• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

günaydınn :16: kıslar bişey soracam yarım tablet demişsiniz. bende şu malum en pahalı markanın tabletini uzun süredir yarım olarak kullanıyordum. sorun yoktu ancak yeni yeni bardaklar buğulu gibi çıkmaya başladı :5: çok güzel ışıl ışıl yıkardı makinem. bide çok eski makinede değil daha 2 yıl olmadı alalı. ve iyi marka... neden acaba arkadaşlar ne yapabilirim :43: birde ben yine aynı markanın makine tuzunu, parlatıcısını koyarım hiç eksik etmem yanii..

elma sirkesini deniycem.. birde farmasi bir marka ile makineni temizlediğini sonra hiç sorun yaşamadığını yazmışsın canım ama ben o markayı hiç bilmiyorum. nereden bulabilirim tatlım :5: hemen alıcam. canımm bardaklarım şimdi nasıl oldular yaa:50:

Günaydın hanımlar

Altın almak isteyenler için fırsat çıkmış gibi görünüyor. Ben az biraz kardaydım geçen hafta ama açgözlülük yüzünden satmadım. Şimdi yine zarardayım. Mayısa kadar bekleyeceğim bakalım

yaa bulaşık makinesi konusu varken bende sıvı deterjan kullanıyorum ancak
ama teflon tencere ve tavalrın içerisinde nokta nokta beyazlıklar kalıyor deterjan
kalıntısı olsa zaten sıvı hani tablet toz olsa anlarım sizce neden olabilir ????:26::26:

hoşgeldin karalahanacım nerelerdesin umarım herşey yolundadır.
herşey gönlünce olsun canım :38:

hamdolsun canım idare ediyoruz.
iyi dileklerin hepimiz için olsun inş...

merhaba karalahana...
ee düğün telaşım bitti, evliliğin cicim ayları bitti, sıra tasarruf yapmaya geldi :34:
hep birlikte bereketli ve bol birikimlerimiz olsun inşAllahh :16:

Rabbim sağlık,uzun ömür ,hayırlar versin inş.
sen evdemisin .çalışıyor musun?

Karalahana:3: özletme kedini arada uğra birikim yapmasan da

:54: inş canım yazmak bazen içimden hiç gelmiyor ama buralardayım...

GÜNAYDIN;

ben de bulaşıkda sıvı deterjan kullanıyorum. bulaşıklar az kirliyse az koyuyorum, çok kirliyse normal koyuyorum. kalıntı falan bırakmıyor.
tuğba o bende de oluyor bazen, ben çabuk kurumamasına bağlamıştım. kururken iz kaldığını düşündüm, ama emin değilim tabi.

GÜNAYDIN;

ben de bulaşıkda sıvı deterjan kullanıyorum. bulaşıklar az kirliyse az koyuyorum, çok kirliyse normal koyuyorum. kalıntı falan bırakmıyor.
tuğba o bende de oluyor bazen, ben çabuk kurumamasına bağlamıştım. kururken iz kaldığını düşündüm, ama emin değilim tabi.

günaydın canım :))) ben de az koyuyorum ama bazen o lekeler olmuyor yerleştirmeyle alakalı da olabilir mi diyorum :))

herkese merhaba kızlarrrrrr

bugün çeyrek altın günümüz vardı arkadaş parasını istedi kuyumcuya sorduk 154 tl dedi.bilginize:34:

elma sirkesini deniycem.. birde farmasi bir marka ile makineni temizlediğini sonra hiç sorun yaşamadığını yazmışsın canım ama ben o markayı hiç bilmiyorum. nereden bulabilirim tatlım :5: hemen alıcam. canımm bardaklarım şimdi nasıl oldular yaa:50:
canım biobellinda diye bir marka idi.
onlar network yani üyelik sistemiyle iş yapan firmaların ürünü çevrende yapan varsa sipariş verebilirsin.
normal pas- kireç çözücüler de aynı işi görür diye tahmin ediyorum.:34:

ama teflon tencere ve tavalrın içerisinde nokta nokta beyazlıklar kalıyor deterjan
kalıntısı olsa zaten sıvı hani tablet toz olsa anlarım sizce neden olabilir ????:26::26:

canım bence onlar tam kurutma yapamadığında üzerinde kalan su artıklarının kireç izleri :34:

canım biobellinda diye bir marka idi.
onlar network yani üyelik sistemiyle iş yapan firmaların ürünü çevrende yapan varsa sipariş verebilirsin.
normal pas- kireç çözücüler de aynı işi görür diye tahmin ediyorum.:34:

canım bence onlar tam kurutma yapamadığında üzerinde kalan su artıklarının kireç izleri :34:

kumbişime bugün 60 tl koydum 185 tl oldu.:34:Allah bereket versin.evdeki bankam kumbişbank:9:

birisinden para alacaktım uzak olduğu için eft yap dedim.
25 küsür kesmişler eft ücreti.
sıkıyorum,harcamıyım ,sabredeyim bu da geçsin şundan da şöyle idare ediyyim diyorrum,
en olmadık yerden param gidiyor.
valla buna da ağlanır mı dersiniz belki ama sinirimden hüngür hüngür ağladım...

canım bence onlar tam kurutma yapamadığında üzerinde kalan su artıklarının kireç izleri :34:[/QUOTE]

canım yerleştirme konusunda dikkatli olursam sorunu çözerim gibi geldi bakalım :D

birisinden para alacaktım uzak olduğu için eft yap dedim.
25 küsür kesmişler eft ücreti.
sıkıyorum,harcamıyım ,sabredeyim bu da geçsin şundan da şöyle idare ediyyim diyorrum,
en olmadık yerden param gidiyor.
valla buna da ağlanır mı dersiniz belki ama sinirimden hüngür hüngür ağladım...

ağlanır canım insan dişinden tırnağından artırmaya çalışırken bankaların bu acımasız tefeci tutumlarına sinirden ağlanır.
Allah sabır versin.:38:

akşamüstü daha mı düşüyordu kızlar altın fiyatları;? bana hep öyle denk geldi de bugüne kadar.

bugün alıcam kısmetse 11 gr civarı. düşüğünü yakalasam diyorum 4-5 tl fark oluyor cebimize kalsın öyle değil mi ama :1:

iş bankasında altının gramını 95.14 tl yi yakalayınca 10 gr aldım. hesabımda 70 tl kaldı hemen ona da 25 tl ekleyip 1 gr daha alayım diyorum :126:

Back
X