumuz böcükle konuşmamızdan bi kesit

ben...ben boderleınım bi döverm bi severim
böcük..değilsin ,o zengin sosyete hastalığı bi kere
sorarlar adama senin o kadar paran var mı diye

az önce bi film izledik tsunamiyi aanlatıodu eh işte tarzı farklı bi filmdi:)
adı küçük kıyamet izlemek isteyen varsa vaktide varsa izleyebilir......

banucum seyyah karışılma konusunda size sonuna kadar katılıyorum
ben izin vermem

amma velakin bence her ilişki kendi içinde ayrı bir kültür oluşturur
hepsinin dinamiği farklıdır
nasıl ben eskimoları veya ingilizleri kültüründen dolayı yargılayamazsam
başkasının ilişkisini de yargılayamam
başkasına da benimkini yargılatmam

karanfilim bazen senle bazı şeylerde çok farklı düşünüyoruz
ama acayip de kolay anlıyoru birbirimizi
ve yargılamıyoruz
bayılıyorum ben buna söyliim

az önce bi film izledik tsunamiyi aanlatıodu eh işte tarzı farklı bi filmdi:)
adı küçük kıyamet izlemek isteyen varsa vaktide varsa izleyebilir......

şu gerçek hikaye olanmı..
oysa bende pek beğenerek izlemedim ama en son ailenin foto.sunu görünce kötü olmuştum

çok şükür cumartesi, pazar ve pazartesiyi tum gun oku oku bitirdim.
angaradayım
indirimler, fırsatlar haberdar ediverin.
görüşme varsa bi ara haber verin

Veee hanımlar beklenen haber geldii işe alındım cuma günü iş başı yapıyorum birazdan eşimle gidip kıyafet alıcaz çarşambada evraklarımı halledicem.
işte haber buuu çok tebrik ediyorum inşallah iş çok rahat olacak ve sen hep memnun kalacaksın. Darısı seyyaha ve özleme onlar da 657 li olurlar inşallah

eve az önce girdim akşam yemeğinde k validelerdeydik. yani anlayacağınız sirkeci yemekten yine yırttıyeğenimizin resimlerini gördük o kadar büyümüş ki tulumlara sığmıyor tosun paşa olmuş resmen

gökçe ben de saklama kavanozlarımı değiştiriyorum esseden scahffer ın saklama kavanozları var yeşil kapak kırmızı kapak filan onlardan alıyorum kare olduğu için çekmecede dolapta düzgün duruyor. Daha 3-4 tane daha almalıyım bak aklıma iyi getirdin yarın çıkıp alalım hatta senle essede buluşalım

Günaydın hanımlarr
23 ulusal egemenlik ve çocuk bayaramı kutlu olsun.
Sabah uyutmadı çağan bende kalktım eşim uyuyor hala evi toparlayayım belki arkadasım oturmaya gelebilir ama hiçbişey yapmadım işe başlamadan evleri biraz toplayayım dedim ama zor olacak benim için yarın tüm gün dışardayım perşembede eşim evde görümcemi istemeye geliyorlarmış onunla uğraşırız gün biter hooop cuma sabahta iş başı

günaydın kızlar....
ohhh ne güzel bugün de evdeyim....
dün akşam avm'ye gittik. bambiden babet aldım bir adet . siyah renk. netten alayım diyordum, mağazadan 49,99 a aldım. eşime de maviden mont ve t-shirt aldık. tekzene girdik. ıvır zıvır derken 77 tl'de oraya vermişiz. kredi kartı şu an itibarıyla 2600 tl olmuş bile. kesilmesine yaklaşık 13 gün var. hiç harcamazsak sadece bir kere markete gitmem gerek 2700 le kapatıcaz inşalah ki aylardır 3000'ün altına inmemiştik.
kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ben sürekli zamanla savaş içindeyim. gözüm hep saatte....
mesela sabah 07:30 kalktık. eşimle oğlum bayrama gitti. 8'de. sonrasında azıcık daha yattım. saat 10'da kalktım. ay yatmasaydım falan diye pişmanlık duyuyorum anlatabildim mi...
üstelik yapılcak da bir işim yok. yemek yapıcam sadece o kadar..
eskiden hafta sonra en erken 10'da kalkardım. şimdi erkenden dikiliyom ayağa...
yada diyelim ki avm'ye gittim.hemen bir hesap yapıyorum kafadan ne bileyim iki saat sonra evde olmalıyım diye. yada kuafördeyim gözüm saatte oluyor...
kızlar ben hasta mıyım neyim ya.....

