günaydın
eşimide bu kulube üye yaptım ortak hesebımıza 4 gr altın aldık 92.04 den
günaydın
eşimide bu kulube üye yaptım ortak hesebımıza 4 gr altın aldık 92.04 den
Erkeklerin üye olmasına izin veriliyor mu buraya?
bir yanlışlık olmalı ben de kuveytteyim benden alım satımda hiç ücret kesilmiyor.hesap işletim ücreti de yok
canım ben bankadan düğüne götürmek üzere 1 gr altın aldım,2 lira kestiler:26:
Günaydın,
Meşhur 10 mayıs mübarek olsun.
Herkese merhaba ve tünaydınlar :)
Ladyfrog yorumuna ihtiyacım var :) Takip ettiğin kişinin adını bana da yazar mısın mümkünse ? Bir de bu yaz için tahminler ne yönde altının yükseliş ya da düşüşüne dair. Yaza bir ödememiz var ve eşim biraz tedirgin oldu açıkçası altının giderek düşmesinden. Bu düşüşün bir de yükselişi olur mu ? :) Bana göre olur lakin internette önüme gelen yorumu okumaktansa daha sağlam yorumlara bakarak karar vermek istiyorum . Ne tavsiye edersin ? Şimdiden teşekkürler.
Genel kanı düşüşün bir süre daha devam edeceği yönünde.
Mayıs ayında böyle mıymıntı mıymıntı gidebilir.
Haziran sonlarına doğru rutin yükselişi başlayabilir en geç.
Yaza ödemenizi altın bozdurarak mı yapacaksınız, altın olarak mı?
Takip ettiğim kişiye gelince eğer al sat yapmıyorsanız kısa vadede onun yorumları kafanızı çok karıştırabilir. Hatta al sat yapmıyorsanız kimseyi takip etmeyin, imkanınız oldukça alın derim.Elbette uzun vade için yapın bu alımları.Altın borsaya döndü. Bugün alır bir iki ay içinde bozarım derseniz zarar edersiniz.
İhtiyacınız olmayan parayı yatırmakta fayda var.
Cevabın için çok teşekkür ederim :)
Ödememizi altın bozdurarak yapacağız, aslında kesin bir geri ödeme tarihimiz yok. Eşimin kardeşinden almıştık borcu ve o da borcu her hatırlattığımızda acelesi yok diyor çünkü şu an o paraya ihtiyacı yok :) Ben tatile gittiğimizde borcumuzu öderiz diye planlamıştım. Sanırım bu durumda Mayıs ve Haziran'ı altın bozdurmadan geçirmek daha mantıklı olacak. Ve bundan sonraki birikimleri de tl olarak bırakayım ne olur olmaz önümde 3-4 aylık bir zaman dilimi var.
Tekrar çok teşekkürler :)
Rica ederim ne demek.
Evet en azından haziranı geçirmeniz iyi olur.
Birikimi tl ile tutup düşünce altın almak da mantıklı.
Umarım istediğiniz gibi olur her şey...
İnşallah :)
Aslında bu ay da birikecek tl yi gram altına çevirme niyetim var bir yandan da. Önceki alımlarımı 93 ve 95'ten yapmıştım. Bir yandan da ya Ağustos- Eylül gibi beklediğim seviyelere gelmezse diye endişe ediyorum. Bakalım zaman ne gösterecek? Ayın on beşine beş gün var :) O zamana kadarki iniş-çıkışlara göre bir hesap yapacağım yeniden. Kafam karışık şu an hayli.
kredi kartımın borcuna baktım 800 liraçok açılmışım bu ay yaa, artık para harcamam lazım
iki üç aydır kredi kartı kullanmıyorum.
nasıl değişik bir duyguymuş anlatamam.
sadece benzin ve araba giderleri için kullanmaya karar verdim artık.
şimdi bişiy alırken düşünüyorum kredi kartım yok ,çekme şansımda yok ,o zman şimdi alamam yada müsaitim alabilirim diye.
peşin alıncada aldığımı unutuyorum veriyorum ve gidiyor para.
sonra kalanın hesabını yapıyorum.
şu anlık deymeyin keyfime
10 Mayıs kara gündü hani ons yükselmeye başladı. Bugün 1550-1570 diyordu yorumcular. Yine ters köşe mi olduk acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?