bugün ayın 28'i bende bildirim yapayım
kumbaradan 60 lira çıktı.
bu ay günüm vardı 800 lira geldi. ben de kendi hakkım olan 200 lirayı koydum. 1000 liralı vadeli hesaba yatırdım
bir proje danışmanlığından 1200 geldi. vadeli hesaba ilave ettim.
2 gram altın aldım. toplamda 4 gram oldu.
herkese bereketli birikimler.
merhaba şimdi birikim listesine 4 gr ve 2200 tl şeklinde mi yazayım canım ?
evet olabilir. kumbaramdan çıkan 60 lirayı da ilave edersen çok sevinirim.
karanfilce nerelerdesin bacımmmmmmmmmmmmmmmm?
Tabi daha önümüzde 2 gün var ama ben de hesabımı yaptım. bu ay tam 1553,5 tl harcamışız. bunun 374,5 tl si gıda.bu ay yakıtımız çok düştü diğer aylara göre ücretim de 1000 tl idi ama masraf yine aynı oldu. bunda bu ay kıyafet alımındaki artış, 110 tl masraflı bi ilaç kullanmaya başlamamız ve birey sayısının artışı da etki etti sanırım. kenara attığım ise 2260 tl gibi görünüyor. tabi bu rakam birikimim ama bununla ev taksidi ve yine ev borcunu ödeyeceğim. bu ay da kazasız belasız bitti çok şükür. Allah hepimize sağlık sıhhat versin kazançlarımızı ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.
canım önceden listede 60 tl varmış 2260 tl yi de ekledim
2320 tl ve 4 gr olarak ekledim listeye[B[/B]
kızlar bugün öğleden sonra eşim telefon etti haydi gelin alışveriş filan yapın diye baştan gerek yok dediysem de çocuklar duyunca tutturdular gidelim de gidelim diye ben tamam dedim.
gittik adamcağızı 300 tl den fazla masrafa soktuk
bunun içinde olanlar;
çocuklara ayakkabı
çocuklara takım forması
büyük oğlana mevsimlik ince mont
eşime bir gömlek ve bir tişört
bana 1 gömlek 2 tişört
bir de akşam yemeği
çok teşekkürler bitanemolsun canım çoook iyi olmuş.. onlar da lazım.. güle güle giyinn
biz de 20 mayısa hesapta olmayan bi masraf çıkarttık galiba
ama kocacığımla birlikte güzel bi gün geçirmiş olcazz
çok eğlenin sezenin şarkılarıyla çokkkkkkkkkkkkkk2 haziranda Sezen Aksu konserine gideceğizz:)))
Kocacığımı çoookkkkk seviyorum....
Biz bugün evi yeniledik neredeyse :)
3 adet halı
1 adet masa
4 adet sandalye
2 adet perde
1 adet güneşlik
1 adet tek kişilik yatak takımı
1 adet baharat takımı
2 adet süs tabağı
1 adet şekerlik
1 adet ayna.
Bir de gündelikçiye 50 tl
Annemin parası ne de olsa ama kredi kartı yine kitlendi, halbuki bana bu ay piyano alacaktı söz vermiştiçok içimde kaldı o gereksiz yatak takımını görünce hele tam boğazım yandı böyle o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki anlatamam
sana birşey söyleyeyim mi biz dışarı çıkarken kapımızı bile kilitlemeyiz =))) Altın ve paralar da öyle kolay bulunabilecek bir yerdedir.Yusum, sağlık olsun canım.. bu arada nacizane tavsiyem mümkün olduğunca yanınızda para tutmayın canım çok tehlikeli. bankaya yatırın.
sana birşey söyleyeyim mi biz dışarı çıkarken kapımızı bile kilitlemeyiz =))) Altın ve paralar da öyle kolay bulunabilecek bir yerdedir.
lojmanda oturduğumuz için böyle güvenli diye düşünüyoruz ama haklısın. geçen eşime ben de söyledim banka işini. En yakın tatil zamanında hesap açtıracak oraya yatıracağız inşallah =)
sana birşey söyleyeyim mi biz dışarı çıkarken kapımızı bile kilitlemeyiz =))) Altın ve paralar da öyle kolay bulunabilecek bir yerdedir.
lojmanda oturduğumuz için böyle güvenli diye düşünüyoruz ama haklısın. geçen eşime ben de söyledim banka işini. En yakın tatil zamanında hesap açtıracak oraya yatıracağız inşallah =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?