sevimlicim benim yazdıklarım da pek hoşuna gitmeyecek belki ama bütünüyle dost acı söyler yüzüne söyler prensibimle yazacağım ya
bence ;
yeni dünya havasına alışmaya, bir düzen kurmaya çalışan bebeğin havasını suyunu değiştirme
Erzurum'un soğuk ikliminden Adıyaman'ın sıcağına çıkarıp da hava değişimi nedeniyle hasta edersen çocuğu baya bir süre sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın canım
annemler ben 40 günlükken Almanya'dan Türkiye'ye ev almaya gelmişler ama geliş o geliş ki benim deyim yerindeyse kıçım bir yılıkmış ergenlik çağıma kadar çok sık hasta iştahsız bir çocuk olarak büyüdüm büyümeye çalıştım daha doğrusu
anamın gençlik hatalarının kurbanı olduk ablam da ben de
annelik fedakarlık demek biraz da biliyorum sıkıldın bunaldın vs ama sık dişini 6 -7 ay sonra bak neler değişecek
yatırım tavsiyesi değildir dediğim gibi kesinlikle farmasi tavsiyesidir
ama karar elbette senin be canım
helinim kuzularim yazmışsın yaa bi kızın yokmu senin baska cocoklarindami var
öğrencileri canım
ben öğrencilerimi genellikle kuzularım diye severimBazen de sıpalarım diye
zeytincim, geçmiş olsun canım...
farmasicim, demek akşama pizza var , yanına da sütlaçsenin kuzuların neden tontik olduğu anlaşıldı benim kızı da yanına göndereyim de biraz kampa sok onu teyzesi
başım gözüm üstüne dayanabilirsen hasretine yolla şöyle 15 gün 1 ay seve seve kampa koyarım ben onu hem yedirir içirir gündüzleri de mis gibi uykuya yatırırım :)))))) aldırırım bir 5 kilo yollarım sana :))
Kv aramış eşime ve konyalinin peşine düştün gitttin seninde kızın var falan filan bi sürü beddua etmiş ağzı cokkk bozuk bir insandirda... Allaha havale ediyorum ... bana hiçbir faydası olmadığı gibi çocuğumun rızkını göz dikti ... ben minicik kızımı bırakıp ise gittim onların kredilerini ödedik.... bir kez bile neyiniz var diye aramadı... her aramsi bir istek sorun içindi... ben ne yaptım da bu insanlar bölen ya... kimseden bide beklemefim... eşim bizi bıraksın gitsin istiyor... adam zaten hayatını vermiş bunlara 36 yaşında evlendik bunlarla ilgilenmekten ne bir birikimine bir yaşamak hiç bir şey.... sadece çalışmış... kışın öğretmen yazın başka işler
Kv aramış eşime ve konyalinin peşine düştün gitttin seninde kızın var falan filan bi sürü beddua etmiş ağzı cokkk bozuk bir insandirda... Allaha havale ediyorum ... bana hiçbir faydası olmadığı gibi çocuğumun rızkını göz dikti ... ben minicik kızımı bırakıp ise gittim onların kredilerini ödedik.... bir kez bile neyiniz var diye aramadı... her aramsi bir istek sorun içindi... ben ne yaptım da bu insanlar bölen ya... kimseden bide beklemefim... eşim bizi bıraksın gitsin istiyor... adam zaten hayatını vermiş bunlara 36 yaşında evlendik bunlarla ilgilenmekten ne bir birikimine bir yaşamak hiç bir şey.... sadece çalışmış... kışın öğretmen yazın başka işler
bi bizi kampa alamadın zayıflamak uğruna
hep pastalar börekler tatlılar ohhh iştah kabarıyo da kabarıyo
hepsiburdan sipariş vereceğim tabi vermişken uygun olabilecek önerebileceğiniz birşeyler var mı
genelde bebk bezi öneriyorsunuz ordan aklıma geldi size sormak sizin gözünüzden ne kaçar ki
zeytinyağım azaldı yudumun sızmaydı kullandıgım şimdi değiştirip alsam mı ki bi keşfe çıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?