Kirli Çıkılar )))

şu an itibariyle ons 1638 dolar 1.77 altının gr/tl fiyatı 93.22 tl

günaydın kıssçeler dün komşum internet parasını verdi bizde öylece kumbişe attık.. böylece bomboş kalan kumbişimde bugün itibariyle 40tl varr

günaydın arkadaşlar....

farmasi canım ne kadar tatlı oğluşların,benim haylazları getirdiler aklıma... :) benim de büyük şarışına yakın,küçük kumral... :))

günaydın kıssçeler dün komşum internet parasını verdi bizde öylece kumbişe attık.. böylece bomboş kalan kumbişimde bugün itibariyle 40tl varr
bereketli olsun canımmmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar....

farmasi canım ne kadar tatlı oğluşların,benim haylazları getirdiler aklıma... :) benim de büyük şarışına yakın,küçük kumral... :))

çok teşekkürler canım geçen seneki halleri :)

memura zam iyice yılan hikayesine döndü yazıklar olsun

Son düzenleme:
Canım yeni resmin süper olmuş:) Yerim ben o bıcırıkları:))))) O bileziği de gördüm canım ya çok benzerini anneannem bana nişanımda takmıştı var ya bir kere bile takmadım çok klasik geliyor bana o modeller. Satınca değeri düşer mi acaba onu da bilmiyorum öylece duruyor.

artık altınlar pek takılmıyor zaten benım dugunde takılanlanları ben bır tek dugunde kullandım trabzon hasırı ,habbe set takımı bılezıkler , lıra bıleklık bıle taktı esım bana ama kasada duruyor oyle kullanmıyorum utanıyorum nedense aman olsun da kasa da dursun yatırım yapacagım ılerıde ustune ekleyıp , dogumdan sonra bende bırıkım yapmayı dusunuyorum bakalım guzel oluyor zevklı

Canım şöyle birşey var ben satamıyorum da çünkü anneannem takarken bunu satma kızına takarsın demişti:))) O yüzden belki kızım evlenirken o zamanki br modelle değiştirp takarım belki:)))) Tabi böyle değişim yaparken zarar ediliyor mu onu bilmiyorum.

kuyumcu tanıdıgın varsa ve hıc kullanmamıssan zararsız degıstırıyor ben yapmıstım ama bence kızın degıstırmenı ıstemez bunlar guzel seyler anneannesının sonucta

bu arada farmasi cidden çok tatlıymış senin kuzucuklar. burdaki kirli çıkılar adına öp onları maşş...

çok teşekkürler canım tamam öperim şöyle çappppppppp çupppppppp diye çok pis dalarım ben onlara yumuşacık mayalı poğaca hamuru gibiler

çok teşekkürler canım tamam öperim şöyle çappppppppp çupppppppp diye çok pis dalarım ben onlara yumuşacık mayalı poğaca hamuru gibiler

ayyy çok tatlısın güldürdün beni yaaa...
ben çok önceden görmüştüm senin kuzucukları

Topiğinizin gizli takipçisiyim :) Sessiz sessiz gelip okuyorum yazdıklarınızı Çok güzel şeyler öğrendim, fikir edindim yazdıklarınızdan; mutfağımda duran küçük kumbaram vardı, oradaki paralardan ekmek alıyordum, şimdi almıyorum, sürekli elimdeki bozuk paraları oraya atıyorum. Ay sonunda ben de sizler gibi yapıp altın alacağım.

Bir ay sonra ufak tefek borçlarım toparlanmış olacak, ondan sonra ben de sahalara fırtına gibi döneceğim :) Listenize adımı yazdıracağım :)

herkese selam
Benden kötü haberler var Köpek dişim ortadan ikiye ayrıldı ve dün bir yarısı düştü hüüüüüüüü =(( Hamilelikten kaynaklı çünkü verilen hiçbir kalsiyum vs ilacı içmedim iyi beslenemedim , o yüzden patır patır dökülüyor şimdi dişlerim. Çarşamba günü dişçiye gideceğim bakalım ne yapılacak onu konuşacağım haziranın ilk haftası da başlarım artık tedaviye =( Off ya dişime mi yanayım çıkan masrafa mı =))

Farmasi senin oğlanlar çoook şekermiş cidden, ben her çocuğu sevimli bulamam nedense, ama seninkiler pek bir mıncıklamalık

Bir de altın düşüyor hala ne sinir bir durum bu yahu!
Eşim de dün dalga geçiyor benimle altın düşmüşken senin dişleri altın kaplama yaptıralım pek bir havalı olursun diyor

çok teşekkürler canımmmmmmmmmmmmm

çok da geçmiş olsun Rabbim şifalar versin şu dişler hep hayatımız boyunca yenilenseydi ne vardı sanki

Bir de altın düşüyor hala ne sinir bir durum bu yahu!
Eşim de dün dalga geçiyor benimle altın düşmüşken senin dişleri altın kaplama yaptıralım pek bir havalı olursun diyor

öldürdün beni burada gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…