Kirli Çıkılar )))

Günaydın herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumartesiler...

kahvaltımı çok hafif yaptım ama canım da felaket mantar çekti şimdi de onu pişiriyorum

farmasi oğluna Allah hayrlı ve de uzuuunnn ömürler versin inşallah...

lifeandi, o yaşlarda hep öyle olur evlenirsin bu sefer de çocuk insanların senle derdi hiiiiççç bitmez

benim bi komşu da ekmek makinesi aldı demiştim ya.
gitmişş geri vermiş neden dedim memnun kalmadım dedi.
neden memnun kalmamış yapmış bi anda hepsi bir ekmeği bitirivermişler..
hayır o değil de yanında yastık da almışlar ortopedik onu da geri vermiş. bir de her 30 tl ye pirinç mi ne hediyesi vardı pirinçler bunlara kaldı külliyen zarar adamlara
geçen yıl düdüklü almıştı bimden bi kaç ay kullandı sonra geri verdi neden dedim kapağı dönüyormuş. pişiriyor mu dedim evet çok güzel pişiriyor ama kapattıktan sonra bile kapağı dönüyor dedi. benimki hisar benimki de döner..
velhasıl bi da bu kadına hiç bi indirimi söylemiycem sahsen bim ve a101 sahiplerine ben acıdım.
senfat bütün afyonlular böyle inceliyici bi tipse vay sizin halinize

canım biz iyi bir iş teklifiyle size dogru yaklaşıyoruz ama sen malum yerde olmadıgından yazdıgımı okumadıgın için ne kadan yakına geldiğimi yazmıyorum sana

canım biz iyi bir iş teklifiyle size dogru yaklaşıyoruz ama sen malum yerde olmadıgından yazdıgımı okumadıgın için ne kadan yakına geldiğimi yazmıyorum sana

beni çok seviyon dimi senfat kasap sevdiği eti yerden yere vururmuş

doğum günü kutlu olsun aslan parçasının bahtı açık sağlıklı hayırlı uzun güzel bir ömrü olsun kötülükler uzağında olsun hep güzelliklerle dolu olsun hayatı

boşver onları yaşın genç gez toz paranı harca kendine ben 29 yaşımda evlendim evlilik seni bulur vakti geçince

sunny abla 3 kere yazdım yollamak nasip olmadı iyi eğlenceler dileyecem olmadı gitti valla yaaaaaaaaa yazıyorum oğlan bişey istiyor butona bastırmadılar baba oğlu

sevimlicim daha küçük bebeğin 2 ay sonra başlarsın gece altını değiştiriyor musun ben hiç değiştirmezdim gece 9 da değiştirirdim sabaha kadar kaka yapmıyorlar zaten ama gece açmaya alışırsa yapar derler

ek gıdaya 4 ay başladım yavaş yavaş oğlumla ilgili herşeyi alıştıra alıştıra yaptım
kimisi ağlatarak alıştırırdı işte odasına bırak önce 5dk ağlasın falan ben hiç yapmadım öyle uykuya ağlayarak değil gülerek girmeli düşüncesündeyim

kızlar facete grup mu var

merhaba arkadaşlar...
keyifler iyidir umarım... :)

seyyah sana inanamıyorum..
sen gibi bir face kurdu,nasıl olur da karanfil i bulamaz....
ben hepinizi buldum... :))

farmasicim, ilk göz ağrının, oğluşunun doğum günü kutlu olsun, hayat hep güzellikler getirsin kuzularına, başarıları daim olsun inşallah

amin ınsalh canım oglluna hayırlı ömur versın yaradan . bende kıızmı 27 yasında kucagıma ladımm .

kız kımse erkek degıl ben sahodımmm seyyahla eva bade lovelı ucunden suphelenıyorum seyahla badenın resımlerı var dıgerekrının yokk

seyyah örkek zaten...ismini vermiyor ..lanlı lunlu konuşuyo..
evadanda şüpheleniyorum..ensesindeyim ..bastım basıcam

:26:

haa bi de şu var.. birinci dönemin sonunda tüp bebek yaptırıp hamile kalan arkadaşım günlerde de beraberiz çoğuna gelmedi. hamile olduğunu hala söylemedi hiç birimize. ikinci çocuğu ama tüp bebek yaptırdığını da ben tahmin ediyorum ama eminim. benden kaçmaz.

geçen gün eşi eşimi aramış doktor filan sormak için çok pimpirikler aynı anda 3-5 doktora randevuları oluyor. ve hamile olduğunu söylemiş.
şimdi ben ne yapayım nasıl davranayım en az 5 aylık hamile.
çok mu güzel oldu benim arkadaşımın hamile olduğunu eşimden duymak.
kırıldım ama neden benim herşeyimi en ince ayrıntısına kadar incik cıncık didikleyen kişi 5 aydır söylemiyo ve eşimden duyuyorum.
şeytan diyo hamile kalınca çocuk 1 yaşında gezmelere git aaa bu senin çocucuğun mu desinler.

