- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
belki paran olduğu zaman daha da düşer altın belli mi olur????
Salaklık ne demek aşk olsun.:)
Ben de senin sattığını sanıyordum.
Öyle kalmış sanki aklımda.
gönlüne göre olsun canımGünaydın hanımlar
Ons yükselecek derken iyice dibe çekiliyor. Acaba 1600 leri görür mü merak içindeyim. Biraz daha düşmesi benim için iyi olur çünkü alım yapmayı planlıyorum.
tamam seni listeye ekliyorum hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnmerhaba kzlar,yağmurlu bir günden sesleniyorum size...sabah erkenden işim çıktı milli eğitime gitmem gerekiyordu,sonra da çeyrek aldım carsıdan 160 tl,bir de 20 dolar.. bu ayki birikimim bu olacak galiba,kumbarayı söylemiyorum ama farmasiciğim yaz bunları listeye olur mu???ben riske girmek istemedim cıkmışken alim dedim,bakalım hayırlısı,bereket versin
Kızlar birşey sormak istiyorum sskdan emekli olunca emekli aylığı çalışırkenki aylığın yüzde kaçı oluyor biliyor musunuz?Mesela çalışırken 1000 tl alan biri emekli olunca maaşı kaça düşer bu konuda bilginiz var mı?
Kızlar birşey sormak istiyorum sskdan emekli olunca emekli aylığı çalışırkenki aylığın yüzde kaçı oluyor biliyor musunuz?Mesela çalışırken 1000 tl alan biri emekli olunca maaşı kaça düşer bu konuda bilginiz var mı?
maaşın yüzdesi olarak hesaplanmıyor çalışma gün sayın ve primlerin hesaplanarak belirleniyor yani bin lira alan iki kişi çalışırken emekli olduğunda biri bin beşyüz lire diğeri yedi yüz lira alabilir aralarındaki fark çalışa günleri ve yatan primleriyle alakalıdır bunun hesabını sgkdan yaptırabilirsiniz
Anladım canım teşekkür ederim:)
kızlar şimdi 94.88 tl den 1 gr altın aldım .Allah bereket versin
kızlar ya ne güzel al sat yapıyorsunuz.. ben korkağın tekiyim ya bi türlü kıvıramadım o işi. hoş şimdi param da yok..
ama kızlar size bişey söyliyim en iyisi gayrimenkul alıp satmak.. aslında biz kooperatife girmekle hata mı ettik bilmiyorum. ne güzel ortak emlakçı da bulmuştuk. adam tüm işlerle ilgileniyor bana sadece üzerime alıp satmam kalıyordu. zaten dedi adam bize kooperatife girmeseydiniz birlikte yine alır satardık. nerden baksan senede 25 bin kazanılır demişti. neyse sonra paramız olursa değerlendiririz Allah izin verirse.
Selam Kızlar;
Bugün 154 TL den 2 adet çeyrek altın aldım.ALLAH bin bereket versin.
Ona sermaye lazım be canım.:)
O kadarı da açıkçası ben de yok. Ama dediğin doğru. En güzeli emlak işi.:) Hele arsa.
aslında ortak bulunsa bizim gibi(fırsatı teptik neyse bunda da vardır bir hayır) çok da sermayeye gerek yok.
bizim 45 binimiz vardı 90 lık daireye ortak olduk. masraflar hariç kişi başı net 4775 kar yaptık. hem de evi 1 ayda sattık. sonra emlakçı bize dedi ki 34 binlik bi ev daha var gelin ona da ortak olalım. ama artık biz kooperatife girmiştik. sonra dedi ki onu da 1 hafta geçince 37 bine satmış hadi 200 masraf yapsın geriye kaldı net 2800 kar. bunu nerde yapabiliriz ki 1 aylık maaşımızdan bile fazla.
Güzel fiyat.:)
Akşam üzeri mi aldınız?
Eve canım akşam üzeri aldım.Gün içerisinde altında düşüş olmuş.İyi fiyata aldıysam kısmetliymişim demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?