yahu sen gelecek oldun da ben eve almadım mı
gel sen seni de kampa koyarım :)))))))))
olur seve seve
bir şarkı vardı hatırlarmısınız gittiğin yere benide götür sorana başımın belası dersin mesaj alındımı
Kızlar bugün koçtaştan çok amaçlı dolap aldım
Kızım odasında yatmıyor oturma odasını benimsedi hep orda oynuyor kendi odası çamaşırlık gibi kullanılıyor..
Ben de kiler dolabı amaçlayarak kuzunun oda takımının aynı ağacından dolap aldım çok da güzel
Alt kısma deterjan sabun üst dolaba da kuruları konserveleri vs koyacağım
Aylık market alışverişi aklıma çok takılıyordu niye bu kdar çok oluyor diye..
Yozgata gidince eşimin teyzesine gittik 4 çocuğu var
Ben hergün marketlerdeyim bitiremedim bi türlü ihtiyacı sen nasıl yapıyordun dedim
Kadın şöyle anlattı..
Ayın 15ınde aylık alınırmıs herşey.. Un şeker çay sabun..Et tavuk vs buzluga.. Peynir bile aylık alıırmış
400-500 geçmez dedi böyle çok daha bereketli olduğunu anlattı
4 çocuğa rağmen Evinde de yiyecek anlamında herşey var eksik yok..
Öbür ayın 15 ine kadar idare ederiz dedi
Sadece süt yuumurta ekmek alırız dedi
Mantıklı geldi bana da
Yarın eşimle aylık alışveriş yapacağız aynı taktikle deneyeceğim bakalım kaç olacak..
Hergün 1 eksik için gittiğimde mutlaka onun yanıda başka şeyleri de atıyorum sepete
Tptan olunca bereketlenecek mi.. Göreceğiz
Kızlar bugün koçtaştan çok amaçlı dolap aldım
Kızım odasında yatmıyor oturma odasını benimsedi hep orda oynuyor kendi odası çamaşırlık gibi kullanılıyor..
Ben de kiler dolabı amaçlayarak kuzunun oda takımının aynı ağacından dolap aldım çok da güzel
Ben hergün marketlerdeyim bitiremedim bi türlü ihtiyacı sen nasıl yapıyordun dedim
Kadın şöyle anlattı..
Ayın 15ınde aylık alınırmıs herşey.. Un şeker çay sabun..Et tavuk vs buzluga.. Peynir bile aylık alıırmış
Mantıklı geldi bana da
Yarın eşimle aylık alışveriş yapacağız aynı taktikle deneyeceğim bakalım kaç olacak..
Hergün 1 eksik için gittiğimde mutlaka onun yanıda başka şeyleri de atıyorum sepete
Borsada çok parası olan kazanır diye bir yanılgı var.Bu yanılgıya bende zamanında düşmüştüm.Ama şimdi ufkum açıldı artık kaybetmiyorum.Arkadaşlar önemli olan kendinize güvenin başaracağınıza inanın adımlarınızı dikkatli atın.Arkadaşım bana halada kullanmakta olduğum müthiş bir kaynak önerdi.Bu kaynak sayesinde doğru yolu buldum.Sizlere de faydalı olabileceğini düşünüyorum. borsadakazanalim blogspot com Borsada nasıl kazanılır? Doğru taktikler nelerdir? Hepsini öğreneceksiniz.Sağlıcakla kalın.
allah sana bol kazanç versin biz altınla mutluyuz:)
bu arada benim koca delirdi.......gol oldu......
eğer kilitli değilse çelik kapılar kredi kartı pet şişeyle çok daha kolay açılıyor ben bile açabiliyorumselin şu kapı meselesini anlatsana
kapın kilit miydi kilitliyken açılmaz heralde
bi de şişeyle nasıl açtı
çelik değil mi senin kapı
eğer kilitli değilse çelik kapılar kredi kartı pet şişeyle çok daha kolay açılıyor ben bile açabiliyorum
biz de öyle alıyoruz olrigrtcım şeker un ne gerekiyorsa eti de aylık alırım tavuğu da porsiyornluk yapar atarım peyniri de atarım sucuk onları da dilimlerim koyarım yemeden bir gece önce peyniri çıkarırırım sucuğu çözdürmem kullanırım iyi oluyorKızlar bugün koçtaştan çok amaçlı dolap aldım
Kadın şöyle anlattı..
Mantıklı geldi bana da
Kv aramış eşime ve konyalinin peşine düştün gitttin seninde kızın var falan filan bi sürü beddua etmiş ağzı cokkk bozuk bir insandirda... Allaha havale ediyorum ... bana hiçbir faydası olmadığı gibi çocuğumun rızkını göz dikti ... ben minicik kızımı bırakıp ise gittim onların kredilerini ödedik.... bir kez bile neyiniz var diye aramadı... her aramsi bir istek sorun içindi... ben ne yaptım da bu insanlar bölen ya... kimseden bide beklemefim... eşim bizi bıraksın gitsin istiyor... adam zaten hayatını vermiş bunlara 36 yaşında evlendik bunlarla ilgilenmekten ne bir birikimine bir yaşamak hiç bir şey.... sadece çalışmış... kışın öğretmen yazın başka işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?