onu anlıyorum anlamıyor değilim millete laf anlatmak zor ama zaten ikinci çocuğu ve arada o kadar samimiyet varken daha geçen ay okula pc gönderdi kaç saat bilgisayarındaki verileri kurtarmak için uğraştım.
sanırım kırıldım ama kırılıp tavır koymaya bile mecalim yok..

cıg kofte yogurcam oncü marka tavsıye ederım harıka bişi parka gıdıcez arkadsla cocuklar oynuycak bızde tıkınıcaz ınsallh. oktay ustada karamellı muzlu kek var onu yapıcam ınsallh guzel olur muz katmasammı bılmıyroummm.

bıde karamelde 1 bardak krema var acaba ben sut katsam nasıl olur bılgızn varmı

karanfilce belki çocuk konusunda yaranı deşmek istememiş olabilir
aklıma gelen ilk bu oldu

samimi bi arkadaşız ya güya.
samimiyeti kesmeye karar verdim.
normal sıradan bi arkadaş olmaya devam etcem. biliyorum her şey düzene girince yine arayıp sorcak.

5 aydır samimi değiliz zaten.
önceden her gün görüştüğümüz kişi 5 aydır hiç görüşmüyor arayıp sormuyor.
işlerine gelince samimi olup gelmeyince arayıp sormayan insanlara çok kızıyorum..
çok sinirlendim

karanfilce belki çocuk konusunda yaranı deşmek istememiş olabilir
aklıma gelen ilk bu oldu

yok canım yaramı deşmekle alakası yok kimseye söylemedi zaten.
yaramı düşünen kişi aşılama olduğum zamanlarda her gün arayıp ayrıntıları öğrenip beni sık boğaz etmezdi.
kendi çok iyi biliyor ki kimse sormasın diye kimseye bişey söylemedi. böyle zamanlarda sıkıştırılmak insanı üzer.
ilk çocuğu da geç olmuş biraz.

ben onu normal arkadaşlar kategorisine aldım.

farmasi oğluna Allah hayrlı ve de uzuuunnn ömürler versin inşallah...

velhasıl bi da bu kadına hiç bi indirimi söylemiycem sahsen bim ve a101 sahiplerine ben acıdım. :27
çok teşekkürler karanfilce

A101 in başında kimler var bilmiyorum ama bimin başında başbakanın oğlu var

doğum günü kutlu olsun aslan parçasının bahtı açık sağlıklı hayırlı uzun güzel bir ömrü olsun kötülükler uzağında olsun hep güzelliklerle dolu olsun hayatı
lovelican sağolasın darısı kuzucuğunun başına
farmasicim, ilk göz ağrının, oğluşunun doğum günü kutlu olsun, hayat hep güzellikler getirsin kuzularına, başarıları daim olsun inşallah
aminnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsun ablacım
amin ınsalh canım oglluna hayırlı ömur versın yaradan . bende kıızmı 27 yasında kucagıma ladımm .

sağolasın pepeti Allah senin kuzucuğuna da hayırlı ömürler versin

kız benim resimlerim var hatta 5 yaşındaki resmim bilem varrrrr heheheheheh

tamam herkeslere meram anlatmak zor geldiğinden söylemek istemeyebilirdi
ama çok samimi idiyseniz hamile olduğunu söylemek zor olmazdı anladığım kadarıyla

ama karşıdaki kişi çocuk çocuk deyip yanıp tutuşurken ben hamileyim demek de çok kolay olmasa gerek diye düşünüyorum
neyse artık olan olmuş
elbette aranızdaki diyaloğun gidişatını sen daha iyi bilirsin

karanfil, bence de kötü niyet yoktur, kesinleşene kadar söylememiştir. dahha sonra da söylemek zor geldi belki de

karnı kocaman oldu top gibi daha ne kadar kesinleşcek abla çocuk askere gidince filan mı..
yaşayanlar bilir..
eğer samimi olduğun biriyse çocuğu olmayan birinden saklamak onu daha çok üzer. yani 2-3 aylıkken öğrenmek insanı üzmez ama saklayıp da 9 aylık olursa o zaman üzer işte.

neden kendi aramadı asıl arkadaş bizleriz önceden hep beni arardı.
şimdi yüzü olmadığından eşine arattı.
yargılamıyorum ne yaparsa yapsın ama çok kırgınım.

geçen yıl da hamile kaldı dış gebelik geçirdi.
hamile kalana kadar bana herşeyi sorardı hamile kalabilmekle ilgili.
hamile kaldığı ay ben netten bişey okuyordum o da görmüş amann boşver kafana takmaaa dedi gülerek. meğer hamileymiş.
hepimiz dış gebelik yapınca öğrendik.
buna da sinir oluyorum.
millet hamile kalana kadar göbeği çatlar sonra kalınca da sana hava atar "boşverrr stres yapma" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…