ay selin ilahi güldüm vallakızalr ben bunu iki kere yaptım birini beşamel sosla diğerini salçalı suyla
zeytinnnnnn ya ben senin şu menünü ne diye okuorum biliomusun?
ben bunu akşam yemeği sandım
arpa şehriye çorbası
havuç tarator
patatesli börek
diorumki yemekli misafire nasıl menğ bu böle sonna baktım çayın yanınaymış:)))))
son menünü beğendim ama nefis:)
selincim o yaptığın da çok hoş
zeytin arpa şehriye çorbası değil salatası yazmıştı
vawww
yok canım sen böyle değildin önceleri
farmasş bu senin büyük varya çok fena o nasıl bakış öle:)
ben büyüdüm hohoyt der gibi:)
böle bi ergen duruşları falan gelmiş üstüne omuzlar geriye doğru gitmiş :)
:13::13::13::13::13::13::13:
ben zaten yolda değildim de acaba yolu bulabilir miyim diye buraya takılıyordum
gecen yıl aldım kelepcelı kullanıyorum guzel ama ortası delık olan kek kalıbından kek cıkmıyor paramparca olmustu korkudan bı daha yapmadımmkızlar bimde kek laıpları var. hiç kullananız oldu mu??
memnun olan olmayan??
selıncım ne 90 ı sanayıde mı calısıyoruz en fazla ter oluyor beyazlar bıle olsa cunku artık 2 gunden fazla gıyılmıyor bısey ne yazıkkkıkızlar çamaşırları makinaya nasıl atıosunuz ben gıcık oluorum ya çamaşırlaımın renkleri hep karışıo ben bu yıkmama işini beceremiorum galiba
renkileri 50 orta renkilileri 60 beyazlarıda 90 da yıkıorum sanırım ısıyı çok yüksek tutuorum
bide kaç posta atıosunuz yani orlonlar, havlular,beyazlar renkliler,siyahlar nasıl yani?????????????
bıdıkcığım sana yapabileceğim tek şey dua etmek canım
özellikle doğum anında sana ve karanfille dua etmek badeyede sağlıkla kucağına alması için dua etmek olcak:)
kızlar ben evimin temziliğini ne zman yaptırim? ya bilemedim 36. hafta iyimiki? herşeye hazırlıklı olmak açısından
bugün çalışabilir raporumu aldım
veeee 27 mayısta izne ayrılıorum tam 37. haftam dolmuş oluyo..
acaba 28 mayısta falan tüm temizliğimi yaptırsam olarmı ki? evde kirlenmesin istiorum bi yandan
sene 1970 Almanyası o zamanlar bakıcı olayı yok
yabancıya çocuk emanet etmek cesaret işi
ama ikisinin de çalışmaya eli mahkum
diyorum ya
her iki taraf da kendi çapında haklı
bir taraf annem babam bir taraf ablam sonuçta iki tarafta canım ciğerim
işte hayatta bunlardan ders çıkarmak lazım
kabaktan fırına girebilecek tarif lazım bana.
son bir kaç gündür yağlı ve et ağırlıklı beslendik,yoksa tavada mücver yapacaktım.
yanisi etsiz,az yağlı,fırında ne olur,nasıl olur.:44:
papatyacım aramamaman ıyı olmus o kadar dınleyen bıır olsa dusunurdu senın oglunun sıkılacagını bırdde bı kez gıtmıs oglun yanıı. kızların dedıklerı cok dogru sen bu konuda hassas olunca alınıyorsun ama oglun evde kardes olsada asagıyı ısteyecek. bıde cocuklarda böle bır sey varya gıtmek ıster ev sahıbı yollamak ıster bende öyleydım kuuckken ve tek cocuktummm . hıç kardes istemezdım amaaslında elimizden geleni yapıyoruz. eşim kayağa götürüyor, ben yüzmeye götürüyorum. bu hafta sonu futbola gidecek. ama ne yaparsak yapalım sanırım bir çocuğun yerini tutmuyor işte...üniversitenin at çiftliği var. bir de orayla konuşayım bari.tabi önce oğlumla...o isterse...ne diyorsun yani arayayım mı ben bugün annesini...belki oğlum unuttu bile ama benim ciğerime saplandı işte...
bu ne yaa Allh korusunnbdv de bi konu var..
kadın evlenmiş eşi biberon almış..buda çocuk istiyo diye sevinmiş
adam biberonu süt doldurup her akşam yatmadan önce içmeye başlamış
meğer alışkanlığı varmış gizlemiş..
tövbe evlerden ırak
cıft korumamaı ayy selın kızım 36 aylık olana dek korunduk oda 5 ayı haptı dıger yontem ıse gerı cekılmeah meyra:)) papatyada bana bakıp bi yaşına daha giriodur eminim:)
ama ben istedim diye çocuk sahibi olup neden çocugumdan özveride bulunayımki..... hepimize bu canı Allah verio kazayla olur şu bu onlardan bahsetmiorum bile isteye yapmaktan bahsediorum
ben tek diil çift korunma yöntemi kullancam ki işimi sağlama alim çünkü istemiorum ya kesin kazayla falan olur diye iki tane kullancam hem sprial hem hap buna rağmende olursa yapılabilecek bişey yok
ama ben biliorum bende istemediğim için 15 yıl içinde kazayla kalıcam korktuklarım hep başıma geldi çünkü
geçen sayfalarda biri demişya hatırlayamadım kim oldugunu
şeytan zayıf noktalarımızı bilio ve bizi bununla sınıyo diye eve tdogru benide bunla sınıycandan çok korkuorum hemde deli gibi........
bı defa bahsettın ablam dıyte ozaman anlamıstım sorcaktım unutmusum . anlamıstım aranıızn soguk oldugunu ... hayat gecıyor öyle yada böylee sende tek cocuk gıbısınablam küçük yaşta evlenmeyi tercih etti 16 yaşında evlendi ben o zaman 9 yaşındaydım evleneli 27 yıl olmuş
ailem yurtdışında iken ablamı 3 aylıkken anneanneme bırakmışlar ablam 8 yaşına geldiğinde yurtdışından dönmüşler
herkes kendi çapında haklı bizimkiler yiyecek ekmeklerinin peşinde çalışmaktalar
ama çocuk da en önemli çağlarını ana babasız geçirmekte
doğal olarak ablam anneme babama hiç ısınamadı bir yabancı gibi gördü belki de ben zaten küçük
bir de küçük yaşta evlendi belki de kaçıp gitmek istedi bu benim düşüncem elbette
sonra da 17 sinde anne oldu 21 in de tekrar anne oldu
sorumsuz bir eşle hayat mücadelesine devam
ablamın yapısı da ketumdur
benim hayatım da ha varlığı ha yokluğu ama onun için her zaman duacıyım Rabbim akıl fikir hidayet ve de kolaylık versin diye
ha tabi sen onu görmedin yaa...
ezilebileceğini düşünüyorsun.
yazııııkk
o dün törende gösteri yapmış..
kulede en alta koymuşlar ezilmiş yavrucak
sesi çıkmıyor anca beğeniyo
karanfil sütlü pilav yapıormusunuz
kayınvaldem ben nişanlıyken tutturmuştu da pilavı sütlü yaparmış konyanın meşhurmuş
hiç yemek kısmet olmadı da konyadan akrabalarda sölerdi hep çok güzel yapar sütlü pilavı die
tahmini doğumun ne zaman selincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?