Kirli Çıkılar )))

ay selin ilahi güldüm valla

selincim o yaptığın da çok hoş

zeytin arpa şehriye çorbası değil salatası yazmıştı

ooo ben iş yerinde neler okuyorum sizin yazdıklarınızı bir bilsen farmasi
aceleden onu ona katıyorum onu ona
sonra anlıyorum ben yazana kadar siz sayfalarcaaa ilerlemiş oluyorsunuz

vawww

farmasş bu senin büyük varya çok fena o nasıl bakış öle:)
ben büyüdüm hohoyt der gibi:)
böle bi ergen duruşları falan gelmiş üstüne omuzlar geriye doğru gitmiş :)

benim pazartesileri pazar günümdür bupazartesi gidemedim:)

3 gündür köfte yiyoruz içimizde köfte ağacı çıkcak vallahi
yarım kilo kıyma çıkarmıştım köfte yaptım sonna tekrar dondurmak istemedim açıkçası kıyma çözülmüş kıymaydı sonuçta
offf ilk gün iyidi patates kızartması köfte vardı sonna fırında izmir köfte yaptım bugün artık son partiyi yedik bitti :)

yarın ilk işim yeşil yeşil sebzelere sarılmak olcak:)

işletmede arıza varmış eşim yemeğe gelemeyecek

ben de tokum hiç yemek yiyesim yok

türlüyü ısıttım bir tabak da kayınvalideye gönderdim çocuklar geldi babaannelerinde yemek istediklerini söylediler hadi yemeğinizi de alın 1 tabak da yoğurt alın aşağıya inin üzmeyin babaannenizi azıcık da oraları şenlendirin bakalım dedim gönderdim

farmasş bu senin büyük varya çok fena o nasıl bakış öle:)
ben büyüdüm hohoyt der gibi:)
böle bi ergen duruşları falan gelmiş üstüne omuzlar geriye doğru gitmiş :)

evet çok fenadır teyzesi

büyüdü Allah büyütsün cümlemizin evladını acılarını göstermesin ne onlarınkini bize ne de bizlerinkini onlara

artık her türlü iç dış hizmetlere koşuyor , koşturuyor
bu sene daha bir farklı gelmeye başladı bana da

benim de eşim annesinde yedi bugün birazdan kardeşiyle gelcekler..
ben de tokum
ben de yemek yemedim yemiycem.
bugünkü aldığım kıymayla yufkayı sarıp sunny ablanın buzluktaki böreğinden yapcam.. gün gelir lazım olur
görüşürükk

pazartesı evımı temızlettım mıs oldu herseyı yıkadım yıkattım battanıyeler paspas halı koltuk perde ne bulduysam sonra annemler geldı

bamya corbası karnıyarık pılav salata kazandıbı yaptım alısverıse gıttım meyve kuruyemıs aldım 23 nısan gunu gıdecegımz pıknık ıcın kasab ugradım gunduz okulda prova vs derken abartmadan sadece yemek ıcın oturdum nerdeyse 10 saat aralıksız ayaktaydım annemlerle yedık ıctık hıc nete bakamdım simdi okumaya basladıgım 20 sayfa var 20 mesajlıı gelelım alıntılaraa

banucum kzıına cok gecmıs olsun bılırım lısede uzunca bır dönem kabızlık yasadım canım en kısa zamnda gecmesını diliyorum

deryacım hayırlı olsun canım yenı işinntebrıkler

gokce o tupperlara o kadar para verıyonuzya valla bravo yaa arkadsım hamuryogurmamı mayalama kabı mı ne ondan almıs bıldıgın legen 50 tl vermıs

kızlar ben evimin temziliğini ne zman yaptırim? ya bilemedim 36. hafta iyimiki? herşeye hazırlıklı olmak açısından
bugün çalışabilir raporumu aldım
veeee 27 mayısta izne ayrılıorum tam 37. haftam dolmuş oluyo..

acaba 28 mayısta falan tüm temizliğimi yaptırsam olarmı ki? evde kirlenmesin istiorum bi yandan

