- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
canım biz iyi bir iş teklifiyle size dogru yaklaşıyoruz ama sen malum yerde olmadıgından yazdıgımı okumadıgın için ne kadan yakına geldiğimi yazmıyorum sana
doğum günü kutlu olsun aslan parçasının bahtı açık sağlıklı hayırlı uzun güzel bir ömrü olsun kötülükler uzağında olsun hep güzelliklerle dolu olsun hayatıgünaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zaman ne çabuk geçiyor koca kuzum bugün 9 yaşına girdi vay bee... 27 yaşımda kucağıma aldım.
anasının ilk kuzusu,ilk annelik heyecanını onunla tattım çocuğa dair ne varsa onunla öğrendim ...
benim koca kuzum Rabbim her daim yüzünü güldürsün ,akıl fikir hidayet versin.
Allah rızasını gözeten vatana millete hayırlı bir evlat olursun inşaallah AMİN
biliyorum cnm yaşıtız, daha öncede yazmıştın ama sen benden 1 yaş büyüksün sanıyordum.başhekimi anlayamadım adam bilmiyormu senin hizmetli olarak çalışmadığını.çaycı kadın da kendini bişey sanmış.önemli olan insan olabilmek.o kadında nasıl olsa küçük diyerk yüklenmiş sana.neyseki şuanki konumda işini yapıyorsun
iş yerimde böyle tatsızlıklar olmadı ama herkes nedense evlenmeme meraklılar, yok işte gözünü aç, elini çabuk tut bilmem ne...yoksa evde kalacan.bn de her seferinde hayatımdan memnunum, gezeyim tozayım hayatı yaşayım daha sonra diyorum
amin ınsalh canım oglluna hayırlı ömur versın yaradan . bende kıızmı 27 yasında kucagıma ladımm .günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zaman ne çabuk geçiyor koca kuzum bugün 9 yaşına girdi vay bee... 27 yaşımda kucağıma aldım.
anasının ilk kuzusu,ilk annelik heyecanını onunla tattım çocuğa dair ne varsa onunla öğrendim ...
benim koca kuzum Rabbim her daim yüzünü güldürsün ,akıl fikir hidayet versin.
Allah rızasını gözeten vatana millete hayırlı bir evlat olursun inşaallah AMİN
kız kımse erkek degıl ben sahodımmm seyyahla eva bade lovelı ucunden suphelenıyorum seyahla badenın resımlerı var dıgerekrının yokk22 yaşında başladım canım..yani 22.5 gibi filan
evet ilk okulum bu gidişle demirbaşlarından olcam sanırım
varya hepinizle arkadaş olmak istiyorum
ben bu adamı boğcam zaten yakında...
neymiş efendim zaten pc den değişik değişik sesler geliyormuş.
ayrıyeten ya erkeksenizmiş.
neyse yakında o da bıkcak biliyorum benbi de gıcıklığı tuttu zannımca bana öyle geliyor inada bindirdi gibi..
seyyah örkek zaten...ismini vermiyor ..lanlı lunlu konuşuyo..
evadanda şüpheleniyorum..ensesindeyim ..bastım basıcam
haa bi de şu var.. birinci dönemin sonunda tüp bebek yaptırıp hamile kalan arkadaşım günlerde de beraberiz çoğuna gelmedi. hamile olduğunu hala söylemedi hiç birimize. ikinci çocuğu ama tüp bebek yaptırdığını da ben tahmin ediyorum ama eminim. benden kaçmaz.
geçen gün eşi eşimi aramış doktor filan sormak için çok pimpirikler aynı anda 3-5 doktora randevuları oluyor. ve hamile olduğunu söylemiş.
şimdi ben ne yapayım nasıl davranayım en az 5 aylık hamile.
çok mu güzel oldu benim arkadaşımın hamile olduğunu eşimden duymak.
kırıldım ama neden benim herşeyimi en ince ayrıntısına kadar incik cıncık didikleyen kişi 5 aydır söylemiyo ve eşimden duyuyorum.
şeytan diyo hamile kalınca çocuk 1 yaşında gezmelere git aaa bu senin çocucuğun mu desinler.
onu anlıyorum anlamıyor değilim millete laf anlatmak zor ama zaten ikinci çocuğu ve arada o kadar samimiyet varken daha geçen ay okula pc gönderdi kaç saat bilgisayarındaki verileri kurtarmak için uğraştım.
sanırım kırıldım ama kırılıp tavır koymaya bile mecalim yok..
karanfilce belki çocuk konusunda yaranı deşmek istememiş olabilir
aklıma gelen ilk bu oldu
çok teşekkürler karanfilcefarmasi oğluna Allah hayrlı ve de uzuuunnn ömürler versin inşallah...
velhasıl bi da bu kadına hiç bi indirimi söylemiycem sahsen bim ve a101 sahiplerine ben acıdım. :27
lovelican sağolasın darısı kuzucuğunun başınadoğum günü kutlu olsun aslan parçasının bahtı açık sağlıklı hayırlı uzun güzel bir ömrü olsun kötülükler uzağında olsun hep güzelliklerle dolu olsun hayatı
aminnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsun ablacımfarmasicim, ilk göz ağrının, oğluşunun doğum günü kutlu olsun, hayat hep güzellikler getirsin kuzularına, başarıları daim olsun inşallah
amin ınsalh canım oglluna hayırlı ömur versın yaradan . bende kıızmı 27 yasında kucagıma ladımm .
amin ınsalh canım oglluna hayırlı ömur versın yaradan . bende kıızmı 27 yasında kucagıma ladımm .
kız kımse erkek degıl ben sahodımmm seyyahla eva bade lovelı ucunden suphelenıyorum seyahla badenın resımlerı var dıgerekrının yokk
:26:
yok canım yaramı deşmekle alakası yok kimseye söylemedi zaten.
yaramı düşünen kişi aşılama olduğum zamanlarda her gün arayıp ayrıntıları öğrenip beni sık boğaz etmezdi.
kendi çok iyi biliyor ki kimse sormasın diye kimseye bişey söylemedi. böyle zamanlarda sıkıştırılmak insanı üzer.
ilk çocuğu da geç olmuş biraz.
ben onu normal arkadaşlar kategorisine aldım.
karanfil, bence de kötü niyet yoktur, kesinleşene kadar söylememiştir. dahha sonra da söylemek zor geldi belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?