sunny abla 3 kere yazdım yollamak nasip olmadı iyi eğlenceler dileyecem olmadı gitti valla yaaaaaaaaa yazıyorum oğlan bişey istiyor butona bastırmadılar baba oğlu
sevimlicim daha küçük bebeğin 2 ay sonra başlarsın gece altını değiştiriyor musun ben hiç değiştirmezdim gece 9 da değiştirirdim sabaha kadar kaka yapmıyorlar zaten ama gece açmaya alışırsa yapar derler
ek gıdaya 4 ay başladım yavaş yavaş oğlumla ilgili herşeyi alıştıra alıştıra yaptım
kimisi ağlatarak alıştırırdı işte odasına bırak önce 5dk ağlasın falan ben hiç yapmadım öyle uykuya ağlayarak değil gülerek girmeli düşüncesündeyim
kızlar facete grup mu var
merhaba arkadaşlar...
keyifler iyidir umarım... :)
seyyah sana inanamıyorum..
sen gibi bir face kurdu,nasıl olur da karanfil i bulamaz....
ben hepinizi buldum... :))
karnı kocaman oldu top gibi daha ne kadar kesinleşcek abla çocuk askere gidince filan mı..
yaşayanlar bilir..
eğer samimi olduğun biriyse çocuğu olmayan birinden saklamak onu daha çok üzer. yani 2-3 aylıkken öğrenmek insanı üzmez ama saklayıp da 9 aylık olursa o zaman üzer işte.
neden kendi aramadı asıl arkadaş bizleriz önceden hep beni arardı.
şimdi yüzü olmadığından eşine arattı.
yargılamıyorum ne yaparsa yapsın ama çok kırgınım.
geçen yıl da hamile kaldı dış gebelik geçirdi.
hamile kalana kadar bana herşeyi sorardı hamile kalabilmekle ilgili.
hamile kaldığı ay ben netten bişey okuyordum o da görmüş amann boşver kafana takmaaa dedi gülerek. meğer hamileymiş.
hepimiz dış gebelik yapınca öğrendik.
buna da sinir oluyorum.
millet hamile kalana kadar göbeği çatlar sonra kalınca da sana hava atar "boşverrr stres yapma" diye
tamam herkeslere meram anlatmak zor geldiğinden söylemek istemeyebilirdi
ama çok samimi idiyseniz hamile olduğunu söylemek zor olmazdı anladığım kadarıyla
ama karşıdaki kişi çocuk çocuk deyip yanıp tutuşurken ben hamileyim demek de çok kolay olmasa gerek diye düşünüyorum
neyse artık olan olmuş
elbette aranızdaki diyaloğun gidişatını sen daha iyi bilirsin
loveli, teşekkkür ederimkonser şahaneydi, sezen şahaneydi, yerimiz de çok güzeldi, çok güzel bir akşam oldu. zaten sezene bayılırım ben, en sevdiğim birkaç sanatçıdan biridir. ilk defa gittim konserine. gerçekten çook güzeldi. kızım açıkhavada olan konserler daha güzel oluyo dedi ama ben buna da bayıldım. sadece fahir atakoğlu ve ara dinkjiyan vardı sezenle sahnede. sadece bir piyano bir ud ve sezen büyük orkestra olmadığı için sezen sanki daha keyifli dinleniyodu
karanfil, o zaman bu kişi seni gerçekten iyi tanımıyormuş. kırılacağını tahmin etmesi lazımmış. takma kafana canım, üzme kendini. rabbim sana da göstersin o günleri inşallah hayırlısıyla
benim nasıl bi insan olduğumu biliyor.
çocuk istiyorum evet ama bunu hiç bir zaman kendime elem keder kaynağı yapmadım.
bir gün konuşuyoruz.
bunun ilk çocuğu 1 yıl olmamış.
eşi kimseye çocuk görmeye gitmemiş.
bunun kardeşi doğum yapmış gıcık olmuş ona bile.
ben de dedim ki "aaa biz hiç öyle düşünmeyiz hatta çocuk görmeye gideceğimiz zaman daha bi mutlu oluruz heycanlanırız, eşim her akşam gitse yiğenleriyle oynamaya yine de doymaz, benim kuznelerim gelse onlarla oynar yıkışır eğlenir"
aramızda bu muhabbet bile geçti.
ben her gittiğim gezmede çocukları çok sever onlarla konuşur oynarım.
benim bi gocunmam olmadığını kendi de biliyor.
karanfilce ademoğlunu anlamak zor vesselam
Allah'ın herkesin niyetine göre versin misli misli
bende afyonluyum ama hiç denk gelmez bana
kızlar ben de zeytinyağı, terayağ ve iç yağa döndüm.
sadece kızartmalarda ayçiçek yağı kullanıyorum ama bitince fındık yağı deniycem bir.
zeytinyağında favorilerini neler..
hem fiyat hem kalite bazında değerlendirebilir misiniz?
ben mersinli arkadaştan almıştım el yapımı ama bitmek üzere..
bu arada bu meşhur afyonlu komşum zeytinyağını da 5 tl ye alıyormuş el yapımı.
köy yumurtasını da 40 tanesini 9 tl ye almış.
bu kadına da denk mi geliyor yoksa çok incelediğinden kendi mi arayıp buluyor anlayamadım :44:
bizim burada k�y yumurtas�n�n tanesi 0.50 kuru�
ge�en kay�nvalide 1 koli yumurta alm�� k�z�m yar�s�n� g�t�r dedi yok anne ben normal yumurta kullanmamaya karar verdim
k�yl� yumurtas� al�yorum dedim
kad�n bizim i�in iki tan�d���na sipari� etmi� ge�en g�n elime tutu�turdu 44 yumurta
evde de 30 kadar yumurta vard�
ben yumurtal� tariflerle kuzucuklar� yumurtlataca��m
kız benim resimlerim var hatta 5 yaşındaki resmim bilem varrrrr heheheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?