Kirli Çıkılar )))

Günaydın

Siz var ya beni takip edin ben altın aldıkça düşüyor bu altın

90 nerde benim baktığım 92 hep. Gerçi 90 olsa ne olacak para da kalmadı altın alayım desem. Boyuna zarar

Bayanlar yorumlarınızı beklıyorum bu altın bır aya ne olur sızce duşme cıkma olasılıgı nedır aslında genelde yaz aylarında ekıme kadar cıkıs gosterıyor ama su bır ay ıcın bır tahmınde bulunamıyorum sızden yardım beklıyorum

Ay çıldiriciğim dostlar.
Dün ne zaman 90 oldu?
Nasıl aldınız?
Ben alım için bekliyorum 90 ı. Nasıl kaçırmış olabilirim?
Yüreğime indireceksiniz.

selam kızlar

bende giden altınlarımdan sonra burda takılmaya karar verdim :)) farmasi biraz geç gördüm topiğini ama çok güzelmiş...

Farmasi mrb. sen iş bankasını kullanıyorsun bildiğim kadarıyla. iş bankasının int sayfasında altın fiyatları görünmüyor. diğer döviz fiyatları vs. herşey görünüyor ama altın fiyatları görünmüyor. sende de öyle mi? ya da problem mi var? Cvp verirsen sevinirim.

yatırım yazan bölümde altın var oaradan bakabilirsin canım

üstteki yatırım butonundan bahsediyorsan orada sadece altın hesabı bilgileri var. fiyat ve oranlar bölümünden yatırım fonu/altın fiyatları nı tıklayınca gram altın fiyatını görebiliyordum ama şimdi sayfa bembeyaz. hiçbişey açılmıyor

ben de sorun yok oradan da değerler çıkıyor
en iyisi tüm sayfaları kapat ve yeniden gir bakalım

Çin altın işlemlerini açıklamıyor

Hong Kong'un resmi verilerine göre ilk üç aylık dönemde Çin, Hong Kong'tan yaptığı altın ithalatını altı katına çıkararak 135.53 tona yükseltti. Çin altın işlemlerine dair verileri açıklamıyor

bloomberg haberi :))

bu devletler boşuna mı altın alıyorlar

durmak yok çin 'i takip etmeye devam

kumbişimde 100 tl oldu Allah bereket versin

Son düzenleme:
ben de sorun yok oradan da değerler çıkıyor
en iyisi tüm sayfaları kapat ve yeniden gir bakalım

canım, bu problem bende dünden beri var. tüm sayfayı kapatıp açıyorum ama değerler görünmüyor. neyse artık demekki problem sadece bende var.
cvp için teşekkürler. bol kazançlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…