Bugün için korktuğum başıma geldi.:)
Dolar düşüyor, ons artıyor, tl aynı.:)
Dolar bir iki daha düşsün o vakit de onu alayım.
1.77 nin altına sarkmayacak galiba o da.:)
ladyfogcum şimdi sana şunu yazacaktım dolar düşer de ons yükselirse gr fiyatı düşmezse o zaman en iyisi dolar almak ne dersin diyecektim ama dolar almaya değecek miktarda değil param hepsi 650 tl satmaya kalksam ne kar olur hiçbirşey
dolarım da yok çünkübirleştirip de ortalamayı düşürsem diyecek
altını düşükten alabilirsem ortalamam düşer en azından benim dolarla pozisyon açmam mantıklı değil
ladyfogcum şimdi sana şunu yazacaktım dolar düşer de ons yükselirse gr fiyatı düşmezse o zaman en iyisi dolar almak ne dersin diyecektim ama dolar almaya değecek miktarda değil param hepsi 650 tl satmaya kalksam ne kar olur hiçbirşey
altını düşükten alabilirsem ortalamam düşer en azından benim dolarla pozisyon açmam mantıklı değil
Miktarı küçümseme bence. Kar kardır. Tabi bu seviyeden alıp 1.80-82 ye kadar beklemek lazım.
E sen arbitraj yapmıyor musun?
Ons yükselince dolar alınır benim bildiğim ki düşme durumunda hemen altına geçilsin. Ben o yüzden alacağım. Hazır düşüyorken daha fazla dolar almış olurum.
Yoksa bir yerde yanlış mı hesaplıyorum?
Bak kendimden şüpheye düştüm şimdi.:)
merhaba canım sen kendinden hiç şüphe duyma ons yükselince elbette dolar alıp düşünce de altına geçilir de ama işbankasında arbitraj yok ki
Aklımda arbitraj yaptığın kalmış. Ona istinaden söylemiştim.:) Yanlış hatırlıyorum demek ki.:)
sizin artık bir ev taksidiniz var değil mikendini böyle şeyler için üzme canım olanla ölmüşe çare olmaz bir dahakine temkinli olursun..
benim babam gibi dolandırıcı galeriye 25 bin tl kaptırmadın ya
desene sen de bendensinçok iyi yıkadığı söylenemez.
ben 1000 tl babama olan borcumu ödeyeceğim, 900 de ev taksidi var. bakalım geriye ne arttırabilirim. bu ay mutfak masrafımız fazla, ama yakıtımız az olacak büyük ihtimal yine 1500 harcarız ama belli olmaz işte..
merhaba canım ben hep 70 derecede yıkıyorum 11 yıllık makinamda 2 defa sorun yaşadım onu da kireç çözücü ile boşta 70 derecede çalıştırdım ve sorun çözüldü.
makinam siemens çok memnunum.
sadece tablet kullanıyorum onu da yarım kullanmaya başladım.
parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum neredeyse 1 yıldır.
maaşımın 787 tl sini kredi katına ( bazı taksitler var onları eşimden geri alıyorum)
100 tl sini üniversitedeki çocuğa zekat olarak.
faturalarım vs derken
1 çeyrek parası verdim dün arkadaşa gün için.
bana 650 tl kaldı bekliyorum altın düşerse alırım.
önceden de 4 gr almıştım bugün altın almaya kalksam kumbişteki 185 tl yi de ekler 7 gram alırım .
bu ay o zaman toplamda 11 gr altın almış olacağım.
senin de birikimlerin bereketli olsun canımmmmmmmmmmmm
Canımm hayırlı olsun , daha da artarak devam eder inşallah birikimin :)Merhaba kirli çıkılar :)
Altın alanlara hayırlı olsun :)
Biz de dün 95.2 den 11 gram altın aldık. 2 gram da geçen hafta almıştık.
Bu ayki birikimimiz 13 gramdır :) Hayrını görelim :)
Hayırlı olsunnnn :)
suan 95,18 tl biraz daha düşer mı acaba dıye alamıyorum gr altın 1 gr daha alıcam ama düşmesını beklıyrm umarım çıkmaz :)))
Canımm hayırlı olsun , daha da artarak devam eder inşallah birikimin :)
bende bugün 95.2 den aldımm 1 gr altın :)
Farmasi posta kutun pek bir dağılmış.
Azıcık temizle de kendimize yer bulalım bacım.
kızlar bişey sormak istiyorum
Gram altını bozdururken nekadar oynuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?