bereketli olsun canımmmmmmmmmmmgünaydın kıssçelerdün komşum internet parasını verdi bizde öylece kumbişe attık.. böylece bomboş kalan kumbişimde bugün itibariyle 40tl varr
günaydın arkadaşlar....
farmasi canım ne kadar tatlı oğluşların,benim haylazları getirdiler aklıma... :) benim de büyük şarışına yakın,küçük kumral... :))
artık altınlar pek takılmıyor zaten benım dugunde takılanlanları ben bır tek dugunde kullandım trabzon hasırı ,habbe set takımı bılezıkler , lıra bıleklık bıle taktı esım bana ama kasada duruyor oyle kullanmıyorum utanıyorum nedenseaman olsun da kasa da dursun yatırım yapacagım ılerıde ustune ekleyıp , dogumdan sonra bende bırıkım yapmayı dusunuyorum bakalım guzel oluyor zevklı
Canım şöyle birşey var ben satamıyorum da çünkü anneannem takarken bunu satma kızına takarsın demişti:))) O yüzden belki kızım evlenirken o zamanki br modelle değiştirp takarım belki:)))) Tabi böyle değişim yaparken zarar ediliyor mu onu bilmiyorum.
memura zam iyice yılan hikayesine döndü yazıklar olsun
bu arada farmasi cidden çok tatlıymış senin kuzucuklar. burdaki kirli çıkılar adına öp onlarımaşş...
çok teşekkürler canım tamam öperim şöyle çappppppppp çupppppppp diye çok pis dalarım ben onlarayumuşacık mayalı poğaca hamuru gibiler
ayyy çok tatlısın güldürdün beni yaaa...
ben çok önceden görmüştüm senin kuzucukları
herkese selam
Benden kötü haberler varKöpek dişim ortadan ikiye ayrıldı ve dün bir yarısı düştü hüüüüüüüü =(( Hamilelikten kaynaklı çünkü verilen hiçbir kalsiyum vs ilacı içmedim iyi beslenemedim , o yüzden patır patır dökülüyor şimdi dişlerim. Çarşamba günü dişçiye gideceğim bakalım ne yapılacak onu konuşacağım haziranın ilk haftası da başlarım artık tedaviye =( Off ya dişime mi yanayım çıkan masrafa mı =))
Farmasi senin oğlanlar çoook şekermiş cidden, ben her çocuğu sevimli bulamam nedense, ama seninkiler pek bir mıncıklamalık
Bir de altın düşüyor hala ne sinir bir durum bu yahu!
Eşim de dün dalga geçiyor benimle altın düşmüşken senin dişleri altın kaplama yaptıralım pek bir havalı olursun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?