Kızlar annelere kayınvalidelere ne hediye alacaksınız?
Ama olmazkiiii hele senin hem annen hem kayınvaliden sağolsunlar çok yardımcı size valla Farmasicim. Benim anneme kayınvalideme ve de çocuk bakıcısına almam lazım pazara kadar valla. Ha bana hediye gelecek mi pek umudum yok o konuda.
Hehe iyi bari
Kızlar annelere kayınvalidelere ne hediye alacaksınız?
offff offfff ben alırım 93.1den gram altını niye benim bankam bana kazık atıyor her seferinde ne güzel herkesin bankasının gram altın fiyatı düşük düşük beni de o bankalardan birini transfer edin
offff offfff ben alırım 93.1den gram altını niye benim bankam bana kazık atıyor her seferinde ne güzel herkesin bankasının gram altın fiyatı düşük düşük beni de o bankalardan birini transfer edin
seninki hangi banka canim?offff offfff ben alırım 93.1den gram altını niye benim bankam bana kazık atıyor her seferinde ne güzel herkesin bankasının gram altın fiyatı düşük düşük beni de o bankalardan birini transfer edin
bankasya ziraatten düşük, ücret de almıyor. bankasyadan daha cazip bankalar da var fakat onlar ücret kesiyorlar, ya da 2 adet otomatik ödeme talimatı vermen gerekiyor.
seninki hangi banka canim?
ben de iki gun once kuveyt turkten aldim, 2 lira islem ucreti kestiler..acaba kuveyt turk atmye para yatirsam,ordan internnetten aktarsam da hesap islem ucreti alirlar mi:26:nasil yapalim ne dersiniz?
kredi kartımın borcuna baktım 800 liraçok açılmışım bu ay yaa, artık para harcamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?