Kirli Çıkılar )))

herkese merhaba. 3 gün giremedim nerdeyse 100 sayfa birikmiş nasıl bitircem ben bu sayfaları
seyyahım mesajını gördüm bana facede sormuştun bırakman gerekir demiştim. 1-2 arkadaşa sordum var mı kullanıp günü gelince bırakamayan diye.türünün son örneğisin bebeem. şaka bi yana zorla kendini bırakmaya çalış ve ilaca devam et. şu an kaçıncı günündesin?

evet bendim hayatta tahmin edemezsiniz demeseydin direk gerçek ismini yapıştırmıştım. sen öyle deyince daha değişik bir isim arayışına girdim. nur yüzünü de görünce albümünde tamam budur demiştim. ama şenfat da iyiymiş bundan sonra şenfat mı desem

bugünkü hastane turumu da tamamlayıp geldim kızımın tahlil sonuçlarını gösterdik, maşallah çok güzel çıktı sonuçlar. halsizliği, çabuk yorulması için de romatoloji bölümü olan bir hastaneye gitmemizi önerdi.

geçmiş olsun abla kızına umarım romatolojide de bi şey çıkmaz dönemsel yorgunluklardır inşallah.

sen yazmadan benim de aklımdaydı, sorayım bakayım diyordum. evacım, seyyahın yaptığı uyku hapı içip uyumamak için direnmeye benziyo zaten bırakmaya karar verip başlıyosun, sadece ilaçtan sonuç beklememek, biraz da kendi iradeni zorlamak lazım

geçmiş olsun abla kızına umarım romatolojide de bi şey çıkmaz dönemsel yorgunluklardır inşallah.

teşekkür ederi sirkeci, kızım baya bi zamandır halsizlikten yorgunluktan şikayet ediyodu. belki eksik bi şey vardır diye düşünüyodum ama bişey çıkmadı. aslında gerek yok gibi görünüyo ama içiniz rahat etsin , bir de oraya baktırın dedi. aslında kızım bir seneden fazladır diyet yaptı, 17 kilo verdi. ondan olabilir mi acaba diyorum ama tersi olması gerekmez miydi zayıflayınca:26:

banucum şimdi okudum epey bi gerilerden geliyorum
yavrucuğuna Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah

diyetinde alması gereken kaloriyi çok mu azalttı son zamanlarda? Ondan kaynaklanan bir halsizlik olabilir ya da beslenme alışkanlıklarını değiştirdi mi son zamanlarda? Hani karbohidratı minimumda tutup proteine yüklenme gibi çünkü karboihdrat bırakldığında vücut bağımlılık etkileri gösterebiliyor halsiz düşüyor. 17 kiloyu iyi vermiş

aslında baya oldu diyeti bırakalı. ama yaparken protein ağırlıklı bir diyet yapmıştı. gerçi şimdi alıyor karbonhidratı bolcana

kendimi yürüyen tanker gibi hissediorum artık ve bugüne kadar hala güzel oldugumu düşünüodum ama bugün aynaya bi baktım cidden devasa bi kütle gibiyim:)
biliorum bitcek geçici bi durum ama moralim çok bozuldu nedense((((((((((
ve artık çok yoruluorum iki merdiven çıkim soluk soluğa kalıorum sabah kalktıgımd YORGUN UYANIORUM
ve bu halimi hiç sevmedim ben yorulmak nedir bilmezdim(((( sürekli yorgun oldugumdan birazda agrasifim sanırım(

ben değil canım zeytin sormuş.
ben hiç duymadım öle bi pilav

aman da aman artık tam bi aile oldunuz Allahın izniyle
canım bıdığın yeni takvimini koysan da ne kadarlık olsa biz de bilsek

hımm, böyle bir şeyden haberim yoktu
du ben bi bakiim.

bu arada meraba kızlar
dün akşam eşim bizi annemlere bıraktı
kendisi hasta olduğu için, bize bulaşmasın diye yani
gece bebek uyumadı yav
bi gecesi bi gecesini tutmuyor
gece 2 buçuğa kadar kardeşim baktı, emzirmeye getirdi arada
5 buçuğa kadar da ben baktım
sonra babam aldı, 7ye kadar, o da okula gidince ben aldım yine
yani nöbetleşe baktık
şimdi de uyuyor ama sürekli kımıldanıp homurdanıyor
amaaan, bi yeri ağrımasın da diyorum, arada bi uykusuz kalsak da olur

selin son zamanlarda ben de kendimi halsiz hissediyordum
yine de biliyorsunuz işlerimi yapmaya çalışıyordum
şu an daha iyi anlıyorum ki, hamilelik çok zormuş
hep öyle bitkin kalacağımı sanıyordum ben hatta
halbuki öyle değilmiş
hele bir de normal doğum yaparsan, bebek doğar doğmaz hepsi bitiyor
beni doğumdan sonra odama getirdiler
ne ağrı, ne sızı, ne yorgunluk
biraz uykum vardı, çünkü önceki gece sancıdan uyuyamamıştım
ertesi sabah yatağımdan kalktım, eşim, görümcem, kardeşimle birlikte koltuklara oturmuş, sohbet ediyoruz
hemşire pansuman için geldi, hasta sen miydin diyor, yani o da şaşırdı
Rabbim sana da hayırlı, kolay, normal bi doğum nasip etsin (amin)

merhaba kızlar

evet evet cumartesi yapın ben de geleyim tabi beni sevdiyseniz

canım az sabret bak sabrın sonu harika bir şey olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…