Kirli Çıkılar )))

zeytincim, geçmiş olsun canım...
farmasicim, demek akşama pizza var , yanına da sütlaç senin kuzuların neden tontik olduğu anlaşıldı benim kızı da yanına göndereyim de biraz kampa sok onu teyzesi

senin yazdıkların da çok mantıklı geldi farmasi
işte bu topik bu yüzden güzel
olaylara farklı açılardan bakmamızı sağlıyor
ama eşim günü de ayarlamış, az önce söyledi
haftaya salı çıkıcaz yola, çarşamba da tatil zaten
ne bileyim, hayırlısı artık

Helinim kuzularim yazmışsın yaa bi kızın yokmu senin baska cocoklarindami var

bu öğlen haziran anneleri topiğinde bi yiyecekten bahsetmişler okudum ya bide güzel ballandıra ballandıra anlatmışlar
işte durup durup aklıma geldi eve gelirkende pazara uğradım almayı unuttum sonna anahtar meselesi falan çıktı yemek yap aklımadan gitmişti otururken aklıma geldi nasıl gözümün önünde uçuşuyo

kocişe dedim gittik 1 saatlik yürüyüş yaptık dönüştede aldım :) patlıycam birazdan:)

zeytincim çok geçmiş olsun
helin
ben de yarın benimkilere sıpalarım diyim
bakıyım bi tepkilerine
ben sürekli çocuğum,evladım diyorum,yaşlı neneler gibi

Selin kapıda kalmasını canım ben de bi kere kartla acmistimm

Sevimsiz bende far ma si gibi düşünüyorum

Erz adıyaman uzak düşer

Senfatda sanırım 1 saatlik yolu kastetti ... çünkü bir saatten fazlası bebeği gördüğü gibi senide yoruyor canım... erteleme şansın varsa ertele

zeytincim, geçmiş olsun canım...
farmasicim, demek akşama pizza var , yanına da sütlaç senin kuzuların neden tontik olduğu anlaşıldı benim kızı da yanına göndereyim de biraz kampa sok onu teyzesi

başım gözüm üstüne dayanabilirsen hasretine yolla şöyle 15 gün 1 ay seve seve kampa koyarım ben onu hem yedirir içirir gündüzleri de mis gibi uykuya yatırırım :)))))) aldırırım bir 5 kilo yollarım sana :))

bi bizi kampa alamadın zayıflamak uğruna
hep pastalar börekler tatlılar ohhh iştah kabarıyo da kabarıyo

Kv aramış eşime ve konyalinin peşine düştün gitttin seninde kızın var falan filan bi sürü beddua etmiş ağzı cokkk bozuk bir insandirda... Allaha havale ediyorum ... bana hiçbir faydası olmadığı gibi çocuğumun rızkını göz dikti ... ben minicik kızımı bırakıp ise gittim onların kredilerini ödedik.... bir kez bile neyiniz var diye aramadı... her aramsi bir istek sorun içindi... ben ne yaptım da bu insanlar bölen ya... kimseden bide beklemefim... eşim bizi bıraksın gitsin istiyor... adam zaten hayatını vermiş bunlara 36 yaşında evlendik bunlarla ilgilenmekten ne bir birikimine bir yaşamak hiç bir şey.... sadece çalışmış... kışın öğretmen yazın başka işler

güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz ben geçen yaz nivea 50faktörü almıştım ağzı açık son kullanması geçmemiş kullansam mı acaba
birde sebamedin güneş kremlerine ne diyorsunuz
veya önereceğiniz neler var

Eklentiler

• $Nivea-Baby-Sun-Lotion-50-Faktor-150-ml-4793.webp
    314 bayt · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Bidikcm ben tam 7 yıldır sebameb 50 losyonu kullanıyorum doktorum önermişti... smaç hersene mayıs gibi alırım .ama bu sene degistiricem artık gözümü yakıyor nedense((

kendini hç paralayıpta canını sıkma eşin de kaç yaşında insan neyin doğru neyin yanlış oldugunu bilir
hiç söylenme akışına kendi haline bırak açıklama yapmaya çalışma kendini anlatmaya çalışma yıpratma kendini
bırak eşin düşünsün annesiyle olan tüm kouşmayı o gelsin sana birşeyler desin
o sana birşeylerin açıklamasını yapsın
hani bliyorsa yuvasının kıymetini
annesinin sözlerinin nasıl tesir ettiğini huzursuzluğa yol açtıgını
bırak o tamir etsin yüreğini
sen anlatmaya konuşmaya çalıştıkça kendini doldurup hırpalamaktan başka birşeye yaramayacak
ne kadar demek istediği anlatabildim bilemiyorum
ama kimse vazgeçilmez değil imacnı ver bırak gitsin değil de gidersende eyvallahım yok sen kaybedersin şeklinde hissettir ama dillendirme
yuvasına sımsıkı sarılma yanlısı bir tavır sergilersede kalbini kırma daha çok sar sarmala

ah pepeticim
en ii ben anlarım seni
çünkü benim kvde de antalyalı
aynı eşim de benimle evlenene kadar varını yoğunu vermiş
ama ne ii günümüzde ne kötü günümüzde yanımızdalar
artık diyorum zaten
iiliklerini istemiyorum
Allah kötülüklerinden uzak tutsun

Allah akıl fikir hidayet versin kayınvalideciğine

hepsiburdan sipariş vereceğim tabi vermişken uygun olabilecek önerebileceğiniz birşeyler var mı
genelde bebk bezi öneriyorsunuz ordan aklıma geldi size sormak sizin gözünüzden ne kaçar ki
zeytinyağım azaldı yudumun sızmaydı kullandıgım şimdi değiştirip alsam mı ki bi keşfe çıkayım

benim dün sipariş verdiğim iki zeytin yağından biri bugün geldi
öteki de gelir önümüzdeki günlerde
komili ve kırlangıç marka sızma aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…