Son düzenleme:
kızlar bimde kek laıpları var. hiç kullananız oldu mu??
memnun olan olmayan??
gecen yıl aldım kelepcelı kullanıyorum guzel ama ortası delık olan kek kalıbından kek cıkmıyor paramparca olmustu korkudan bı daha yapmadımm
selıncım ne 90 ı sanayıde mı calısıyoruz en fazla ter oluyor beyazlar bıle olsa cunku artık 2 gunden fazla gıyılmıyor bısey ne yazıkkkı hersey tuketım tuketım eskıden bıırnı yıkar bırını gıeyrlkermıs.

ben beyazları 60 derece bazen ön yıkamalı
renklıler ve sıyahlar 30-40 derecede
bırde 15 dklık programım var bır kez gıydıklerım yıpranmasını ıstemedıgım kıyafetlerı yıkıyorum

5 yıllık evlıyım nerdeyse 1 kez makınam 90 da calıstı onada kıızm basmıs o yumusacık bebe battanıyesı ııncecık olmustu

benım makınam bosch ama 60 derecede bıle camasırlarım yıpranıyor cok fazlasıyla 90 da sanırım ıc camasırları bır kac ayda eskırdı
bıdıkcığım sana yapabileceğim tek şey dua etmek canım
özellikle doğum anında sana ve karanfille dua etmek badeyede sağlıkla kucağına alması için dua etmek olcak:)

banada dua et selıncım cocuk ısteyen arkadsların yanına benıde ekleyınn

ben beyazlar 90 da renklileri 30-40 derecede yıkıyorum
kısa süreli programla önce yarım ölçek deterjan ile yıkıyorum sonra renkliyse 30-40 derecede
beyazsa 90da yıkıyorum

tahmini doğumun ne zaman selincim

farmasi, benim ailemde de çok var böyle. halam ve eniştem de almanyaya giderken büyük kızlarını babaannesinde, küçük kızlarını da teyzesinde bırakmak zorunda kalmışlar seneler önce. yaz tatillerinde hasret gidermeye çalışıyolardı. küçük kızda problem olmadı ama büyüğü, babaannesini ve dedesini anne baba olarak gördü. halama hiç yanaşmadı. halam ne yapsa olmadı. durumları düzelmeye başlayınca önce küçük kızlarını, bir sene sonra da büyüğünü yanlarına almak istediler. küçük çok sevinerek gitti. büyüğü hiç gitmek istemedi, zorla, ağlamaktan nerdeyse kendinden geçmiş bir halde götürdüler almanyaya. alışması da çook uzun zaman aldı. hala bu konuda anne babasına kırgındır bu konuda.
annemi de, amcasına evlatlık vermiş ailesi. amcasının çocuğu olmuyomuş. annemler de altı kardeş. birini bize verin demişler, onlar da içlerinden annemi seçip vermişler. annemin amcası zenginmiş kendi anne babasına göre. annnem çok rahat büyümüş, onlara anne baba demiş, güzel de bir miras kalmış onlardan. ama kendi anne babasına bir gün 'altı çocuktan bir tek ben mi fazla geldim de verdiniz beni' diye isyan etmiş. kendi ailesi fakir de olsa onlarla olmak istemiş demek ki öz anne babasını da zaten üç gün arayla kaybetti annem.
senin annenin de nasıl üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. annem de annesine söylediğinde ikisi de ağlamışlar karı koca. ablan için de zor tabi ki, küçücük çocuk anne babasının aslında nasıl bir fedakarlık yaptığını anlayamaz ki. içi de ezik kaldıysa o zamandan, hala kırık da olabilir kalbi. allah hiç bir ana babayı evladından ayırmasın inşallah.

kabaktan fırına girebilecek tarif lazım bana.
son bir kaç gündür yağlı ve et ağırlıklı beslendik,yoksa tavada mücver yapacaktım.
yanisi etsiz,az yağlı,fırında ne olur,nasıl olur.:44:

selinin dediği tarifi çok yapardım bir zamanlar kabağı boyuna ikiye bölüp, haşlayıp, bazen tavuklu, bazen kıymalı, beşamelli kaşarlı, çok güzel oluyo gerçekten. tavsiye ederim, mutlaka deneyin

selamlar.... ne var ne yok topıkcek bakamadım walla butun gun temızlık yaptım arada bı ılkeyı dısarı cıkardım... amaaa evım mıs mıss butun camlarımı sıldım tullerımı yıkadım astım. salonda koltuk ortulerımı felan hep yıkadım... komple sıl supur aksama yemek derken hısırım cıkmıs durumdaa bı tek derınlemesıne mutfak temızlıgım kaldı nasıpse onuda bı hafta ıcınde halletcem bakalım... bıde banyomuza ufak bı tadılat ısı olcak bakalım oda bı cıksaydıı aradan benden rahatı olamaz walla atamalarada kalmıs surda ıkı ayyy allahım hayırlısını nasıp etsın ınssallah...

