Kirli Çıkılar )))

Ama olmazkiiii hele senin hem annen hem kayınvaliden sağolsunlar çok yardımcı size valla Farmasicim. Benim anneme kayınvalideme ve de çocuk bakıcısına almam lazım pazara kadar valla. Ha bana hediye gelecek mi pek umudum yok o konuda.

kız şaka yapıyom nasıl da atladın hele

Ben de hepsine birer bluz alıcam heralde yanına da birer değiştirme kartı beğenmeyen gitsin değiştirsin:)))))))

offff offfff ben alırım 93.1den gram altını niye benim bankam bana kazık atıyor her seferinde ne güzel herkesin bankasının gram altın fiyatı düşük düşük beni de o bankalardan birini transfer edin

offff offfff ben alırım 93.1den gram altını niye benim bankam bana kazık atıyor her seferinde ne güzel herkesin bankasının gram altın fiyatı düşük düşük beni de o bankalardan birini transfer edin

bankasya ziraatten düşük, ücret de almıyor. bankasyadan daha cazip bankalar da var fakat onlar ücret kesiyorlar, ya da 2 adet otomatik ödeme talimatı vermen gerekiyor.

Sizden alış fiyatı da yüksekse problem yok.Önemli olan makas.
Mesela ben garanti ile çalışıyorum. Piyasada 91 olunca garanti 91.70 ten satar ama piyasa 90 a alırken benden altını 91 e alır.
Aradaki fark önemli.

620den ata altını aldım yüksek değilmi ya?nette daha düşüktü dedim onlar sabah ki fiyatlar dedi..4 tane kuyumcu gezdim en uygunu 620 idi???????

seninki hangi banka canim?
bankasya ziraatten düşük, ücret de almıyor. bankasyadan daha cazip bankalar da var fakat onlar ücret kesiyorlar, ya da 2 adet otomatik ödeme talimatı vermen gerekiyor.

ben de iki gun once kuveyt turkten aldim, 2 lira islem ucreti kestiler..acaba kuveyt turk atmye para yatirsam,ordan internnetten aktarsam da hesap islem ucreti alirlar mi:26:nasil yapalim ne dersiniz?

seninki hangi banka canim?

ben de iki gun once kuveyt turkten aldim, 2 lira islem ucreti kestiler..acaba kuveyt turk atmye para yatirsam,ordan internnetten aktarsam da hesap islem ucreti alirlar mi:26:nasil yapalim ne dersiniz?

bir yanlışlık olmalı ben de kuveytteyim benden alım satımda hiç ücret kesilmiyor.hesap işletim ücreti de yok

günaydınlarrr
bakalım bu ay ne kadar para biriktireceğim merak ediyorum :)
siz de durumlar nasıl kazancınız bol olsun

kredi kartımın borcuna baktım 800 lira çok açılmışım bu ay yaa, artık para harcamam lazım

kredi kartımın borcuna baktım 800 lira çok açılmışım bu ay yaa, artık para harcamam lazım

benimkinin asgarisi kadar

gerçi telefon netbook aldım.
biçok kez uçak bileti aldım bundan böyle oldu.
bi de ödemeler 6 ay ertelenince demeyin gitsin:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…