hoşgeldin karalahanacım nerelerdesin umarım herşey yolundadır.
herşey gönlünce olsun canım
merhaba karalahana...
ee düğün telaşım bitti, evliliğin cicim ayları bitti, sıra tasarruf yapmaya geldi
hep birlikte bereketli ve bol birikimlerimiz olsun inşAllahh
Karalahanaözletme kedini arada uğra birikim yapmasan da
GÜNAYDIN;
ben de bulaşıkda sıvı deterjan kullanıyorum. bulaşıklar az kirliyse az koyuyorum, çok kirliyse normal koyuyorum. kalıntı falan bırakmıyor.
tuğba o bende de oluyor bazen, ben çabuk kurumamasına bağlamıştım. kururken iz kaldığını düşündüm, ama emin değilim tabi.
herkese merhaba kızlarrrrrr
bugün çeyrek altın günümüz vardı arkadaş parasını istedi kuyumcuya sorduk 154 tl dedi.bilginize
canım biobellinda diye bir marka idi.elma sirkesini deniycem.. birde farmasi bir marka ile makineni temizlediğini sonra hiç sorun yaşamadığını yazmışsın canım ama ben o markayı hiç bilmiyorum. nereden bulabilirim tatlımhemen alıcam. canımm bardaklarım şimdi nasıl oldular yaa
yaa bulaşık makinesi konusu varken bende sıvı deterjan kullanıyorum ancak
ama teflon tencere ve tavalrın içerisinde nokta nokta beyazlıklar kalıyor deterjan
kalıntısı olsa zaten sıvı hani tablet toz olsa anlarım sizce neden olabilir ????:26::26:
canım biobellinda diye bir marka idi.elma sirkesini deniycem.. birde farmasi bir marka ile makineni temizlediğini sonra hiç sorun yaşamadığını yazmışsın canım ama ben o markayı hiç bilmiyorum. nereden bulabilirim tatlımhemen alıcam. canımm bardaklarım şimdi nasıl oldular yaa
yaa bulaşık makinesi konusu varken bende sıvı deterjan kullanıyorum ancak
ama teflon tencere ve tavalrın içerisinde nokta nokta beyazlıklar kalıyor deterjan
kalıntısı olsa zaten sıvı hani tablet toz olsa anlarım sizce neden olabilir ????:26::26:
merhabalar sadece kumbaranızlamı alıyorsunuz ayda bir altın ;
birisinden para alacaktım uzak olduğu için eft yap dedim.
25 küsür kesmişler eft ücreti.
sıkıyorum,harcamıyım ,sabredeyim bu da geçsin şundan da şöyle idare ediyyim diyorrum,
en olmadık yerden param gidiyor.
valla buna da ağlanır mı dersiniz belki ama sinirimden hüngür hüngür ağladım...
iş bankasında altının gramını 95.14 tl yi yakalayınca 10 gr aldım. hesabımda 70 tl kaldı hemen ona da 25 tl ekleyip 1 gr daha alayım diyorum :126:
iş bankasında altının gramını 95.14 tl yi yakalayınca 10 gr aldım. hesabımda 70 tl kaldı hemen ona da 25 tl ekleyip 1 gr daha alayım diyorum :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?