Kirli Çıkılar )))

Selammm
Eşim maç izliyor ben de çene çalmaya geldim

Sevimlicim ben duruyu ilk yolculuğuna 15 günlükken çıkarmıştım hem de temmuz sıcağında arabada sucuk olmuştu bebem
Ama ilk defa aralıksız 5 saat uyduğu için çok rahat bı yolculuk geçirmiştik
O sene de bayramlar hep 9 gündü biz hep seyahat ettik gezdik durduk
Çok şükür hiç bişeyimiz olmadı
Ama senfata katılıyorum mamaya geçtiğinde zor olmuştu 1 yaşında felan.. sıcak su bul biberon yıka vs.. Zordu bır de uykusu gelınce düzenini arardı huysuzlanıp ağlardı
Şimdi çok kolay acıkınca yiyor uykusu geince yatıp uyuyor geçen otobüs yolculuğu yaptık kimse yoktu yanımızda duru ve ben.. Kuzucuk oynadı yorulunca bacağıma yatıp uyudu

Kızlar bugün koçtaştan çok amaçlı dolap aldım
Kızım odasında yatmıyor oturma odasını benimsedi hep orda oynuyor kendi odası çamaşırlık gibi kullanılıyor..
Ben de kiler dolabı amaçlayarak kuzunun oda takımının aynı ağacından dolap aldım çok da güzel
Alt kısma deterjan sabun üst dolaba da kuruları konserveleri vs koyacağım
Aylık market alışverişi aklıma çok takılıyordu niye bu kdar çok oluyor diye..
Yozgata gidince eşimin teyzesine gittik 4 çocuğu var
Ben hergün marketlerdeyim bitiremedim bi türlü ihtiyacı sen nasıl yapıyordun dedim
Kadın şöyle anlattı..
Ayın 15ınde aylık alınırmıs herşey.. Un şeker çay sabun..Et tavuk vs buzluga.. Peynir bile aylık alıırmış
400-500 geçmez dedi böyle çok daha bereketli olduğunu anlattı
4 çocuğa rağmen Evinde de yiyecek anlamında herşey var eksik yok..
Öbür ayın 15 ine kadar idare ederiz dedi
Sadece süt yuumurta ekmek alırız dedi
Mantıklı geldi bana da
Yarın eşimle aylık alışveriş yapacağız aynı taktikle deneyeceğim bakalım kaç olacak..
Hergün 1 eksik için gittiğimde mutlaka onun yanıda başka şeyleri de atıyorum sepete
Tptan olunca bereketlenecek mi.. Göreceğiz

öyle bir bereketleniyorki sen bile şaşıyorsun
birde stoklama yaşam şekline dönünce evde eksik hiç olmuyo markete sadece uygun indirime giren ne var diye gitmeye başlıyorsun
ihtiyaç için gittim dedilerinde ıbıdık zıbıdık şeyler oluyor

ben geldımmm bızımkıde maca daldı bızde salona kactık... sımdı gelmıs penaltı kactı dıyoo... kendısıde koyu bjk lıdır yanı aman anlamıyorum bu mac sewdasını....

olycim bende bu taktiği uyguluorum evlendiğimizde ilk 3 ay ihtiyaç için gidiodum markete artık aylık gidiorum
ve ben patörize süt aldıgım için sütü bile toptan alıorum ama ben taşıma derdim olmasın diye tek seferde 10-12 kutu süt alıorum:)
pastöize kutu sütlerin son kullanma tarihleri 3 ay falan oluyo mesela benim n
sanda aldıgım kutu sütlerin son kullanma tarihi temmuzda bitio:)
bu sefer 10 kutu süt aldım nerdeyse 1 ay gidio
ve marketten ay içinde sadece yoğurt ve çok gerekli bişey olursa alıorum:)

kaşarıda 1 kilo alıorum 4 e bölüp buzluğa atıorum haftada bir bi parçasını çıkarıorum küflenmio

aynı şekilde sucuğuda dilimleyip buzluğa koyyurum kullancamda buzluktan alıorum:)

ve daha başka aklına ne gelirse ay içinde sadece yoğurt ekmek b
de pazara gidiorum bu kadar:)

Allah sana bol kazanç versin biz altınla mutluyuz:)

bu arada benim koca delirdi.......gol oldu......

allah sana bol kazanç versin biz altınla mutluyuz:)

bu arada benim koca delirdi.......gol oldu......

