Kirli Çıkılar )))

Veee hanımlar beklenen haber geldii işe alındım cuma günü iş başı yapıyorum birazdan eşimle gidip kıyafet alıcaz çarşambada evraklarımı halledicem.
hayırlı olsun derfatçımmmmmmmmmmmmmmmm , çok sevindim bugünün bence en güzel haberi
benim ince düşünceli kardeşim

hayata dair bazen içimizden geldiği gibi tüm samimiyetimizle paylaştığımız şeyler bazen karşımızdakiler tarafından değer yargılarımız hayata bakış açılarımız ve tecrübelerimiz farklı farklı farklı olduğu için sanırım tuhaf ya da tepkiyle karşılanabiliyor
normal hayatımda ya da kk da bunun örneklerini yaşadığım için kendimce kararlar alıp uygulamaya koyulduğumdan beri kafam rahat
aynen dediğin gibi diyorum ben de herkesin kendi hayatı insanlar azıcık da hazır edinilmiş bilgiye sahip olacaklarına kendileri tecrübe edinsinler diyorum
dost niyetçe ben yedim kazık sen yeme dediklerim oldu gene kötü ben oldum , çok bilmiş oldum haaaaaaaaa öyle mi diyorum birebir bana kişi gelmedikten sonra , karşıma geçip diyalog kurmadıktan sonra bildiklerimi kendime saklıyorum
baştan böyle olmak varmış diyorum

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

yarın beni burda bulamazsın bacım
çarşıda olucam
sen yarına nasıl bilet bulcanki daha almadıysan
seninki gazoz ağacı
hadi bakalım

çok geçmiş olsun kardeşine

gökçe bacıııııııııııııııııııııııııııııııı
aldıkların içine sindi mi ????????????? sorun yokk
güle güle kullan gitsin

yarın beni burda bulamazsın bacım
çarşıda olucam
sen yarına nasıl bilet bulcanki daha almadıysan
seninki gazoz ağacı
hadi bakalım

çok geçmiş olsun kardeşine
sağol bacım geçer inşallah....
bakalım yarına gelirsem zaten perşembeye dek orda olurum perşembe dönüş bizim herif:):):) cuma evde olucakda bulurum ya angaradan bilet olmayacakda ne olcak yahuuu öle demeee bulurum dimi

gökçe bacıııııııııııııııııııııııııııııııı
aldıkların içine sindi mi ????????????? sorun yokk
güle güle kullan gitsin
sağol bacımmmm çok teşekkürler.....
sonra şunlardanda takımım vardı zaten her yerde olur yaaa 3 tanede küçüklerinden aldım çekmecede üst üste konulabiliyor mercimek şehriye vs.içinnnn dur onlarıda ekliyimmm Eki Görüntüle 692543 büyük boyunu önceden 1 tane almıştım başka yerden 3,5 tl ye 3 de küçük boy aldım zaten 2 büyük 3 ortamda vardı şimdi evde koyacak bişey kalmammış içlerine:)

Son düzenleme:
Veee hanımlar beklenen haber geldii işe alındım cuma günü iş başı yapıyorum birazdan eşimle gidip kıyafet alıcaz çarşambada evraklarımı halledicem.
derfaaaaaaaaaaaaaaaat çok sevindim canım hayırlı ossun:)))))
artık gelsin birikimler gitsin alışverişler hohoyt:)

gökçecim neden kızalım sana cicilerin için güle güle kullan:)
güzel güzel yemekler yap:))))

farmasi dediklerinin her harfine katılıorum:)
eskiden herşeye atlardım ama artık kimseye bişe demiorum
bazen çenemi tutmakta zorlanıorum sonna kendime kızıorum sanane diye ve bu susmak bildiklerimi kendime saklamak gerçekten çok rahat:)

nasıl koycak bişey kalmamış bana 5-10 tane daha kavanoz olsa içine koycak bişe mutlaka bulurum:)
diorum ya elimden gelse adamıda kavanoza koycam:)

cingöz sen hayatı çabuk öğrenmişsin hiç yaşlanmazsın

haniii ben gibi naylona para vermem diyip para verince o bakımaaaa kızmayın dedim

