Kirli Çıkılar )))

günaydın
eşimide bu kulube üye yaptım ortak hesebımıza 4 gr altın aldık 92.04 den

Günaydın,
Meşhur 10 mayıs mübarek olsun.

Herkese merhaba ve tünaydınlar :)
Ladyfrog yorumuna ihtiyacım var :) Takip ettiğin kişinin adını bana da yazar mısın mümkünse ? Bir de bu yaz için tahminler ne yönde altının yükseliş ya da düşüşüne dair. Yaza bir ödememiz var ve eşim biraz tedirgin oldu açıkçası altının giderek düşmesinden. Bu düşüşün bir de yükselişi olur mu ? :) Bana göre olur lakin internette önüme gelen yorumu okumaktansa daha sağlam yorumlara bakarak karar vermek istiyorum . Ne tavsiye edersin ? Şimdiden teşekkürler.

Genel kanı düşüşün bir süre daha devam edeceği yönünde.
Mayıs ayında böyle mıymıntı mıymıntı gidebilir.
Haziran sonlarına doğru rutin yükselişi başlayabilir en geç.
Yaza ödemenizi altın bozdurarak mı yapacaksınız, altın olarak mı?
Takip ettiğim kişiye gelince eğer al sat yapmıyorsanız kısa vadede onun yorumları kafanızı çok karıştırabilir. Hatta al sat yapmıyorsanız kimseyi takip etmeyin, imkanınız oldukça alın derim.Elbette uzun vade için yapın bu alımları.Altın borsaya döndü. Bugün alır bir iki ay içinde bozarım derseniz zarar edersiniz.
İhtiyacınız olmayan parayı yatırmakta fayda var.

Cevabın için çok teşekkür ederim :)
Ödememizi altın bozdurarak yapacağız, aslında kesin bir geri ödeme tarihimiz yok. Eşimin kardeşinden almıştık borcu ve o da borcu her hatırlattığımızda acelesi yok diyor çünkü şu an o paraya ihtiyacı yok :) Ben tatile gittiğimizde borcumuzu öderiz diye planlamıştım. Sanırım bu durumda Mayıs ve Haziran'ı altın bozdurmadan geçirmek daha mantıklı olacak. Ve bundan sonraki birikimleri de tl olarak bırakayım ne olur olmaz önümde 3-4 aylık bir zaman dilimi var.
Tekrar çok teşekkürler :)

Rica ederim ne demek.
Evet en azından haziranı geçirmeniz iyi olur.
Birikimi tl ile tutup düşünce altın almak da mantıklı.
Umarım istediğiniz gibi olur her şey...

Rica ederim ne demek.
Evet en azından haziranı geçirmeniz iyi olur.
Birikimi tl ile tutup düşünce altın almak da mantıklı.
Umarım istediğiniz gibi olur her şey...

İnşallah :)
Aslında bu ay da birikecek tl yi gram altına çevirme niyetim var bir yandan da. Önceki alımlarımı 93 ve 95'ten yapmıştım. Bir yandan da ya Ağustos- Eylül gibi beklediğim seviyelere gelmezse diye endişe ediyorum. Bakalım zaman ne gösterecek? Ayın on beşine beş gün var :) O zamana kadarki iniş-çıkışlara göre bir hesap yapacağım yeniden. Kafam karışık şu an hayli.

kızlar merhaba burayı yeni buldum,bende birikim yapmak istiyorum,altın olarak düşünüyorum ama bankada altın hesabı mı mantıklı yoksa elime para geçtikçe çeyrek,yarım filan almak mı?

Ağustos Eylül gibi kesinlikle toparlar bence.
Alım seviyeleriniz çok iyi.
Zararına satmadığınız sürece kaybını yok. Altın altındır unutmayın.:)
Biriktiriyorsanız eğer hiç kafanız karışmasın.

kredi kartımın borcuna baktım 800 lira çok açılmışım bu ay yaa, artık para harcamam lazım

iki üç aydır kredi kartı kullanmıyorum.
nasıl değişik bir duyguymuş anlatamam.
sadece benzin ve araba giderleri için kullanmaya karar verdim artık.
şimdi bişiy alırken düşünüyorum kredi kartım yok ,çekme şansımda yok ,o zman şimdi alamam yada müsaitim alabilirim diye.
peşin alıncada aldığımı unutuyorum veriyorum ve gidiyor para.
sonra kalanın hesabını yapıyorum.
şu anlık deymeyin keyfime

biz 1,5 yıldır kullanmıyoruz. çok güzel bi duygu. aslında ben yine ihtiyacımı alırım ama kk da ne var bilmiyorum sanki paranın bereketii kaçırıyor

canım gerçekten öyle.
aslında ben seviyorum temkinli gidince.
peşinde herşey alınmıyor yani bir yerde sıkışıyorsun elinde olmayınca.
baya düşürmüştüm kredi kartı borcunu kendime limit koymuştum öyle olunca güzel gidiyordu.
bir taksit bitince başlıyordum diğerine falan filan.
ama işte bir kaç aydır mecburi ihtiyaçlarda baya aşmışım kendimi.
o yüzdende gereksiz olanlara bir dur dedim bu aralar.
umarım azaldığı günlerde gelir yakın zamnda.)

verilere tepki yok yine, onsta...
piyasa bernanke nin konuşmasına kilitlenmiş anlaşılan....
hoş ben ondan da birşey çıkacağını düşünmüyorum ya neyse.... :))

10 Mayıs kara gündü hani ons yükselmeye başladı. Bugün 1550-1570 diyordu yorumcular. Yine ters köşe mi olduk acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…