hu hu .....
merhaba altın kızlarr
aylar oldu uğramayalı buralara.. paracıklar bir geliyor bir gidiyor.. bu evlilik ne menem bişeymiş
kumbaram gizli bi köşede, eşimin kumbaradan haberi yok ama ortaya bıraktığı bozukların yokolduğunu biliyor
farmasicim sen maaş zammı bekliyorsun, biz memura az zam gelsin, mümkünse 15 yıl gelmesin diyoruzmemura zam demek evin taksidine zam demek:18:
altından baa uzak kaldım, yatırıma başlamanın zamanı geliyor sanki...
herkese selam
Benden kötü haberler varKöpek dişim ortadan ikiye ayrıldı ve dün bir yarısı düştü hüüüüüüüü =(( Hamilelikten kaynaklı çünkü verilen hiçbir kalsiyum vs ilacı içmedim iyi beslenemedim , o yüzden patır patır dökülüyor şimdi dişlerim. Çarşamba günü dişçiye gideceğim bakalım ne yapılacak onu konuşacağım haziranın ilk haftası da başlarım artık tedaviye =( Off ya dişime mi yanayım çıkan masrafa mı =))
Farmasi senin oğlanlar çoook şekermiş cidden, ben her çocuğu sevimli bulamam nedense, ama seninkiler pek bir mıncıklamalık
ben şimdi gidiyorum, hepinize iyi akşamlar...
akşam bozuklukları kumbişe atmayı unutmayacağımmmm...
öpüldünüz kirli çıkı dostlarrr...
geçmiş olsun canım yaa.. dişten müthiş korkan biri olarak ürperdim. inşallah fazla para harcamadan ve canın yanmadan atlatırsın..herkese selam
Benden kötü haberler varKöpek dişim ortadan ikiye ayrıldı ve dün bir yarısı düştü hüüüüüüüü =(( Hamilelikten kaynaklı çünkü verilen hiçbir kalsiyum vs ilacı içmedim iyi beslenemedim , o yüzden patır patır dökülüyor şimdi dişlerim. Çarşamba günü dişçiye gideceğim bakalım ne yapılacak onu konuşacağım haziranın ilk haftası da başlarım artık tedaviye =( Off ya dişime mi yanayım çıkan masrafa mı =))
Farmasi senin oğlanlar çoook şekermiş cidden, ben her çocuğu sevimli bulamam nedense, ama seninkiler pek bir mıncıklamalık
ama öyleler
Rabbim hayırlsıyla sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bugün 1 gr altın aldım. 90 liraya. Hazır düşmüşken, bir tane daha almayı düşünüyorum yarın. Geri kalanı da turuncu hesaba yatıracağım.
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmm
kızlar merhababen de bugün iki tane çeyrek aldım 150 den belki yarın ayarlayabilirsem bir yarım almayı düşünüyorum inşallah
kızlar merhababen de bugün iki tane çeyrek aldım 150 den belki yarın ayarlayabilirsem bir yarım almayı düşünüyorum inşallah
Bugün 1 gr altın aldım. 90 liraya. Hazır düşmüşken, bir tane daha almayı düşünüyorum yarın. Geri kalanı da turuncu hesaba yatıracağım.
geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendine..bol süt ürünleri tüketmeye çalış..herkese selam
Bir de altın düşüyor hala ne sinir bir durum bu yahu!
Eşim de dün dalga geçiyor benimle altın düşmüşken senin dişleri altın kaplama yaptıralım pek bir havalı olursun diyor
slm kızlarrr bugun 50 mlyar geldi babmdan bakjalım altın alcak gıbıyımm...
101 gr da bankada var yaklasıyorum 1 kıloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?