Kirli Çıkılar )))

merhaba hanımlar.. altın baya düşmüş ama benim hiç param yok..
annemlere 35gr+4 yarım borcum var.
param olsa ne güzel olurdu alırdım şimdi

merhaba kızlar
bir süredir sıkı takipçinizim işteyim fırsat buldukça gelip okuyorum .uzun süredir tasarruf etmem gerektiğini düşünüyordum acayip motive ettiniz beni biraz önce 95,25 den 1 gr altın alarak başladım .Benide listenize alırsanız çok mutlu olurum .Eşimde bende çalışıyoruz gelirimiz şükürler olsun iyi ama tasarruf özürlü bir aileyiz.

Kızlar birşey sormak istiyorum sskdan emekli olunca emekli aylığı çalışırkenki aylığın yüzde kaçı oluyor biliyor musunuz?Mesela çalışırken 1000 tl alan biri emekli olunca maaşı kaça düşer bu konuda bilginiz var mı?

Salaklık ne demek aşk olsun.:)
Ben de senin sattığını sanıyordum.
Öyle kalmış sanki aklımda.

kendime derim arada ben öyle
Günaydın hanımlar

Ons yükselecek derken iyice dibe çekiliyor. Acaba 1600 leri görür mü merak içindeyim. Biraz daha düşmesi benim için iyi olur çünkü alım yapmayı planlıyorum.
gönlüne göre olsun canım
tamam seni listeye ekliyorum hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn

şahsen bir fikrim yok canım

Son düzenleme:

maaşın yüzdesi olarak hesaplanmıyor çalışma gün sayın ve primlerin hesaplanarak belirleniyor yani bin lira alan iki kişi çalışırken emekli olduğunda biri bin beşyüz lire diğeri yedi yüz lira alabilir aralarındaki fark çalışa günleri ve yatan primleriyle alakalıdır bunun hesabını sgkdan yaptırabilirsiniz

Anladım canım teşekkür ederim:)

kızlar şimdi 94.88 tl den 1 gr altın aldım .Allah bereket versin

kızlar ya ne güzel al sat yapıyorsunuz.. ben korkağın tekiyim ya bi türlü kıvıramadım o işi. hoş şimdi param da yok..
ama kızlar size bişey söyliyim en iyisi gayrimenkul alıp satmak.. aslında biz kooperatife girmekle hata mı ettik bilmiyorum. ne güzel ortak emlakçı da bulmuştuk. adam tüm işlerle ilgileniyor bana sadece üzerime alıp satmam kalıyordu. zaten dedi adam bize kooperatife girmeseydiniz birlikte yine alır satardık. nerden baksan senede 25 bin kazanılır demişti. neyse sonra paramız olursa değerlendiririz Allah izin verirse.

Ona sermaye lazım be canım.:)
O kadarı da açıkçası ben de yok. Ama dediğin doğru. En güzeli emlak işi.:) Hele arsa.

Ona sermaye lazım be canım.:)
O kadarı da açıkçası ben de yok. Ama dediğin doğru. En güzeli emlak işi.:) Hele arsa.

aslında ortak bulunsa bizim gibi(fırsatı teptik neyse bunda da vardır bir hayır) çok da sermayeye gerek yok.
bizim 45 binimiz vardı 90 lık daireye ortak olduk. masraflar hariç kişi başı net 4775 kar yaptık. hem de evi 1 ayda sattık. sonra emlakçı bize dedi ki 34 binlik bi ev daha var gelin ona da ortak olalım. ama artık biz kooperatife girmiştik. sonra dedi ki onu da 1 hafta geçince 37 bine satmış hadi 200 masraf yapsın geriye kaldı net 2800 kar. bunu nerde yapabiliriz ki 1 aylık maaşımızdan bile fazla.

Evet kar oranları çok güzel.Güvenilir insanlarla yapılmalı yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…