papatyacım aramamaman ıyı olmus o kadar dınleyen bıır olsa dusunurdu senın oglunun sıkılacagını bırdde bı kez gıtmıs oglun yanıı. kızların dedıklerı cok dogru sen bu konuda hassas olunca alınıyorsun ama oglun evde kardes olsada asagıyı ısteyecek. bıde cocuklarda böle bır sey varya gıtmek ıster ev sahıbı yollamak ıster bende öyleydım kuuckken ve tek cocuktummm . hıç kardes istemezdım ama

bu ne yaa Allh korusunn

cıft korumamaı ayy selın kızım 36 aylık olana dek korunduk oda 5 ayı haptı dıger yontem ıse gerı cekılme ona bıle dyanamıyordum , korunmakta sıkıntılı bır surec oluyor . ınsanı rahatsız edıyor. 15 yıl sonra cocuk fıkrıde daha zor cunku buydukce cocuk sorun bıtmıyor artıyor anneler böle der ya. 15 yıl sonra cocuk yaparsan bebegıne kardes degıl cocuk dogurmus olursun... bakımı sorumluluk ebeveyn rolu alıyorlar cocuklar yas farkı olunca.

Allh herkesın gönlüne göre vresın ınsallh.

bı defa bahsettın ablam dıyte ozaman anlamıstım sorcaktım unutmusum . anlamıstım aranıızn soguk oldugunu ... hayat gecıyor öyle yada böylee sende tek cocuk gıbısın

ha tabi sen onu görmedin yaa...
ezilebileceğini düşünüyorsun.
yazııııkk

o dün törende gösteri yapmış..
kulede en alta koymuşlar ezilmiş yavrucak
sesi çıkmıyor anca beğeniyo

zeytın 30 senedır konyalıyım ve bılımum ılcelerını bılırım daha sütlü pilav duymadım.. antalyanın sutlu corbası varda ... karanfıl has konyalıya sorsun ama sutlu pılav yok keklemısşler senı

gecmısı bırtırdım

bende 23 nısana kıızmı alıp gıttım koydekı programdan sonra eşimin okuluna annemıde alıp gıttık program bııtnce pıknıge bolca top oynadık kardeslerım ve bbam eşimle kıızmla ucurtma ucurdukk

bugunde yıne gol kenarında dolastık kızım parkta oynadı arkadsıyla eve geldıkkk... bırazdan yatıcazzz artık

ben mısafırı böle gunluk olay gıbı agırlayanlardan degılm malesef kendını paralayanlardanım:26:

aslında bende rahat olmak ıstıyorumm

annemler bıle gelse hersey 4*4 luk ıstıyorum. ev yemek yatak yorgan ufff

mısafır gıdınce harpten cıkmıs gıbı yorgun oluyorummmmm

bade demek uzun yazıları okumuyorsunnn onca sey yazıyorum sana dimek görmüyorsun bileeee

tahmini doğumun ne zaman selincim

16 haziran canım:) tam 40. haftam dolmuş oluyo inşallah:)

KARANFİLCİĞİMMMMM!!!!

ben sütlü pilav yedim ma konyalı diil eskişehirli birinden bugün yazcaktım unutmuşum

o kendilerinin meşhuuuuuuuur yemeği olduğunu iddaa etmişti sütlü bulgur pilavı cidden leziz bi tarif ve çoook kolay aklıma geldi yarın yapim bari
bide yanında bi, salata yapmıştı oda eskişehirin meşhuuuuur salatasıymış
domates,salatlık,kornişon,soğan,nar ekşisi,zeytinyağı tuz nefis bi tat kesinlikle avsiye ederim:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…