selin şu kapı meselesini anlatsana
kapın kilit miydi kilitliyken açılmaz heralde
bi de şişeyle nasıl açtı
çelik değil mi senin kapı

iyi geceler kızlar,
burada yaşarken en çok zoruma giden 2 adım ötemizde baraj var, ama gel gör ki en pahalı elektriği öderiz bir de üzerine habire su kesintisi yaşarız... lojmanın deposu da boşalmış .. akşam yaklaşık 7 den beri tam odamın altındaki hidrofordan bitmek tükenmek bilmeyen bir gürültüyle oturuyorum birazdan apartmanda bağıracağım "yeteeeer, artık yatın, su kullanmayın" diye.... çünkü depo dolunca gürültünün kesilmesi lazım ama apartmanda musluklar sürekli açık olunca motor sürekli devrede
zaten bugünkü nöbet yetti bana r de bu ... ohhh suyundan koy

pepeticim, Allah kayınvalidene ve kayınvaliden gibilerine vicdan versin... bıdığın dediklerine de katılıyorum ...zor ama böyle bir durumda sakin ve soğukkanlı olunması en doğrusu... Allah yardımcın olsun...

zeytin geçen yıl benim de elimi arı sokmuştu böyle durumlar için amonyak bulundurmak gerekiyor evde.

akıllıbıdık sebamed in güneş kremleri çok yogun oluyor yüzüne sürdüğünde hayalete benziyorsun bi de vıcık vıcık oluyor illa sebamed dersen losyonunu dene o daha iyi hallice. Ben güneş kremi olarak vichy kullanıyorum T bölgem yağlı olduğu için bana daha iyi gelmişti. Şimdi bir de BB krem aldım onda koruyucu özelliği de var hafta başından beri kullanıyorum şimdilik iyi gibi.

eğer kilitli değilse çelik kapılar kredi kartı pet şişeyle çok daha kolay açılıyor ben bile açabiliyorum

o şimdi tırstı ondan soruyo..
elinde pet şişeli birini görünce evin yakınında
indirecek zumzuğu
seyyah hanım tercihen kalın cocacola şişesi uzunlamasına kesilir...
kapı kilitli değilse anahtar dilinin oraya itilir..
hızlıca aşağı yukarı çekilir
valaaa açıldı:)çelik bakır krom her tür kapı açılır

sevimsiz durumunuzu en iyi siz bilirsiniz bence içinden geleni yap

zeytin çok geçmiş olsun canım

pepeti seni çok iyi anlıyorum sinirlenmemek elde değil... Allah kv ne hidayet nasip etsin.

kızlar bugün öğrencime yumurta sipariş etmiştim onu getirdi.
15 yumurta 7.5 tl iyi mi sizce
kendi bahçeleri kendi tavukları üstelik istersem ördek yumurtası da getiriyor :))

yine yoğun bi gündü nöbetin ardından il merkezine gelen teyze kızımın yanına çarşıya uğradım okul çıkışı.
hava harikaydı. çay bahçesinde oturduk epey.

sonrasında eşimle dişçiye gittik...
veeeeeeee
bişey yapmadı
iki seçenek sundu önüme dolgu yaparım çok da sağlam olur ama dişini düzgün fırçalarsan kendin de tamir edebilirsin dedi.
benimki yanlış fırçalamadan olmuş diş etimi yırtmışım.
ben de ikinci seçeneği tercih ettim tabi

tecrübe konuşuyor yaa önceki gittiğim doktor bişey dememişti ben kaç aydır bişeyler yapmaya çalışırdım

biz de öyle alıyoruz olrigrtcım şeker un ne gerekiyorsa eti de aylık alırım tavuğu da porsiyornluk yapar atarım peyniri de atarım sucuk onları da dilimlerim koyarım yemeden bir gece önce peyniri çıkarırırım sucuğu çözdürmem kullanırım iyi oluyor

allahj akıl fikir vicdan versin ana olmak doğurmak değil işte

günaydın hayırlı cumalar canlar

Yüce Rabbim rahmet ve merhametiyle muamele eder inşaallah :)

sunny abla seni gördüğüm çok iyi oldu.
sana bişey sorcaktımben bu hafta pazardan tombul patlıcanlardan aldım 1kilo 1 tl ye
dün közledim çok güzel oldu.
patlıcanlar biraz zaman geçince güneşi gördükçe içi çekirdekleniyor ve acımaya başlıyor.
hele ki güzün dolaba atmaya kalksan iyice acıyorlar artık.
ben bu dönemin patlıcanını çok seviyorum.
ama bu zamanınki de çok erken ve hormonlu mudur??
kışın almıyorum patlıcan zaten ama şimdi başladım.
sence bu vakit çok erken olur mu.
köy patlıcanlarının çıkmasını bekleyeyim ya da en azından yerli patlıcanların çıkmasını??
uygun zaman ne zamandır?

altın 87 olmuş
biraz daha yükselsin hepsini bozcam
hepi topu 5 gr zaten
para lazım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…