merhaba kızlar , kirli çıkılar ,canlar
hepimize hayırlı bir gün olsun inşallah
kusura bakmayın bugün sizlere geç gelen marhabamdan dolayı yazdıklarınızı teneffüslerde ara ara bakıyorum
ne güzel şeyler yazmışsınız
şu pazartesi burayı takip etmemi zorlaştırıyor nöbetçi olunca özellikle nefret ediyorum şu nöbetten yanöbet tutuyoruz para vermiyorlar.
bizim gibi nöbet tutup para almayan bir meslek daha var mı acaba yahuuuuuuuuuuuuu
meyraa bence 51 seviyesinden zaten satış yer diye beklenildiği için gayet iyi arkadaşım ytd haaaaaaa
Son dakika: paşalar memur zammını 3,5+3,5 olarak son teklifi sunmuş.
Çarşamba çok bağıracağım.
var canım, askerler de tuttukları nöbet için para almazlar ve hatta maaşlarından kesinti olur. nöbet tuttukları günün tabildot parası maaşlarından kesilir, yemek yesinler ya da yemesinler farketmez.
çok güzel ne diyeyim
sağlıkçı arkadaşlar da kuyruğa girsinler nöbet parası alacağız diye nöbete yazılmak için
sağlıkçı arkadaşlar hangi gün nöbet tutacaklarını büyük ölçüde kendileri ayarlar, nöbet sayılarını da öyle. askerlerin "ay ben şu gün nöbet tutayım, ay hafta sonuna getirmeyin hanımın yüzünü göremiyoz zaten" gibi bahaneleri de olmaz. "bu ay 5 nöbetin var, şu şu günlerde tutacaksın aslanım" derler o kaddar. ayrıca hangi gün, hangi görev için nerelere giderler belli olmaz. mesai kavramı da yoktur zaten. hatta bazen olur ki, "keşke göreve gitceğime nöbet tutsaydım" denilir. genellikle o günlerde bulundukları görev yerlerine bir bakan, millet vekili falan gelecektir, çook önceden tedbirini alıp, bakan ya da millet vekili neyse işte, gelen o zat geri dönmeden de görev bitmez. bunlar için para almadıkları gibi, aç bilaç saatlerce beklerler.
eşin mi asker canım ?
ya askerin karnı mı acıkırmış , susarmıymış,üşürmüymüş , sıcaktan bunalırmıymış de gettttttttttttt
onlar insan evladı değil makina
öfff ya öfffff
:))
evet, o nedenle yakinen biliyorum yaşadıklarını. gerçi eşim bölüm değiştirdi, artık nöbet tutmuyor ama; ne zaman nereye, kaç saatlik ya da kaç günlük görev çıkar hiç belli olmuyor. gerçi benim adam "aksiyon" adamı. yeter ki operasyon olsun, gitsin. :) ama hiç bir asker üst düzey bir bürokrat için fazla mesai harcamayı sevmez.
biz hiç "bu sene ağustosun 17 sinde bilmem ne otele 1 hafta rezervasyon yaptıramayız" yıllık iznini ne zaman kullanabileceği hiiiç belli olmaz ve hatta genellikle yazın herkes tatildeyken onların izinleri iptal edilir.
ben de ne dertliymişim, yazınca farkına vardım. :) neyse uzatmıyorum artık daha fazla.
merhaba arkadaşlar...
geçmiş ola.... :)
sabah 1590 da bıraktım onsu....
büyük oğlumun yılsonu gösterisi vardı....
döndüğümde 1575 lerde buldum.... :)
bu altın işi, borsayı da,iddiayı da geçti.... :))
veee 1590 lardan arbitraj şansı da kaçtı.....
Yükselişin sonlanacağı ve düşüşe geçeceği yazılmıştı dün canım. Sabah biraz sattım ben ama hepsini değil. Malum altının ne olacağı hiç belli olmuyor. Neme lazım az kar edicez derken külliyen zarar etmeyelim.
nerelerdesin farmasi?
yokluğun hemen belli oluyor,ses seda yok forumda.... :)
ben de açık bırakıyorum,işime bakıyorum,döndüğümde kimse yazmamış oluyor... :)
dün dolara geçseydim,bugün kardaydım... :)
amaa ben tam geçerken güncelledi,sonra da üşendim... :)
nasipten öteye yol yok,gerçekten.... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?