- 7 Mayıs 2011
- 489
- 95
- 73
Banka hesabından alıp sattıklarımız 20 kuruşula 80 kuruş arası. Kuyumcularda ise 3 ila 5 lira arası.
canım bankadan gram gram almana gerek yok. kaç tl n varsa tl kısmına yaz. 0,??? miktarda altın alabillirsin.
bereketli olsun canım
günayyyydıııınnnherkese günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah hepimiz için bereketli bir gün olur
kızlar 7.5 kg lık persili bir seferinde 6 ayda kullanmışım ona göre tahminde bulunup bugünkü bitirdiğim için tahmini 15 haziran yazmıştım üzerine ama 19 nisanda bitti ama kimbilir kaç sefer kullandım. yani bu seferkini 4 ay kullanmışım ))
şimdi bugünkü açtığım 7.5 kg lık persil üzerinde az orta çok kirliler için o paketin kaç kez kullanabileceğini yazmış( az kirliler de 70 orta kirlilerde 50 çok kirlilerde 37 kez yazmış ) ama ölçüler hep su bardağı ölçüsünde ama ben çay bardağı ölçüsünde kullanıyorum ve de çamaşırları genelde 1 çok nadiren 2 seferlik giyimlerde yıkıyorum.
ben de onun için de defter tutmaya başladım bakalım ben 7.5 kg lık bu deterjanı kaç kez kullanacağım
şimdi akbanktan 95 liraya 6 gr aldım. toplamda bankada 7 gr altınım oldu.allahım bereket versin hepimizin birikimlerine
arkadaşlar merhaba 3-4 gündür takip ediyorum sizi maşallah hepinize ne güzel biriktiyorsunuz takipde ediyorsunuz ekonomiyi 1,5 yıl önce evlendim bende 1yılda düğün borçlarımızı ödedik bekarken biriktirdiğim parayla ev kredisi için peşinat kullanıp aylık 1300 tl ile ev aldık her ay faturalar otomotik ödemede 600tl civarı geliyor eşimde 3 kredi kartı var ve onların borcuna yetişemiyoruz nedense onun borçları hiç bitmiyor oda dikkatli harcıyor ama nerde sıkıntı var çözemedim akşam bir karar daha aldık 6000tl lik kredi çekip onun kartları kapatıp ayda 300tl daha kredi borcumu olacak 6000 tl 1000lira faiz ödücezbenimde işyerinde girdiğim gün var birde aile günü 2 sinden topladığım 1000tl kredi kartı borçlarına gitti şuan hala birikimim sıfır, haziran ayında gün dönecekk bakalım bu sene içinde 3. gün oalcak umarım o parayı doğru kullanabilirim bende kumbara tutuyorum ama pek birikmiyor şuan bunun dışında da aklıma pekde bişiy gelmiyor birikim için, tüm para borçlara gidince
arkadaşlar merhaba 3-4 gündür takip ediyorum sizi maşallah hepinize ne güzel biriktiyorsunuz takipde ediyorsunuz ekonomiyi 1,5 yıl önce evlendim bende 1yılda düğün borçlarımızı ödedik bekarken biriktirdiğim parayla ev kredisi için peşinat kullanıp aylık 1300 tl ile ev aldık her ay faturalar otomotik ödemede 600tl civarı geliyor eşimde 3 kredi kartı var ve onların borcuna yetişemiyoruz nedense onun borçları hiç bitmiyor oda dikkatli harcıyor ama nerde sıkıntı var çözemedim akşam bir karar daha aldık 6000tl lik kredi çekip onun kartları kapatıp ayda 300tl daha kredi borcumu olacak 6000 tl 1000lira faiz ödücezbenimde işyerinde girdiğim gün var birde aile günü 2 sinden topladığım 1000tl kredi kartı borçlarına gitti şuan hala birikimim sıfır, haziran ayında gün dönecekk bakalım bu sene içinde 3. gün oalcak umarım o parayı doğru kullanabilirim bende kumbara tutuyorum ama pek birikmiyor şuan bunun dışında da aklıma pekde bişiy gelmiyor birikim için, tüm para borçlara gidince
şimdi akbanktan 95 liraya 6 gr aldım. toplamda bankada 7 gr altınım oldu.allahım bereket versin hepimizin birikimlerine
hayırlı olsunn :)
bende dun sabırsızlanıp 95.02 tl den aldım 1 gr ama suan vakıf ınternette 94.50 altının gramı .. zarardayımumarı uzun vadede karda olurum :)
günaydın herkese. bol ve hayırlı birikimli günler diliyorum.
farmasi valla ne diyim sana hayranım bu hallerine... sizleri böyle görünce bende artık çoğu şeyin kaydını tutmaya başlıyorum:) bende eylülde almıştım 4 kglık deterjan onun yarısını kullanabildim . onun yanı sıra deneme amaçlı sıvı deterjan almıştım üzerinde 50 yıkamalık yazıyor onuda yarılamışım. ölçek olarakta deterjanın içinden çıkan ölçekle bir ölçek atıyorum. kalan deterjanım bana 5-6 ay daha yeter diye düşünüyorum. artık kalgonda kullanmıyacağıma göre deterjan olayım uzun bi süre için bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?