Kirli Çıkılar )))

Bugün için korktuğum başıma geldi.:)
Dolar düşüyor, ons artıyor, tl aynı.:)
Dolar bir iki daha düşsün o vakit de onu alayım.
1.77 nin altına sarkmayacak galiba o da.:)

ladyfogcum şimdi sana şunu yazacaktım dolar düşer de ons yükselirse gr fiyatı düşmezse o zaman en iyisi dolar almak ne dersin diyecektim ama dolar almaya değecek miktarda değil param hepsi 650 tl satmaya kalksam ne kar olur hiçbirşey

dolarım da yok çünkü birleştirip de ortalamayı düşürsem diyecek

altını düşükten alabilirsem ortalamam düşer en azından benim dolarla pozisyon açmam mantıklı değil

Miktarı küçümseme bence. Kar kardır. Tabi bu seviyeden alıp 1.80-82 ye kadar beklemek lazım.
E sen arbitraj yapmıyor musun?
Ons yükselince dolar alınır benim bildiğim ki düşme durumunda hemen altına geçilsin. Ben o yüzden alacağım. Hazır düşüyorken daha fazla dolar almış olurum.
Yoksa bir yerde yanlış mı hesaplıyorum?
Bak kendimden şüpheye düştüm şimdi.:)

ben de ne yapsam diye düşünüyordum...tevafuk... :)

ons 1675 lerden bir miktar dolara geçmiştim,şu an bir miktar kar var ama daha da düşecek diye arbitraj yapmıyorum...
altın almak için de elimde bir miktar tl. var ama 95 den almak çok mantıklı gelmiyor,düşecek diye...
kilitlendim...bekliyorum... :)

Miktarı küçümseme bence. Kar kardır. Tabi bu seviyeden alıp 1.80-82 ye kadar beklemek lazım.
Ons yükselince dolar alınır benim bildiğim ki düşme durumunda hemen altına geçilsin. Ben o yüzden alacağım. Hazır düşüyorken daha fazla dolar almış olurum.

ben de ne yapsam diye düşünüyordum...tevafuk... :)

ons 1675 lerden bir miktar dolara geçmiştim,şu an bir miktar kar var ama daha da düşecek diye arbitraj yapmıyorum...
altın almak için de elimde bir miktar tl. var ama 95 den almak çok mantıklı gelmiyor,düşecek diye...
kilitlendim...bekliyorum... :)

merhaba canım sen kendinden hiç şüphe duyma ons yükselince elbette dolar alıp düşünce de altına geçilir de ama işbankasında arbitraj yok ki

merhaba canım sen kendinden hiç şüphe duyma ons yükselince elbette dolar alıp düşünce de altına geçilir de ama işbankasında arbitraj yok ki

Aklımda arbitraj yaptığın kalmış. Ona istinaden söylemiştim.:) Yanlış hatırlıyorum demek ki.:)

kızlar görüşmek üzere altın azıcık alınacak seviyeye gelsin bene gelene kadar
şimdi güne gidiyorum çok öpüyorum canlarrrrrrrrrrrrr

sizin artık bir ev taksidiniz var değil mi , inşallah kura da hemen çıkar size.

Maşallah bu ayki birikimi hazır etmişsin sen de farmasi.

Altın alan arkadaşlar hayırlı olsun altınlarınız
Ben birkaç gün daha beklerim herhalde bu arlar sizden 93'leri çok duyar oldum, bir ümit düşer diye bekliyorum nasip bakalım.

94.94 e düştü.
ben de aylık olağan 1 gram altın alıcam, hepi topu o. :) ne diye bekliyosam

Merhaba kirli çıkılar :)
Altın alanlara hayırlı olsun :)
Biz de dün 95.2 den 11 gram altın aldık. 2 gram da geçen hafta almıştık.
Bu ayki birikimimiz 13 gramdır :) Hayrını görelim :)

Merhaba kirli çıkılar :)
Altın alanlara hayırlı olsun :)
Biz de dün 95.2 den 11 gram altın aldık. 2 gram da geçen hafta almıştık.
Bu ayki birikimimiz 13 gramdır :) Hayrını görelim :)
Canımm hayırlı olsun , daha da artarak devam eder inşallah birikimin :)

bende bugün 95.2 den aldımm 1 gr altın :)

kızlar işbankasında altının gramı şu an itibariyle 94.32 tl

Hayırlı olsunnnn :)

suan 95,18 tl biraz daha düşer mı acaba dıye alamıyorum gr altın 1 gr daha alıcam ama düşmesını beklıyrm umarım çıkmaz :)))

Canımm hayırlı olsun , daha da artarak devam eder inşallah birikimin :)

bende bugün 95.2 den aldımm 1 gr altın :)

insan kafasına koyunca bekleyemiyor değil mi?
bende sabah bekleyemedim ve alınmış alınmıştır diyip hepsini değilde birazını tl de bırakarak altına yatırdım.

Farmasi posta kutun pek bir dağılmış.
Azıcık temizle de kendimize yer bulalım bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…