hayırlı olsun derfatçımmmmmmmmmmmmmmmm , çok sevindim bugünün bence en güzel haberiVeee hanımlar beklenen haber geldii işe alındım cuma günü iş başı yapıyorum birazdan eşimle gidip kıyafet alıcaz çarşambada evraklarımı halledicem.
benim ince düşünceli kardeşimtamam sevimli,senin içinde sorun yoksa benim için de yok.
bak ben ne senaryo yazdım kendi kendime anlatayım;
bu kız yeni doğum yaptı,bebeğine,anneliğe alışmaya çalışıyor.
iyi niyetli olsa da sürekli müdahaleye maruz kalıyor.
hem eşinin hem annesinin gönlünü kırmamak için ses çıkarmıyor.
daha bir kaç gün olmuşken doğum yapalı buraya hislerini yazma ihtiyacı duyuyor,çünkü her şey aileleyle paylaşılmıyor.
demek ki rahatlaması gerekiyor.
ee burada ve bizlerde de bir sorun yok,hepimizin evi,yeri,adı sanı belli,kızı neden sıkıyor diye düşündüm.
kendi gözlüklerimle baktım haliyle.
senin içinde ufacık ta olsa burukluk varsa üzülürüm eşine de negatif enerji yollarım bak buradan.
bu arada ben asla gelemem öyle şeylere
kimse beni mantıklı veya mantıksız hiç bir şeyde kısıtlayamaz
bunun nedeni ben bu yaşa kadar yanlış değerlerle mi yaşadım da hayatıma biri girince değerlerim doğru olacak
bu beni insan yerine koymamak olur
kaldı ki bu halimle hayatıma girmiş birinin hayatımı değiştirmeye çalışmasına asla izin vermem
kızlar bu benim fikrim kimseyi bağlamaz aman deyim de
bakayım evet bende yarın bilet bulursam alıcammmm şimdi bacımı aradım anaaamm şoke oldummm böbrekleri ağırmış hastaneye acile kaldırmışlarrrr iğne falan yapmışlar test yapmışlar neysemmm idarında lökosit ve protein çıkmış nedirki bu
dr kum döküyor olabilirsinz demişşşş ya öyle zor bişeymi kum dökmek yaaa ben iç bilmmemm ailede de çevrem de de rastlamadım yaaa bu nedir yaa ayda yılda bir kez gidesim olurrrr hey allahımmmmamanınn iyi olsunda yarınaaa inşlh
gelirsem inşlh uygunda olursa buraya girerim bacımhazır koca yokken şehir turu yapammmmdedim amaaa bak engeller çıkıyorrr
kızlariçimdeki sanal alışveriş canavarı atağa geçti dün ve naylona para verdirdi...
şunları aldımmm tupperdan (kızacaklar var aranızdaaa ama ne edim çalışan için helede yemeğe düşkün olan bizler için salatadan tatlısına dek sofraya koyanlar için eee çokda becerikli olmayan ben için bazıları şartttıpratiklik adına aldımmm Eki Görüntüle 692536 Eki Görüntüle 692537 Eki Görüntüle 692538
tupper rondo
tupper antartica serisi 5 li
ve tupper tak sakla serisi 3 lü 119tl
sağol bacım geçer inşallah....yarın beni burda bulamazsın bacım
çarşıda olucam
sen yarına nasıl bilet bulcanki daha almadıysan
seninki gazoz ağacı
hadi bakalım
çok geçmiş olsun kardeşine
sağol bacımmmm çok teşekkürler.....gökçe bacıııııııııııııııııııııııııııııııı
aldıkların içine sindi mi ????????????? sorun yokk
güle güle kullan gitsin
derfaaaaaaaaaaaaaaaat çok sevindim canım hayırlı ossun:)))))Veee hanımlar beklenen haber geldii işe alındım cuma günü iş başı yapıyorum birazdan eşimle gidip kıyafet alıcaz çarşambada evraklarımı halledicem.
