selam..nasılsınız hanımlar..
selin geçmiş olsun bende pet şişeyle açmıştım kendi kapımı:)
sunny abla kızın iyiymiş çok şükür..
kilo kaybı hızlı olduysa belki ondandır halsizliği..
zeytin geçmiş olsun arı tadına bakmış :)
zeytin okurken sanki burada ben yaşadım olayı boğazım düğümlendi
çok çok geçmiş olsun kıyamam
seliiin komşunu iyi tanıyo musun, inşallah iyi biridir:26: kapıda kalmak çok fena bilirimher kadının başına gelmiştir mutlaka pet şişeyle nasıl açılıyo ki, bi anlat bakem
zeytin sana da çok geçmiş olsun canımadam ekmek bıçağıyla ne yapmaya çalışmış anlayamadım yılan sokmamış ki arı sokmuş
zeytincim, geçmiş olsun canım...
farmasicim, demek akşama pizza var , yanına da sütlaçsenin kuzuların neden tontik olduğu anlaşıldı benim kızı da yanına göndereyim de biraz kampa sok onu teyzesi
hepinize çok teşekkür ederimzeytincim çok geçmiş olsun
helin
ben de yarın benimkilere sıpalarım diyim
bakıyım bi tepkilerine
ben sürekli çocuğum,evladım diyorum,yaşlı neneler gibi
ahh sunny abla ekmek bıçağını görünce ben iyice bir korktum zaten
durum bu kadar mı vahim diyorum
iğnesini çıkardı bıçağıda üzerine koydu
metal şişliği alıyormuş ondan yapmış
Kv aramış eşime ve konyalinin peşine düştün gitttin seninde kızın var falan filan bi sürü beddua etmiş ağzı cokkk bozuk bir insandirda... Allaha havale ediyorum ... bana hiçbir faydası olmadığı gibi çocuğumun rızkını göz dikti ... ben minicik kızımı bırakıp ise gittim onların kredilerini ödedik.... bir kez bile neyiniz var diye aramadı... her aramsi bir istek sorun içindi... ben ne yaptım da bu insanlar bölen ya... kimseden bide beklemefim... eşim bizi bıraksın gitsin istiyor... adam zaten hayatını vermiş bunlara 36 yaşında evlendik bunlarla ilgilenmekten ne bir birikimine bir yaşamak hiç bir şey.... sadece çalışmış... kışın öğretmen yazın başka işler
pepeti ben bu kv lere anlam veremiyorum
ya oğlun beğenmiş evlenmiş mutluysa daha ne istiyorsun
ama gel anlat
farmasi kargo ücreti olmuyor mu canımbenim dün sipariş verdiğim iki zeytin yağından biri bugün geldi
öteki de gelir önümüzdeki günlerde
komili ve kırlangıç marka sızma aldım
netten daha mı uyguna geliyor
yazın şarköye gitmeyi bekliyorum bende
bende toptan yaparımKızlar bugün koçtaştan çok amaçlı dolap aldım
Kızım odasında yatmıyor oturma odasını benimsedi hep orda oynuyor kendi odası çamaşırlık gibi kullanılıyor..
Ben de kiler dolabı amaçlayarak kuzunun oda takımının aynı ağacından dolap aldım çok da güzel
Alt kısma deterjan sabun üst dolaba da kuruları konserveleri vs koyacağım
Aylık market alışverişi aklıma çok takılıyordu niye bu kdar çok oluyor diye..
Yozgata gidince eşimin teyzesine gittik 4 çocuğu var
Ben hergün marketlerdeyim bitiremedim bi türlü ihtiyacı sen nasıl yapıyordun dedim
Kadın şöyle anlattı..
Ayın 15ınde aylık alınırmıs herşey.. Un şeker çay sabun..Et tavuk vs buzluga.. Peynir bile aylık alıırmış
400-500 geçmez dedi böyle çok daha bereketli olduğunu anlattı
4 çocuğa rağmen Evinde de yiyecek anlamında herşey var eksik yok..
Öbür ayın 15 ine kadar idare ederiz dedi
Sadece süt yuumurta ekmek alırız dedi
Mantıklı geldi bana da
Yarın eşimle aylık alışveriş yapacağız aynı taktikle deneyeceğim bakalım kaç olacak..
Hergün 1 eksik için gittiğimde mutlaka onun yanıda başka şeyleri de atıyorum sepete
Tptan olunca bereketlenecek mi.. Göreceğiz
aylık evde ne eksik yazarım
paketlere bakarım yarım varsa yine yazarım
sabit aldıklarım vardır evde hiç açılmamış pakette olsa mutlaka alınır
pirinç,bulgur,ince bulgur un makarna şehriye margarin sıvı yağ salça şeker bunlar illa alınır
mercimek fasülye nohut çok alınıp aynı gün haşlanıp yemeklik ayrılır poşetlere dondurucuya konur
tavuk kıyma toplu alırım
bu şekilde çok bereketleniyor evde eksik olmuyor çok şükür
sirkeci evde bulundurmak lazımzeytin geçen yıl benim de elimi arı sokmuştu böyle durumlar için amonyak bulundurmak gerekiyor evde.
.
karanfilciğim sağol canımsevimsiz durumunuzu en iyi siz bilirsiniz bence içinden geleni yap
zeytin çok geçmiş olsun canım
pepeti seni çok iyi anlıyorum sinirlenmemek elde değil... Allah kv ne hidayet nasip etsin.
kızlar bugün öğrencime yumurta sipariş etmiştim onu getirdi.
15 yumurta 7.5 tl iyi mi sizce
kendi bahçeleri kendi tavukları üstelik istersem ördek yumurtası da getiriyor :))
sonrasında eşimle dişçiye gittik...
veeeeeeee
bişey yapmadı
iki seçenek sundu önüme dolgu yaparım çok da sağlam olur ama dişini düzgün fırçalarsan kendin de tamir edebilirsin dedi.
benimki yanlış fırçalamadan olmuş diş etimi yırtmışım.
ben de ikinci seçeneği tercih ettim tabi
tecrübe konuşuyor yaa önceki gittiğim doktor bişey dememiştiben kaç aydır bişeyler yapmaya çalışırdım
taze yumurtaya göre iyidir herhalde
herkese günaydın hayırlı cumalar
tüm dualarımız kabul olsun inşallah