Ons denildiği gibi düşüşünü yaptı. Sattıklarımı alsam mı yoksa dolar bu kadar uçmuşken dolara mı geçsem bilemiyorum
farmasi sahura kalkmışsın anlaşılan:)
herkesin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olur inşallah Allah hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze ,gönlünüzde olanıda hakkınızda hayırlı eyler inşallah
dolar almak için bence oldukça kritik seviyeler bu fiyattan bence dolar alınmaz elde varsa parça parça satılır
kızlar ben bu ay felaket eksilerdeyim
hiç para kalmadı
evet canım ödenecek çok borç var bilmem ömür yeter mi ödemeye ,ama bir yerden de başlamak lazımfarmasi sahura kalkmışsın anlaşılan:)
herkesin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olur inşallah Allah hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze ,gönlünüzde olanıda hakkınızda hayırlı eyler inşallah
canım sen şöyle yazınca '' Ons denildiği gibi düşüşünü yaptı. Sattıklarımı alsam mı yoksa dolar bu kadar uçmuşken dolara mı geçsem bilemiyorum'' elinde tl varmış gibi algıladım onun için dolara geçmek için yüksek seviyeler diye yazdım.Günaydın hanımlar
Kandiliniz mübarek olsun. Bol bereketli günler herkese
Dolar almayacağım canım. Arbitrajla dolara geçmiştim şimdi satsam mı diyorum.
Arbitraj yaptıktan sonra dolar yükselirse dolara geçmek, sonra ons düşünce tl den altın almak mı karlı olur, yoksa onsun düşmesini bekleyip dolarla altın almak mı? Bilenler açıklayabilir mi?
kızlar ben bu ay felaket eksilerdeyim
hiç para kalmadı
hayırdır canım? neden? ekstra bir durum mu çıktı?
ben dün, dünya zenginler listesine girme fırsatını kaçırdım,senin kadar üzülmüyorum....
boşveeer... :)
para dediğin nedir ki,bugün gider,yarın gelir....üzülmeye değmez.... :))
günaydın arkadaşlar....
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.....
acemiperi canım,maden dolardaydın dün ons 1535 lerdeyken neden altına geçmedin?
şu an ons 1560 ı zorluyor.....
bunun tepki yükselişi olduğu ve düşüşün bitmediği konusunda, benim de katıldığım kuvvetli görüşler var...
dolara ons kaçken geçtiğini bilmiyorum..... şayet riske girmek istemiyorsan ve kardaysan çıkabilirsin de ama 1635 nerde 1560 nerde.... :)
benim altın konusunda da,dolar konusunda da prensibim karı görünce çık.....ha sabredersen çok karla,edemezsen az karla çıkarsın,o başka... :))
kesinlikle ytd.... :)
kızlar Allah nasip ederse yarın gece batı karadeniz turuna çıkacağız haftasonu için inşallah pazartesiye görüşürüz
listeye dahil olmak ve de listede kalmak isteyen arkadaşlarımız bildirimlerini özelden en geç 30-31 mayıs tarihlerine kadar yapabilirler.
herkese bol bereketli birikimler dileğiyle...
Batı karadeniz turu benim aklımın köşesindeki tatil planlarımdan biri. İnşallah bize de nasip olur. Güzel bir tatil geçirirsin inşallah ailenle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?