bakayım evet bende yarın bilet bulursam alıcammmm şimdi bacımı aradım anaaamm şoke oldummm böbrekleri ağırmış hastaneye acile kaldırmışlarrrr iğne falan yapmışlar test yapmışlar neysemmm idarında lökosit ve protein çıkmış nedirki bu
dr kum döküyor olabilirsinz demişşşş ya öyle zor bişeymi kum dökmek yaaa ben iç bilmmemm ailede de çevrem de de rastlamadım yaaa bu nedir yaa ayda yılda bir kez gidesim olurrrr hey allahımmmmamanınn iyi olsunda yarınaaa inşlh
gelirsem inşlh uygunda olursa buraya girerim bacımhazır koca yokken şehir turu yapammmmdedim amaaa bak engeller çıkıyorrr
sağol bacım geçer inşallah....
bakalım yarına gelirsem zaten perşembeye dek orda olurum perşembe dönüş bizim herif:):):) cuma evde olucakdabulurum ya angaradan bilet olmayacakda ne olcak yahuuu öle demeee bulurum dimi
sağol bacımmmm çok teşekkürler.....
sonra şunlardanda takımım vardı zaten her yerde olur yaaa 3 tanede küçüklerinden aldım çekmecede üst üste konulabiliyor mercimek şehriye vs.içinnnn dur onlarıda ekliyimmm Eki Görüntüle 692543 büyük boyunu önceden 1 tane almıştım başka yerden 3,5 tl ye 3 de küçük boy aldım zaten 2 büyük 3 ortamda vardı şimdi evde koyacak bişey kalmammış içlerine:)
derfaaaaaaaaaaaaaaaat çok sevindim canım hayırlı ossun:)))))
artık gelsin birikimler gitsin alışverişler hohoyt:)
gökçecim neden kızalım sana cicilerin için güle güle kullan:)
güzel güzel yemekler yap:))))
farmasi dediklerinin her harfine katılıorum:)
eskiden herşeye atlardım ama artık kimseye bişe demiorum
bazen çenemi tutmakta zorlanıorum sonna kendime kızıorum sanane diye ve bu susmak bildiklerimi kendime saklamak gerçekten çok rahat:)
haniii ben gibi naylona para vermem diyip para verince o bakımaaaa kızmayın dedimderfaaaaaaaaaaaaaaaat çok sevindim canım hayırlı ossun:)))))
artık gelsin birikimler gitsin alışverişler hohoyt:)
gökçecim neden kızalım sana cicilerin için güle güle kullan:)
güzel güzel yemekler yap:))))
farmasi dediklerinin her harfine katılıorum:)
eskiden herşeye atlardım ama artık kimseye bişe demiorum
bazen çenemi tutmakta zorlanıorum sonna kendime kızıorum sanane diye ve bu susmak bildiklerimi kendime saklamak gerçekten çok rahat:)
yahu selincimne bilemmm ciddden bişeymiz kalmammış evdeeeenasıl koycak bişey kalmamış bana 5-10 tane daha kavanoz olsa içine koycak bişe mutlaka bulurum:)
diorum ya elimden gelse adamıda kavanoza koycam:)
haniii ben gibi naylona para vermem diyip para verince o bakımaaaa kızmayın dedim
yahu selincimne bilemmm ciddden bişeymiz kalmammış evdeeeealışveriş şart kuru bakliyatlar kıştan çıkınca biter ve bu mevsimlerdede pek almamaya başalrım ben evde ne var pirinç
az kırmızı az yeşil emrcimek
çay ve şeker vede kahve klasik
makarnalarımı boşaltsam içlerine:):):)
bilemedim benim acaip titiz bir teyzem var o makarnaları gider metro gross market gibi büyük marketlerden inannın 15 kglık olur ya büyük paket alır onlarıda bir güzel böyle kutular torbada kalanınıda streçler sonra vakumlu bişeylere kor ne bilem ben kimseye çekmemişimmmm uffff
şimdi şu eve bir geçeydik yaptıraydık mutfak içinin dizaynı ciddden çok önemli
şöyle bir açınca çekmeceyi tüm kavanozlar ikeadaki çekmeceler gibi tam takır olsa:) şimdiii eski dolaplar bazen yukardan alırkennn düşürüp kırıyorum:) içindekideeee kavanozuda gidiyorrr haaa ya bazen elimi ayağmı kesişimm:)
ne bilemm ya ben gidip naylonmu alsam onlarıda:)
hatta bugun araştırdım sizlerede sorayımmm bir bu ürün türkiye yapımlı ve tupper gibi bir ürün kaplar şunlar fiyatlarıdaa ehhhh çok uygun değil maddde ekrilik ve silikonlu oktay ustanın mutfağında kullandığı ürünlermişmiş
akrilik nedir bilemedim resimleri şöyle ciddden çok düzenli durmakta ne dersiniz hem tupera göre baya uygunEki Görüntüle 692557 varmıdır bilen kullanann selin bacım özellikle sen ne dersin???? kurular için bu tarz bir saklama???
