Kirli Çıkılar )))

kızlar ya bugun 32 tl harcadım hobi mağazasına uğradım ahşap boyalar fln aldım üff nolcak benim hal,m yaa
ayrıca 4 tl daha attım kumbaraya
arada hobilerle ilgilenmek iyidir ama bğtceden cok acık vermemek kaydiyle:))))ama biraz telafi etmişsin kumbaraya para atarak,brket versin cnm...

merhaba kızlar hayırlı akşamlar

benim ev işi şimdilik yattı eşim bugün 127 metrekare olanın yerini görmeye gitmiş 2. kat ve arka tarafa düşen bir daire dedi yani beğenilecek bir yanı yok, diğerinden de artık küçük diye vazgeçtim. ilerde ya tamamen taşınmak istersem diye hayırılsı olsun hakkımızda demiştik zaten öyle de diyoruz her zaman

ama ben ev borcuna girmiş gibi aynen birikime devam edeceğim inşallah.
ağustos ayı ile birlikte devremülk ödemem bitiyor. 370 tl den 5 ay ödemem var.
artık bir de şu memura verecekleri zam oranı da bir netleşsin.

eylül ayı itibariyle benim aylık 2000 tl birikim yapmam gerekli diye düşünüyorum,kısmet tabi herşey.

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun canım.
İnşallah gönlüne sinen çok güzel bir ev denk gelir

hakkında hayırlısı olsun canım.
İnşallah gönlüne sinen çok güzel bir ev denk gelir

canım Allah razı olsun
o söylediğinde çok haklısın içime sinmesi önemli yoksa ölü yatırım olacak Allah korusun

Herkese merhaba..çoktandır giremedim.harika birikimler yapmışsınız hanımlar.Allah daha çok versin.bana gelince KK takip ettiğimden beri 8gr,1 çeyrek altın yaptım kendinize iyi bakın hanımlarr

herkese günaydın kızlar bol bereketli güzel bir gün geçirmek dileğiyle inşallah

canım hayırlısıs artık her şey istediğin gibi hatta istediğimiz gibi olsun

canım hayırlısıs artık her şey istediğin gibi hatta istediğimiz gibi olsun

amin amin bitanem hakkımızda hayırlısı neyse Rabbim onu bizlere nasip etsin.
hayır getirmeyecek şeylerden uzak tutsun AMİNNNNNNNNNN
[/B]

Herkese merhaba..çoktandır giremedim.harika birikimler yapmışsınız hanımlar.Allah daha çok versin.bana gelince KK takip ettiğimden beri 8gr,1 çeyrek altın yaptım kendinize iyi bakın hanımlarr

merhaba hoşgeldin ezgi nerelerdesin bir gittin pir gittin canım ya

Selamlar,

Altın- dolar ikilisi el ele tutuşup aşağı doğru koşuyorlar. Bugün tl ile alım fırsatı gelebilir.:)
Ben halen alım yapmadım. Bekliyorum.:)

bu altın beni olduğum yerde dürtükleyip duruyor bankada 1 gr altının fiyatı şu an itibariyle 94.80 tl

1 gr alsam mı diyorum

almak istediğimi duydu ya 94.92 oldu

Son düzenleme:
şimdi de 95 tl Allah Allah pc başında gülmekten öldüm.
tamam tamam almıyayım

Ben düşüşün süreceğini düşünüyorum. Yükselmesi için iyice düşmesi şart. Yoksa böyle uyuz gibi dolaşacak 95-97 arasında.
30 mart- 5 nisan arası sağlam düşüş, ardından haziranda zirve olabilir.
Nisandaki Fed önemli.
Amaaa bütün bunlar ne değildir: Yatırım tavsiyesi değildir.
Okuduklarımdan çıkardığım özetlerdir...

merhaba canım
2 gün önce elimdeki bir miktar altını satsaydım ve şimdi tekrar geri alsaydım 60 tl kar edecektim nasip değilmiş ( içimdeki sesi dinlemedim kardan zarardayım )

yine 95 in altına indi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…