evet tam anlamıyla inat yaptı..
seninki de yapar mı??
benimki arada yapar her zaman değil ama işte bazen. özellikle şehir dışı seyahat kıskançlık içeren konularda.
..
evet tam anlamıyla inat yaptı..
seninki de yapar mı??
benimki arada yapar her zaman değil ama işte bazen. özellikle şehir dışı seyahat kıskançlık içeren konularda.
karısının altına çıplak kadınlar koymuş photoshop yapmış face açmış onun hesabına..
kızın arkadaşlarını eklemiş kendiymiş gibi..
değer verdiklerimi hatırlarımkaranfilce beni nasıl buldun
ayrıca adımı hatırlama bile şaşırdım
o gece bir kez yazmıştık
ben böle şeylerden hiç korkmam
nasılsa ben değilim ki yapsın nolcak
ama o nasıl kocaymış aynı yastığa baş koyduğu insana bunu yapmış
ee noldu ceza almıştır heralde
farmasiciğim, kuzunun doğum günü kutlu olsun... Rabbim daha nice doğum günlerini görmeyi de nasip etsin inşaallah....nice yıllara....
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zaman ne çabuk geçiyor koca kuzum bugün 9 yaşına girdi vay bee... 27 yaşımda kucağıma aldım.
anasının ilk kuzusu,ilk annelik heyecanını onunla tattım çocuğa dair ne varsa onunla öğrendim ...
benim koca kuzum Rabbim her daim yüzünü güldürsün ,akıl fikir hidayet versin.
Allah rızasını gözeten vatana millete hayırlı bir evlat olursun inşaallah AMİN
canım oğlunun doğum günü kutlu olsun nice senelere
herkese günaydınlar mutfağı temizledim süpürdüm çayımı aldım bir size bakıyım dedim
geçmişi okuyamıcam çok vaktim yok
misafirlerim gelicek bugün
akşamdan böreğimi hazırladım kurur diye korktum şimdi baktım yumuşacıklar kurumasın diye çok ıslatmıştım
tiramisu yerine şeker hamurlu bahar pastası yaptım
tuzlu kurabiye yaptım
geri kalanına temizlik bitince devam edicem 2 de geliceklermiş zaten yetişirim herhalde
dün arkadaşlarla güne girdik
para toplıcaz 10 kişiyiz 100 tl
önlerden çıktı kura banada iyi olucak toplu para geçicek elime
herkese güzel haftasonları
lifeandi senle yaşıtız biliomusun:)
bende 23 yaşındayım:)
ben ilk çalışma hayatına başladığımda 21 yaşındaydım insan hayatında bir sene bile ne çok şey farketttiriyo:)
işe ilk başladığımda herrrrrr işi ben yapıodum çay taşıyan uyanık abla hadi bakalım sen küçüksün markete gidip çay al hadi bakalım sen küçüksün şu tepsi çayı sen dağıt diodu dağıtıodum
temizlik personeli abi sen küçüksün laboratuvarı sen temizlersin diyip kovayı önüme bırakıodu:)
bende hergün laboratuvarı siliodum o hiç temizlemezdi hep ben temizlerdim bana çay getirmeyi bırak mlletin çayını götürtürlerdi:)
hele hele laboratuvardakiler sen gençsin kanları sen al hastayala ilgilen git gel pamuk getir alkol bitti
herrrrrrr işi yaptım bi tuvalet yıkaamadığım kalmıştı hastanede ve bu böyle 4-5 ay gitti
sonna ben bi patladım bi gün koridorda artık zıvanadan çıkmışlardı çünkü çay getrip götüren abla tatile çıkcakmış 15 gün başhekimde sen olmazsan kim yapar demiş selin çay yapar 15 gün servisde yapar demiş başhekimde kabul etmiş benim haberim yok
abla tatile çıktı tabi ertesi gün herkes arıo selin çay getir benimki açık olsun benimkine şeker koyma.ben kupada istiorum
ilk 5-6 kişye götürdüm kişisel rica ediolar sandım
sonra biride demezmi ''saftirik gördümde senin kadarını görmedim diye''
o saatten sonra artık ben ben diildim:)))))) 15 gün herkes kendi çayını kendi aldı ve sonrasında
diceksinizki o başhekim nasıl hekimmiş çalışığım hastane toplamda 30 personeli gündüz anca olan minnak tek katlı bi hastaneydi:)
ve 4 dr. vardı hastanede hepside yeni atanmıştı başhekimimizde mezuniyetini daha 4 ay önce almış bi dr. du mecburiyetten onu yapmışlardı:) oda tamam demiş ve beni 15 gün çaycı ilan etmişti:)
şimdi öle diil ama adam gibi bi başhekimi var:))))))
nerden geldiyse akşam akşam aklıma:)
sağolasın poecimgünaydın kızlar
farmasicim oğlunun doğum günü kutlu olsun
sirkecanım sağolasıngunaydın kızlar
sabah 7 de kalktım kuzenin ödevini düzelttim çarşafları makineye attım şimdi de cam mı silsem ki diyorum:44: dmi de bütün hafta güneşli görünüyor
farmasi oğluşuna mutlu yıllar
günaydın arkadaşlar, hepinizle tanıştığıma memnun oldum hakikaten orası iyi olmuş.herkesin görmemesi iyisirkeci yurtdışında çekindiğin fotolar çok güzel.gemi turunda italya ve yunanistanımı kapsıyor?
farmasi oğluşun doğum günü kutlu olsun.nice mutlu yıllara...
lifeandi o bizim balayımız dıgünaydın arkadaşlar, hepinizle tanıştığıma memnun oldum hakikaten orası iyi olmuş.herkesin görmemesi iyisirkeci yurtdışında çekindiğin fotolar çok güzel.gemi turunda italya ve yunanistanımı kapsıyor?
farmasi oğluşun doğum günü kutlu olsun.nice mutlu yıllara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?