ciddden sirkenci gelede bilgi vere akrilik neymiş ne bilem sentetik çağrışımı yaptıgökçesim görünüşleri çok cici gayette düzenli duruolar ayrıca o metal dolaba bayıldım bayıldım:))
fakat akrilik nasıl bi malzemedir bilemiorum
vede o küçükleri bana yetmez mesela:) ben aldıgım kavanozu en az 1.5 lt lik aalıorum o büyük tezgah üstünde duranları güzelmiş:)
fiyatları ne kadar acaba?
boşa buluşmayı hastane yanında yapmadık
bi komplikasyon olsa atacaktım acilin kapısına
sona arkamdan ne dediler onları da söle
utanmadılar da şu gariban ezik aşortmanlı seyyah hakkında kurdukları komplolar yüzünden
şimdi baktım 1.8 lt tanesi 10.5 tl gibi bişeye gelio eh fena sayılmaz ama akrilik nasıl bi ürün onu bilemiorum?
içindeki malzemey taze tutuyomu acabaa?
acil de yakındı hani, allah razı olsun seyyah, başka hasar vermeden çok dikkatli almışsın böbrekleri.
akşam gelince sordu eşim, gittin di mi diyeben de evet gittim dedim. biliyodum ben dedi.
dedim ki beni bilmiyosun sanki, bu yaşta napcam, internetten biriyle mi kaçıcam
neyse bi yandan helva yedi, bi yandan da beni dinlediçok düşünceliymiş arkadaşın diyo
inşallah en yakın zamanda bu güp güzel hayallerin gerçek olur bacım.... inşallah:)bi evim olsa varya neler yapcam neler:)))) heryere dolap dolapların içinede kutular:)
herşey simetrik olcak ortada gereksiz tekkkkkkkkkk bir şey bırakmıcam:)
ve heryeri beemmmmmmmmmmbeyaz yaptırcam mis gibi:) tertemiz :)))))
o mutfağın heryerinden bi bölme bi dolap bi bişey yaptırcam benmde çok haayalim var gökçecim inş. günün birinde kısmet olur:))
afiyet ola bacım.... en sonunda bende alacammm yahu bu ekmek makinesindennnnmerhaba kızlar gündüz uyudum sonra da kardeşim kitap alcaktı ona kitap baktık...
lys kitapları.. ne garip insanım diğerleri kıyafete mutlu olur ben mis gibi tertemiz henüz çözülmemiş test kitaplarına
çarşıya gitmeden evvel derfatın pizza hamurunu 4 su bardağı unluk olacak şekilde ayarladım ve attım ekmek makinasına..
ben çarşıdan gelince hazır yoğrulmuş hamur çıkıverdi elime çoook kolay oldu.. nasıl mutlu oldum anlatamam..
şimdi de yidik
çay koysak iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?