nasıl koycak bişey kalmamış bana 5-10 tane daha kavanoz olsa içine koycak bişe mutlaka bulurum:)
diorum ya elimden gelse adamıda kavanoza koycam:)
yahu selincimne bilemmm ciddden bişeymiz kalmammış evdeeee alışveriş şart kuru bakliyatlar kıştan çıkınca biter ve bu mevsimlerdede pek almamaya başalrım ben evde ne var pirinç
az kırmızı az yeşil emrcimek
çay ve şeker vede kahve klasik
makarnalarımı boşaltsam içlerine:):):)
bilemedim benim acaip titiz bir teyzem var o makarnaları gider metro gross market gibi büyük marketlerden inannın 15 kglık olur ya büyük paket alır onlarıda bir güzel böyle kutular torbada kalanınıda streçler sonra vakumlu bişeylere kor ne bilem ben kimseye çekmemişimmmm uffff
şimdi şu eve bir geçeydik yaptıraydık mutfak içinin dizaynı ciddden çok önemli
şöyle bir açınca çekmeceyi tüm kavanozlar ikeadaki çekmeceler gibi tam takır olsa:) şimdiii eski dolaplar bazen yukardan alırkennn düşürüp kırıyorum:) içindekideeee kavanozuda gidiyorrr haaa ya bazen elimi ayağmı kesişimm:)
ne bilemm ya ben gidip naylonmu alsam onlarıda:)
hatta bugun araştırdım sizlerede sorayımmm bir bu ürün türkiye yapımlı ve tupper gibi bir ürün kaplar şunlar fiyatlarıdaa ehhhh çok uygun değil maddde ekrilik ve silikonlu oktay ustanın mutfağında kullandığı ürünlermişmiş
akrilik nedir bilemedim resimleri şöyle ciddden çok düzenli durmakta ne dersiniz hem tupera göre baya uygun varmıdır bilen kullanann selin bacım özellikle sen ne dersin???? kurular için bu tarz bir saklama???

tıklayın fotolara ilerletinn ya bende öyle tel çekmeli raf isityorummmmmm
vede bu saklama kapalrı ciddden yerden acaip tasarrruf etmiş bir inceleyin bakalım ne diyeceksiniz....
Softbowl

ayrıca resimlere bakınca canım acaip ceviç içi çekti
adam yok evde ceviz yok ne edicemmmm hamilede olabilirim dermişim 1 gün gecikti

gökçesim görünüşleri çok cici gayette düzenli duruolar ayrıca o metal dolaba bayıldım bayıldım:))
fakat akrilik nasıl bi malzemedir bilemiorum
vede o küçükleri bana yetmez mesela:) ben aldıgım kavanozu en az 1.5 lt lik aalıorum o büyük tezgah üstünde duranları güzelmiş:)
fiyatları ne kadar acaba?

şimdi baktım 1.8 lt tanesi 10.5 tl gibi bişeye gelio eh fena sayılmaz ama akrilik nasıl bi ürün onu bilemiorum?
içindeki malzemey taze tutuyomu acabaa?

ciddden sirkenci gelede bilgi vere akrilik neymiş ne bilem sentetik çağrışımı yaptı

şurdan inceleyebilirsin ayrıca şehirlere göre distribütöride varmış o siteden seçebilirsin veya bak şu linkden bakabilirsin bacım hepsiburadaa da vardı o büyükler 2lisi 17 tl
Softbowl 2'Lİ Kare Saklama Kabı (S220) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com amaaa ciddden ben evime yakın kızılayda 2 tükan buldum sözde olması gerekyormuş bir ara gidip bir bakayımdaaa nasıl kokuyormu ne biçim bişey inşlh bulursam ondaki fiyatıd ayazarım haftaya artıkım....

ama ciddden tel dolap bende istiyomm halamında öyle ya çok güzellllll ama onunki sebzelik gibi sen çekyon bu daha şık dimi:) ayy ayyy

acil de yakındı hani, allah razı olsun seyyah, başka hasar vermeden çok dikkatli almışsın böbrekleri.
akşam gelince sordu eşim, gittin di mi diye ben de evet gittim dedim. biliyodum ben dedi.
dedim ki beni bilmiyosun sanki, bu yaşta napcam, internetten biriyle mi kaçıcam
neyse bi yandan helva yedi, bi yandan da beni dinledi çok düşünceliymiş arkadaşın diyo

şimdi baktım 1.8 lt tanesi 10.5 tl gibi bişeye gelio eh fena sayılmaz ama akrilik nasıl bi ürün onu bilemiorum?
içindeki malzemey taze tutuyomu acabaa?

aynenn şöyle yazmakta bacım
[h=2]teknik Özellikleri[/h]En : 105 mm. Ağırlık : 210 gr.
Yükseklik: 0,6lt.:70 mm., 1,2lt.:140 mm., 1,8lt.:210 mm.