Show tv'de Gülben Ergen'in "çocuklar gülsün" projesiyle ilgili Kars Digor'da yaptırdığı anaokulunu anlatıyorlar. valla takdir ediyorum şu kadını. çok kutsal bir iş yapıyor bu kadın....

herkese günaydın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun
sabahın köründe dikildim yine ayağa saat 9 dan beri ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım bulaşıkları yerleştirdim makina ya çalıştırdım
tencereleri elimde yıkadım dolapları sildim ocağı temizledim uzun zamandır duran beğenip yemediğimiz konserve kavanozlarını boşalttım temizledim
papatya o saat takıntısı bende de var sanki bir yere yetişcekmişim gibi devamlı gözüm saatte
birazdan evi toparlıcam haftasonu misafir gelebilirmiş
evim temiz olur bari gelirlerse pasta börek işi kalır

bezelye ne zaman çıkar dün pazarda göremedim de zamanı geçtide ben alamadım mı yoksa

zeytin bezelye daha yeni çıkmaya başladı mayıs sonuna kadar vakti var rahat ol:)
biraz bollaşsın alışsın:)

PAPATYA benimde gözüm sürekli saatte hele hafta sonları kendimi bazen o kadar huzursuz hissediorumki hele dışardayken
2 saat sonna evde olmalıyım saat akşamın 8 i oldu ben hala dışardayım falan diye huzursuz oluorum eşim yanımdayken bile böle:)

benim evli diilken yani ailemin yanındayken eve giriş saatim akşam ezanıydı saatimi ezan belirlerdi bende artık nasıl bi bilinç altına işlediyse bu
ünideyken bile ezan okunsa ve ben dışardaysam kendimi o kadar hzuurusuz hissederdimki şimdi bile öle dışardayken mesela akşam saat 22 eşimle dışardayız içimde tarif edemediğim bi huzursuzluk oluyo ben bundan kaynaklandığını düşünüorum:)))))
ama o zmanla saatle yarışma konusu bence çalışan tüm kadınlarda var hele bide çocukluysan:)

sen hem ev hanımının yaptığı şeyleri yapmak zorundasın yapıosunda hemde üstüne çalışıosun aynı zmanda hala öğrencisin akademik kariyer peşindesin...

papatya=ev hanımı,anne,öğretmen,öğrenci,eş,kadın,dost,kardeş,evlat vs... vs....... bunların hepsini aynı anda yaapıosun:)
bi kadının narin bedenine bu kadar yüklenirse saatle zmanla yarışması gayet normal yani telaşlancak bi durum yok:)

benim kociş horlaya horlaya uyyo:)

şimdi kalkıp dün geceden bıraktığım enkaz halinde olan mutfağımı temzilicem
temziliğe başlamadanda poğaça maayalarım:))
sonna tuvalet banyoyu temzileyip kocişi kaldırırım:)

belki gezmeye bi yerlere gideriz bileemdim kalksında hava çok güzel değerlendirmek lazım:)

günaydın
Hepimizin bayramı kutlu olsun

ben bugün Adana ya dönüyorum maalesef
hiç mi hiç gidesim yok

sirkeci maaşallah tosun paşaya
senfat tam ben gidiyorum sen gelmişsin :)
papatya güle güle kullan babetini

zeytincim bezelyenin şu anda tazesi var. hatta geçenlerde ben de sormuştum bezelyenin tazesi dondurucuya konur mu diye...
bence daha vakti var. çünkü geçenlerde düşündüm, geçen yıl haziran gibi koymuştum derin dondurucuya. telaş yok, vakit var daha...
gerçekten herkes mi öyle saat konusunda. allah allah. ama bu bana huzursuzluk veriyor. yaptığım hiçbirşeyden keyif alamaz oldum.

selin canım ya biz senle sanırım acayip benziyoruz. tam beni anlatmışsın . ben de çocukken annem bana saat verirdi. ben mutlaka o saatten 5 dk. önce evde olurdum. şimdi bile kardeşimle dışarı çıkalım mesela annemin yanına gittiğimizde. kardeşim pek sallamaz da ben hadi eve gidelim başının etini yerim.
ama bu durum beni bazen huzursuz ediyor. sanki evde bir şey varmış gibi sürekli bir eve yetişme telaşı içindeyim. eskiden pek yoktu bende son 4-5 yılda tavan yaptı. özellikle de doçentlik sözlü sınavına hazırlandığım dönemde 1 sat çalışırım, 15 dk mola veririm, molada çamaşır katlarım. 1,5 saat çalışır, 30 dk molada yemeği hallederim gibi hesaplar ben de bunu bıraktı miras olarak. eeee annemin katkıları da yadsınamaz....

papatya=ev hanımı,anne,öğretmen,öğrenci,eş,kadın,dost,kardeş,evlat vs... vs.......
ay ben ne çok şeymişim ya....
aslında hepimiz öyleyiz....
bir prof. olayım yan gelip yatıcam dermişim de 36'da yatmaya başlarsam emeklilik gelmez beeee.....
sağolasın selinim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…