bade demek uzun yazıları okumuyorsunnnonca sey yazıyorum sana dimek görmüyorsun bileeee
16 haziran canım:) tam 40. haftam dolmuş oluyo inşallah:)
KARANFİLCİĞİMMMMM!!!!
ben sütlü pilav yedim ma konyalı diil eskişehirli birinden bugün yazcaktım unutmuşum
o kendilerinin meşhuuuuuuuur yemeği olduğunu iddaa etmişti sütlü bulgur pilavı cidden leziz bi tarif ve çoook kolay aklıma geldi yarın yapim bari
bide yanında bi, salata yapmıştı oda eskişehirin meşhuuuuur salatasıymış
domates,salatlık,kornişon,soğan,nar ekşisi,zeytinyağı tuz nefis bi tat kesinlikle avsiye ederim:)))))))
karanfil şimdi baktım sütlü pilav iki çeşitmiş
1. si sütlü pirinç pilavı kültür ve turizm baknalığının sitesinde ığdır yemeği olduğu yaazıyo
2. sütlü bulgur pilavı buna dair bişe bulamaıdım yerine dair yani
sen hangisinden bahsediosun?
bugün rüyamda ons saniyeler süren zamanda 1600 1700 ve en on son 1920 leri gördü
ve aynı hızda 600 lere düştü evet çok garip sadece 600 lü rakamlara geri sert düştühayırdır inşaallah
ayrıca deniz gördüm balık tuttum
Günaydın herkese.... Daha bir saat oldu kalkali dünkü yorgunluktan sonra anca... Şenfat madem ankaradasun inmicekmisin çarşıya pazara buluşalım görüşelim.. ne dersin
benim de eşim annesinde yedi bugün birazdan kardeşiyle gelcekler..
ben de tokum
ben de yemek yemedimyemiycem.
bugünkü aldığım kıymayla yufkayı sarıp sunny ablanın buzluktaki böreğinden yapcam.. gün gelir lazım olur
görüşürükk
Karanfilcemmmmm bi yakalayamadım seni
adımı da nasıl şenfat olarak yazmış yaaaa
gerçek adım şennur ya. evaydı sanırım. isim tahmin etmece oynuyorduk senin adın şennur olabilir demişti bir zamanlar
neyse çarşı pazar kızılay mı oluyor. çıkabilirim sanırım. bilemiyorum yani. büyük bir buluşma olsa yine
şunu cumartesi pazar yapın ben de eksik kalmayımadımı da nasıl şenfat olarak yazmış yaaaa
gerçek adım şennur ya. evaydı sanırım. isim tahmin etmece oynuyorduk senin adın şennur olabilir demişti bir zamanlar
neyse çarşı pazar kızılay mı oluyor. çıkabilirim sanırım. bilemiyorum yani. büyük bir buluşma olsa yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?