- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 38
arada hobilerle ilgilenmek iyidir ama bğtceden cok acık vermemek kaydiyle:))))ama biraz telafi etmişsin kumbaraya para atarak,brket versin cnm...kızlar ya bugun 32 tl harcadım hobi mağazasına uğradım ahşap boyalar fln aldım üff nolcak benim hal,m yaa
ayrıca 4 tl daha attım kumbaraya
merhaba kızlar hayırlı akşamlar
benim ev işi şimdilik yattı eşim bugün 127 metrekare olanın yerini görmeye gitmiş 2. kat ve arka tarafa düşen bir daire dedi yani beğenilecek bir yanı yok, diğerinden de artık küçük diye vazgeçtim. ilerde ya tamamen taşınmak istersem diye hayırılsı olsun hakkımızda demiştik zaten öyle de diyoruz her zaman
ama ben ev borcuna girmiş gibi aynen birikime devam edeceğim inşallah.
ağustos ayı ile birlikte devremülk ödemem bitiyor. 370 tl den 5 ay ödemem var.
artık bir de şu memura verecekleri zam oranı da bir netleşsin.
eylül ayı itibariyle benim aylık 2000 tl birikim yapmam gerekli diye düşünüyorum,kısmet tabi herşey.
hakkında hayırlısı olsun canım.
İnşallah gönlüne sinen çok güzel bir ev denk gelir
merhaba kızlar hayırlı akşamlar
benim ev işi şimdilik yattı eşim bugün 127 metrekare olanın yerini görmeye gitmiş 2. kat ve arka tarafa düşen bir daire dedi yani beğenilecek bir yanı yok, diğerinden de artık küçük diye vazgeçtim. ilerde ya tamamen taşınmak istersem diye hayırılsı olsun hakkımızda demiştik zaten öyle de diyoruz her zaman
ama ben ev borcuna girmiş gibi aynen birikime devam edeceğim inşallah.
ağustos ayı ile birlikte devremülk ödemem bitiyor. 370 tl den 5 ay ödemem var.
artık bir de şu memura verecekleri zam oranı da bir netleşsin.
eylül ayı itibariyle benim aylık 2000 tl birikim yapmam gerekli diye düşünüyorum,kısmet tabi herşey.
canım hayırlısıs artıkher şey istediğin gibi hatta istediğimiz gibi olsun
amin amin bitanem hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu bizlere nasip etsin.
Hayır getirmeyecek şeylerden uzak tutsun aminnnnnnnnnn[/b]
Herkese merhaba..çoktandır giremedim.harika birikimler yapmışsınız hanımlar.Allah daha çok versin.bana gelince KK takip ettiğimden beri 8gr,1 çeyrek altın yaptımkendinize iyi bakın hanımlarr
şimdi de 95 tl Allah Allah pc başında gülmekten öldüm.
tamam tamam almıyayım
benim bankada şimdi 95,63 olmuş canım demekki sabah erken saatte almak lazım:)))
Ben düşüşün süreceğini düşünüyorum. Yükselmesi için iyice düşmesi şart. Yoksa böyle uyuz gibi dolaşacak 95-97 arasında.
30 mart- 5 nisan arası sağlam düşüş, ardından haziranda zirve olabilir.
Nisandaki Fed önemli.
Amaaa bütün bunlar ne değildir: Yatırım tavsiyesi değildir.
Okuduklarımdan çıkardığım özetlerdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?