hayırlı cumalar hanımlar
geçenlerde dolar henüz yükselmemişken içimdeki ses azcıkda dolar al dedi banka sayfasını açamadan gelen telefonla dışarı çıkmak zorunda kaldım kaza yapmış annem polisler karakollar derken dolara baktığımda uçma yoluna çoktan girmişti nasip değilmiş demekki
geçmiş olsun ladyfog, inşallah en kısa zamanda iyileşir baban.Kızlar bir süre uğrayamayabilirim.
Babam ameliyat olacakmış.
Bursaya doğru yola çıkacağım yarım saat içinde.
Hepinize sağlıklı, kazançlı günler.
Görüşmek üzere...
kızlar bugün 59 tl harcayarak mutfak için toplamda bu ayki mutfak paramın 162 tl sini harcamış bulunmaktayım ve de geriye 258 tl kaldı
sen yine iyiymişsin canım.... benim 1.000 tl. den 50 tl. kaldı.... :))))
ne yaptın yahuuuuuuuuuu
peki ay sonuna kadar mı yetecek güya 50 tl cincan?
yeter mi... :)) ne olacak 1.000 tl. daha eklenecek... :) sorsan da bütün harcamaları eşim yapıyor.... :)
iki çocuk,biri yuvada,biri anasınıfında,hergün bişey için para istiyorlar....suçlular bulundu...... :)))
bu hızla yetmiyeceğini tahmin edebiliyorum canımmmmm )))
lakin bu harcamanın içerisinde sadece yiyecek - içecek mi var ?
benim anlamadığım da o zaten,yiyecek içecek bile yok...onları da eşime aldırırım genelde...olsa olsa birkaç ıvır zıvır vardır.... :)
Kızlar bir süre uğrayamayabilirim.
Görüşmek üzere...
Kızlar bir süre uğrayamayabilirim.
Görüşmek üzere...
Kızlar selam... Yatırım hesabı olarak açtığım vadesiz hesabım altın hesabıma tanımlı..
Yanı hesabımdakı para ile altın işlemlerınden gr altın satın alıyorum..
Ancak sımdı ınternet subesine girdim ve hesabımdan YATIRIM HESABINA 1.05 TL MKK MASRAF VIRMANI adı altında bir kesintı gördüm, bankayı aradım bızım almıs oldugumuz bır ucret değil diyip agızlarının içinde bişi söyledıler ama hiç bişey anlamadım..
Bilgisi olan varmı ? Bu kesıntı neyın nesı böyle kafam cok karıstı
doğalgaz faturam 13,5 gelmiş pek bi sevindim
yemek+banyo için harcanan doğal gaz, 3 yetişkin için gayet iyi değil mi
selam kızlar ben araniza yeni katıldım yani yeni kirli çıkılardan biriyim sorum olacak sizlere sayfa cok uzun olduğundan hapsini okuyamadım bana biraz neler yaptığınızı yani kırlı çıkıklarınızı anlatırmısınız kım ne yaparak nerden kısarak bırıkım ve tasaruf yapıyo
ya kızlar bende bugun birikime başlayıp altın hesabı açtırmaya karar vermiştim.. pazara gittim.. ilk defa para arttırdım biraz harcamadım hepsini :))... gelirken çöpleri karıştıran yaşlı bir teyze gördüm kıyamadım ona verdim gitsin pazarda harcasın diye... sonrada aklım o parada kaldı.. sonra kendime kızdım gözün kalacaktı niye veriyorsun madem verdin düşünme... aslında gözüm kalmadı da birikime başlayacaktım ya o yüzden... yani ben elimdeki parayı bitirmeden eve gelemeyenlerdenim sanırım.. hani derler ya senden bir cacık olmaz.. öyle yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?