Her türlü yaş, kuru meyve ve sebze, Et ve et mamulleri, Mayalı ürünler, Çay, şeker ve bilumum kuru gıda, Yumurta, kremşanti, çekilmiş kuruyemiş, pastane ve kuruyemiş tezgah ürünleri(Ürünlerin doğal haliyle saklanması tavsiye edilir)

Besinlerinizi korur, nemin yarattığı bozulmayı engeller.
Sızdırmazdır, tat ve koku geçirmez.
Bakteri oluşumunu engelleyerek gıdaların tazeliğini uzun süre korur.
Derin dondurucu ve mikro dalga fırında kullanıma uygundur.
Elde veya bulaşık makinesinde kolayca temizlenebilir.
Cam görüntüsüne sahip, tam şeffaf polikarbonat dış yüzey.
Esnek, hafif, dayanıklı ve sağlıklıdır.Saklama ve servis ekipmanı olarak vazgeçilmez…

bi evim olsa varya neler yapcam neler:)))) heryere dolap dolapların içinede kutular:)
herşey simetrik olcak ortada gereksiz tekkkkkkkkkk bir şey bırakmıcam:)

ve heryeri beemmmmmmmmmmbeyaz yaptırcam mis gibi:) tertemiz :)))))

o mutfağın heryerinden bi bölme bi dolap bi bişey yaptırcam benmde çok haayalim var gökçecim inş. günün birinde kısmet olur:))

öleyimdir aplaaa

inşallah en yakın zamanda bu güp güzel hayallerin gerçek olur bacım.... inşallah:)

bende beyazcıyımmm;=)

bak ya bu akrilik genellikle kullanılıyormuş zaten saklama kaplarındaaa vedee sağlıklı diyor ama tarım ve gıda bakanlığı onaylıymışmışşşş

Saklama Kapları - hemen teslimat-gerçek fiyat-kapıda ödeme!
arada buraya takılırım mutfak delisi kısmına

merhaba kızlar gündüz uyudum sonra da kardeşim kitap alcaktı ona kitap baktık...
lys kitapları.. ne garip insanım diğerleri kıyafete mutlu olur ben mis gibi tertemiz henüz çözülmemiş test kitaplarına

çarşıya gitmeden evvel derfatın pizza hamurunu 4 su bardağı unluk olacak şekilde ayarladım ve attım ekmek makinasına..
ben çarşıdan gelince hazır yoğrulmuş hamur çıkıverdi elime çoook kolay oldu.. nasıl mutlu oldum anlatamam..

şimdi de yidik
çay koysak iyiydi

afiyet ola bacım.... en sonunda bende alacammm yahu bu ekmek makinesindennnn

banucum çok güldüm yazdıklarına hakkaten arada ciddiyet dışına çıkmak lazım..
bugün ruhum çoook daraldı benim.
okulda kutlu doğum programı vardı.
bi arkadaş kızdı "ne gerek var başka liselere sorcam bakalım onlar yapmış mı" dedi..
ben dedim kutlu doğum iyidir Efendimiz A.s hatırlamak iyidir..
dedi ne gerek var ben dinimi biliyorum neyin haram neyin helal olduğunu çok iyi biliyorum ne gerek var bunların ortada konuşulmasına dedi..
ruhum çok etkilendi.. geldim bişey yapasım gelmedi.. uyudum..
zaten içi boş bi program.. şimdiki baştakilerin yaptığı İslami etkinlikler mi sanki değil..
İslamın içi boşaltılınca ne işe yarar ki..
neyse

banucum bu arada gerçekten ataerkillikle ilgili zaafını çok iyi anladım anlattıklarından.
benim babam müftülükte çalışan bi memurdur. ve beni hiç sıkmadı bir kere bile kıyafetime karışmadı yanımda yatın uzanın rahat olun derdi hep.. belki inanmıycaksınız ama babam bizle öyle arkadaşca konuşurdu ki bir kadının ayda bir defa hasta olduğunu bile babam söylemiştir ilk defa uygun bi dille.
eşimin de aşırı despotluğu yoktur.. sadece güvenemediği bilmediği yerlerde koruma ihtiyacı hissediyor işte erkeklik içgüdüsü

multicim çok güzel yazmışsın canım..uzun yazdım demişsin ama ben çok beğendim..
benim orda ne demek istediğim anlaşıldı sanırım yani sadece bir kelimenin değiştirilmesi olayı.. daha şapka kravart tesettürün kaldırılması olayları da var da girmeyelim artık orlara bi mole verek

badecim senin komşulara da pes doğrusu var ya..
ben çok yoğun olduğumdan komşularımla az görüşüyorum Allah tan apartman günüm var ama iyiler sağolsunlar.
geçen yan komşuyla karşı komşuya baş sağlığına gittik akşam eşlerle..
otururken laf lafı açtı. dedim üçümüz birleşelim birbirimize sarma saralım.. dediler ki biz sararıız mühim değil de sen bi gün ayarla malzemelerini haber et bi kaç gün önceden saralım birlikte..
nasıl mutlu oldum anlatamam Allah razı olsun demeleri yeter.

derfat hadi hayırlı olsun canım
iyi hadi kızlar yine iyisiniz. English home dan indirim kaçırtmazısnız artık

zeytincim ben köyden süt geldikçe sütacı bol bol yaparım.
hazır süt olmayacak bu birr ikincisi de sütün o anki koyuluğu cıvıklığı çok öenmli.
bir de pirinci önden haşla

çok şükür bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…