Kirli Çıkılar )))

ben kepelı değilim ama hiç bir kapalı arkadaşıma geri kafalı mumaelisi yapmadım ,hiç bir kapalıya göz belerterek bakmadım sen hiç baktınmı kapalıda olsan

ama o deve hörgüçlülere bakıyorumm, hele birde dar pantolaon ve makyaj yaptıysa gözümü alamıyorumm

muhabbet güzel, bırakmak zor ama hastaneye otobüs kaldırmam lazım bu sefer başkasına eşlik edicem. iki, üç saate dönerim inşallah

Son düzenleme:

aslında o kadınlarıda kınammalı. neden kapandığını bilmeden, ya baba ya koca ya da mahelle baskısı yüzünden kapanıyor öylelerinin çoğu.
zaten baskıyla kapandığından illa bir yerlerinden fire veriyorlar.
ben üni de çok arkadaş gördüm, okulda günümüz deyişiylre gayet modern olup memlekete gideceği zaman kapanıp giden.
başımıza kapatmaya bile erkeklerin karar verdiği bir toplumuz. tesettürü tartışma programlarında , forumlarında hep erkekler konuşur.
başörtüsünü bir kısım erkekler serbestleştirmeye çalışırken bir kısmı onu anayasa mahkemesine taşır.
ne kotun üstüne başını kapatanları ne de çarşaflıları kınamıyorum bu sebeple

ama bak diyorsun belden oturtmalı manto giyiniyolar..
giyinsinler nasıl ki sen mayo giyindiğinde benim bak bak açmış heryerini demeye hakkım yoksa kimsenin marka örtmüş demeyede hakkı yok bence..
kapalı islama uygun diye paçavralara sarılması gerekmezki gencecik kızların..
çarşafa girseler ayrı alay konusu olurlar manto giyseler ayrı...
özgürlükse savunduğumuz herkes için olmalı bu özgürlük..
biri çıkıp ben Hintliler gibi giyinicem dese kadının özgüvenine bak kimseyi katrıştırmıyo hayatına bravo deriz..
ama arap gibi giyinmek isteyene yobaz geri deriz..
ben kimseye karışmam isterse femen kızları gibi olsunlar
ama banada kimse karışamaz

harikasın pepeti
benim de hergün kullandığım tek yönlü sokak var , o sokak kestirme olduğu için sanırım
hemen hemen hergün karşı yönden mutlaka araçla karşılaşıyorum sağlı sollu park edilen araçlarla iyice sokak iyice daralıyor ama asla karşıdan gelene taviz vermiyorum daha sokağa girince karşıdan geleni görünce selektör yapıyorum ama buna rağmen durmaz da gelirse üzerine sürüyorum mecbur geri basıyor
daha sökmese bende polisi ararım
bir kaç tanesine sözlü iltifatlarımı bile söyledim

biz şöyle sanıyoruz arap=İslam
bu ilk yanlış düşüncemiz.
ikincisi gerçekten arapları ya da diğer müslümanları tanımıyoruz.
ve bir birliktelikteliğimiz yok.
müslümanlar bizim kardeşimizdir ama dünya müslümanlarıyla bi ilişkimiz yok hem geçmişte hem şimdi.
o zaman ingilizlerle anlaşılmış herşey onların isteğine göre şimdi amerika.

ben arapları gördüm arap polis kadınlarla konuştum suudların çok iftarını yedim Allah için..
ben arap gibi yaşamak değil müslüman gibi yaşamak isterdim. eğer araplar müslüman gibi yaşıyorsa evet onlar gibi de yaşamak isterdim.
Arapların hiç korkulacak birşey olduğunu görmedim.
müslüman kadınlar istediklerini yiyor istediklerini giyiyyorlar tek fark üstlerindeki peçe.

bizleri araplarla sadece araplarla değil diğer tüm müslümanlarla öyle soğutmuşlar ki İsmet İnönünün düşüncelerinde ne kadar da başarılı olduğunu görüyoruz burdan.araplar zamanında dış güçlerin oyununa gelerek bizi satmış, ama biz de aynı güçlerin oyununa gelerek Araplara kin toplayıp "pis araplar" diyebiliyoruz artık.
bizde bi müslüman kardeşi sevgisini asla bırakmamışlar.

kendi dilinde dinini öğrenmek ayrı bişey latin alfabesi ise apppp ayrı..
arap alfabesinde de Türkçeydi zaten kendin de dedin.
peki arap alfabesinin kalkıp latinin gelmesi niye.
biz neden ecdadlarımızın eserini anlamıyor bir tarihi eserin başına gittiğimizde sadece orda Kuran yazıyor zannediyoruz.

Mustafa Kemal e borçlu olduğumuz konular var evet belki de ama benim eleştirdiklerim apayrı şeyler..
İslami kuralların kaldırılması meselesi.

eğer öyleyse burda bir ayrım çıkıyor.
Mustafa Kemal İslami kuralları kaldırıp beni muasır medeniyetler seviyesine çıkarıyorsa İslam la çakışıyor.
o zaman ben ya Mustafa Kemal in kurallarını koşulsuz şartsız kabul etcem(haşa) ya da İslamın.
lütfen bi oturun da düşünün bi insan kusursuz olamaz.
bu konuda arkasında kesinlikle değilim olursam "paşam iyi yaptın da İslami yaşamı getirmedin" haşa derim
ama evet cephede Türk milleti için bir çok fedakarlık yaptı takdir ediyorum ancak ben İslamla çakıştığı konularda ayrılıyorum derim ki de bunu diyorum.

konuyu değiştirmeyelim, başörtüsü uzar gider.. birbirimizin günahlarını sevaplarını konuşursak da uzar gider.
burda mesele bir liderin bir ülkenin dini hayatını çok etkileyebileceği konusu ve bir çok sorumluluğa sahip olması.

ben kaçar daha çarşıda işlerim var..
benim doğrularım bunlar.
geldiğimde beni görmek istemezseniz özel mesaj atın

anneme söyledim bebeği..
hem ağladı hem fırçaladı
şimdi bilet bakıyodur kesin
diğer tarafada söyle olmaz öyle şey onlarında hakkı dedi...
1 2 ay geçsin söylerim dedim..
hiç adam olmazsın sen dedi:))

ayyy nasıl sevinmiştir nasıl duygulanmıştır....
bi hoş oldum. bana ne oluyosa

badecim bende özgürlükten yanayım ama dinde ahkam kesip de uygulamaya gelince yapmayanlarla derdim ... neden islama uygun diye paçavra demissin oyle birsey kastetmedimki çok güzel robalı böle vücut hatlarını belli etmeyen pardesülerde var. ama onlar diğeri kadar sık değil ... onu tercih etmiyorlar ama ... bende denize girer gibi sokakta geziyorsam onada dur denmeli ...

yiyp içtikleri değil canım mesele seçme seçilme hakları varmı - oy verebilirler mi... bi sürü özellik... bunun gibi ...

sakın söyleme o tarafa bosver annen ne kadar sevinmistir ayy ne dualar ediyordur sana hamisliğini bilmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…