Kirli Çıkılar )))

kızlar 20 tl daha benden kumbarama
acaba bende altın alsammıki gram altın bu kadar düşüş varken yoksa daha beklesemmi düşermiki ne diyorsunuz

herşeyin hayırlısı canım inşallah daha güzel imkanlar çıkar karşına

herşeyin hayırlısı canım inşallah daha güzel imkanlar çıkar karşına

Allah razı olsun bitanem güzel dileklerin için .

inşallah hepimizin hakkında herşeyin en güzeli , en hayırlısı yaşansın.Aminnnnnnnnnnn

akşam saat 5 de altın almak mantıklımı ?
işten çıkınca alsam çokmu geç kalırım acaba ya

irras bildirimini ekledim canım

Son düzenleme:
kızlar şimdilik okula gitmem lazım 1 dersim var onda da sınav yapacağım fotokopi çekeceğim sınıfımda.

okuldan yazmaya devam ederim inşallah görüşmek üzere canlarrrrrrrrrrr kendinize çok iyi bakın.

Selamlar,

Altın- dolar ikilisi el ele tutuşup aşağı doğru koşuyorlar. Bugün tl ile alım fırsatı gelebilir.:)
Ben halen alım yapmadım. Bekliyorum.:)

alım için hangi aralıkları bekliyorsun layd yanlış anlama yatırım için sormuyorum merak ettiğim için soruyorum

bu altın beni olduğum yerde dürtükleyip duruyor bankada 1 gr altının fiyatı şu an itibariyle 94.80 tl

1 gr alsam mı diyorum

oo dürtmeler yokmu bende bankada azcık dursun birşey almayım dedim ay sonu alırım demiştim kendi kendime bir kaç gün önce ama öyle bir gıdıkladı ki bir kaç saat sonrası hepsini 94.90 dan aldım

şimdi de 95 tl Allah Allah pc başında gülmekten öldüm.
tamam tamam almıyayım

farmasi sen alma :)))

ay kızlarr siz burda saniye saniye altın gram fiyatlarını yazdıkça heyecanlanıyorumm şimdi düştü, şimdi biraz daha, aaa şimdi azıcık arttı vs.. durduk yerde altın alasım geliyo yaaa bu altın ne tatlı bişeymiş gözüm döndü kızlarr :84::124: ve diğerleri....

merhaba canım
2 gün önce elimdeki bir miktar altını satsaydım ve şimdi tekrar geri alsaydım 60 tl kar edecektim nasip değilmiş ( içimdeki sesi dinlemedim kardan zarardayım )

Öyle yapman normal olmuş. Düşüş sona erdi, yükselecek yorumları artmıştı.

Öyle yapman normal olmuş. Düşüş sona erdi, yükselecek yorumları artmıştı.

canım o benim bir anlık salaklığımdan kaynaklandı. 1700 ün üzerine çıksın 1 parça altından satayım dedim.
notlarım arasında 1614 ler bile mevcut halbuki,neyse kısmet artık

geçen 1630 larda sattım 1750 nin üstlerini görmüştü.
dedim azıcık daha sabır

zaten bu altın sabır işi.
nasılsa yükselir düşer , düşer yükselir

Son düzenleme:

Salaklık ne demek aşk olsun.:)
Ben de senin sattığını sanıyordum.
Öyle kalmış sanki aklımda.

Günaydın hanımlar

Ons yükselecek derken iyice dibe çekiliyor. Acaba 1600 leri görür mü merak içindeyim. Biraz daha düşmesi benim için iyi olur çünkü alım yapmayı planlıyorum.

merhaba kzlar,yağmurlu bir günden sesleniyorum size...sabah erkenden işim çıktı milli eğitime gitmem gerekiyordu,sonra da çeyrek aldım carsıdan 160 tl,bir de 20 dolar.. bu ayki birikimim bu olacak galiba,kumbarayı söylemiyorum ama farmasiciğim yaz bunları listeye olur mu???ben riske girmek istemedim cıkmışken alim dedim,bakalım hayırlısı,bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…