adımı da nasıl şenfat olarak yazmış yaaaa
gerçek adım şennur ya. evaydı sanırım. isim tahmin etmece oynuyorduk senin adın şennur olabilir demişti bir zamanlar
neyse çarşı pazar kızılay mı oluyor. çıkabilirim sanırım. bilemiyorum yani. büyük bir buluşma olsa yine
ayyy bi hayranım mı var bana mı öyle geldi
geçmiş olsun abla kızına umarım romatolojide de bi şey çıkmaz dönemsel yorgunluklardır inşallah.bugünkü hastane turumu da tamamlayıp geldimkızımın tahlil sonuçlarını gösterdik, maşallah çok güzel çıktı sonuçlar. halsizliği, çabuk yorulması için de romatoloji bölümü olan bir hastaneye gitmemizi önerdi.
herkese merhaba. 3 gün giremedim nerdeyse 100 sayfa birikmiş nasıl bitircem ben bu sayfaları
seyyahım mesajını gördüm bana facede sormuştun bırakman gerekir demiştim. 1-2 arkadaşa sordum var mı kullanıp günü gelince bırakamayan diye.türünün son örneğisin bebeem. şaka bi yana zorla kendini bırakmaya çalış ve ilaca devam et. şu an kaçıncı günündesin?
bugünkü hastane turumu da tamamlayıp geldimkızımın tahlil sonuçlarını gösterdik, maşallah çok güzel çıktı sonuçlar. halsizliği, çabuk yorulması için de romatoloji bölümü olan bir hastaneye gitmemizi önerdi.
geçmiş olsun abla kızına umarım romatolojide de bi şey çıkmaz dönemsel yorgunluklardır inşallah.
diyetinde alması gereken kaloriyi çok mu azalttı son zamanlarda? Ondan kaynaklanan bir halsizlik olabilir ya da beslenme alışkanlıklarını değiştirdi mi son zamanlarda? Hani karbohidratı minimumda tutup proteine yüklenme gibi çünkü karboihdrat bırakldığında vücut bağımlılık etkileri gösterebiliyor halsiz düşüyor. 17 kiloyu iyi vermişteşekkür ederi sirkeci, kızım baya bi zamandır halsizlikten yorgunluktan şikayet ediyodu. belki eksik bi şey vardır diye düşünüyodum ama bişey çıkmadı. aslında gerek yok gibi görünüyo ama içiniz rahat etsin , bir de oraya baktırın dedi. aslında kızım bir seneden fazladır diyet yaptı, 17 kilo verdi. ondan olabilir mi acaba diyorum ama tersi olması gerekmez miydi zayıflayınca:26:
diyetinde alması gereken kaloriyi çok mu azalttı son zamanlarda? Ondan kaynaklanan bir halsizlik olabilir ya da beslenme alışkanlıklarını değiştirdi mi son zamanlarda? Hani karbohidratı minimumda tutup proteine yüklenme gibi çünkü karboihdrat bırakldığında vücut bağımlılık etkileri gösterebiliyor halsiz düşüyor. 17 kiloyu iyi vermiş
karanfil şimdi baktım sütlü pilav iki çeşitmiş
1. si sütlü pirinç pilavı kültür ve turizm baknalığının sitesinde ığdır yemeği olduğu yaazıyo
2. sütlü bulgur pilavı buna dair bişe bulamaıdım yerine dair yani
sen hangisinden bahsediosun?
aman da aman artık tam bi aile oldunuz Allahın izniyle
canım bıdığın yeni takvimini koysan da ne kadarlık olsa biz de bilsek
şunu cumartesi pazar yapın ben de eksik kalmayım
dün gece cilyın maykıls ın 30 gün incelme proğramına başladım dambılları biraz abartmışım sanırım bacaklar feciii
ofise az önce girdim burda bir rekor kırılacak ona katılacaktım ama alan çok güneş gözüm yemedi
kendimi yürüyen tanker gibi hissediorum artık ve bugüne kadar hala güzel oldugumu düşünüodum ama bugün aynaya bi baktım cidden devasa bi kütle gibiyim:)
biliorum bitcek geçici bi durum ama moralim çok bozuldu nedense((((((((((
ve artık çok yoruluorum iki merdiven çıkim soluk soluğa kalıorum sabah kalktıgımd YORGUN UYANIORUM
ve bu halimi hiç sevmedim ben yorulmak nedir bilmezdim(((( sürekli yorgun oldugumdan birazda agrasifim sanırım (
seni sevmez miyiz hiçmerhaba kızlar
evet evet cumartesi yapın ben de geleyim tabi beni sevdiyseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?