Kirli Çıkılar )))

Ons denildiği gibi düşüşünü yaptı. Sattıklarımı alsam mı yoksa dolar bu kadar uçmuşken dolara mı geçsem bilemiyorum

altının yükselmesini beklerken düşüşünün olması benm açımdan çok kötü oldu

Ons denildiği gibi düşüşünü yaptı. Sattıklarımı alsam mı yoksa dolar bu kadar uçmuşken dolara mı geçsem bilemiyorum

dolar almak için bence oldukça kritik seviyeler bu fiyattan bence dolar alınmaz elde varsa parça parça satılır

farmasi sahura kalkmışsın anlaşılan:)

herkesin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olur inşallah Allah hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze ,gönlünüzde olanıda hakkınızda hayırlı eyler inşallah

Günaydın hanımlar

Kandiliniz mübarek olsun. Bol bereketli günler herkese

dolar almak için bence oldukça kritik seviyeler bu fiyattan bence dolar alınmaz elde varsa parça parça satılır

Dolar almayacağım canım. Arbitrajla dolara geçmiştim şimdi satsam mı diyorum.

Arbitraj yaptıktan sonra dolar yükselirse dolara geçmek, sonra ons düşünce tl den altın almak mı karlı olur, yoksa onsun düşmesini bekleyip dolarla altın almak mı? Bilenler açıklayabilir mi?

günaydın arkadaşlar....
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.....

acemiperi canım,maden dolardaydın dün ons 1535 lerdeyken neden altına geçmedin?
şu an ons 1560 ı zorluyor.....
bunun tepki yükselişi olduğu ve düşüşün bitmediği konusunda, benim de katıldığım kuvvetli görüşler var...
dolara ons kaçken geçtiğini bilmiyorum..... şayet riske girmek istemiyorsan ve kardaysan çıkabilirsin de ama 1635 nerde 1560 nerde.... :)
benim altın konusunda da,dolar konusunda da prensibim karı görünce çık.....ha sabredersen çok karla,edemezsen az karla çıkarsın,o başka... :))
kesinlikle ytd.... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı sabahlar kirli çıkılar ,canlarrrrrrrrrrrr

regaip kandilimiz mübarek ve de hakkımızda hayırlara vesile olsun inşallah .
Rabbim hepimizin dünya ve ahirete dair gönlünden geçirdiklerini, tüm iyi dileklerini, hayallerini ,dualarını gerçeğe dönüştürsün inşallah AMİN.

kızlar ben bu ay felaket eksilerdeyim
hiç para kalmadı

hayırdır canım? neden? ekstra bir durum mu çıktı?

ben dün, dünya zenginler listesine girme fırsatını kaçırdım,senin kadar üzülmüyorum....
boşveeer... :)
para dediğin nedir ki,bugün gider,yarın gelir....üzülmeye değmez.... :))

evet canım ödenecek çok borç var bilmem ömür yeter mi ödemeye ,ama bir yerden de başlamak lazım

duana aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum Allah razı olsun

canım sen şöyle yazınca '' Ons denildiği gibi düşüşünü yaptı. Sattıklarımı alsam mı yoksa dolar bu kadar uçmuşken dolara mı geçsem bilemiyorum'' elinde tl varmış gibi algıladım onun için dolara geçmek için yüksek seviyeler diye yazdım.

elinde dolar varsa karar senin gram da artırabilirsin tl ye geçip ons ve doların düşüşüyle yeniden altınları toplamaya başlayabilirsin de tabiki karar senin

kızlar ben bu ay felaket eksilerdeyim
hiç para kalmadı

canım can sağlığın yerinde olsun da hayırlısıyla herşey yerine gelir sıkma güzel canını

Son düzenleme:

canımsın yaaaaaaaaaaaaaaaa işte budur tam benim kafadansın :13::13::13:

1535'i yakalayamadım canım. 1545'deyken de açgözlülük ettim 1520'yi görecek diye. Ortalama 1580'de çıktım dolara.

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar..

yazmasamda hergün takipteyim sizi.ben pek biriktiremiyorum ama sizleri gördükçe imreniyorum. az kazanıyoruz anca yetiyo maaş.yine de şükür halimize...

kızlar Allah nasip ederse yarın gece batı karadeniz turuna çıkacağız haftasonu için inşallah pazartesiye görüşürüz
listeye dahil olmak ve de listede kalmak isteyen arkadaşlarımız bildirimlerini özelden en geç 30-31 mayıs tarihlerine kadar yapabilirler.
herkese bol bereketli birikimler dileğiyle...

Batı karadeniz turu benim aklımın köşesindeki tatil planlarımdan biri. İnşallah bize de nasip olur. Güzel bir tatil geçirirsin inşallah ailenle beraber

Batı karadeniz turu benim aklımın köşesindeki tatil planlarımdan biri. İnşallah bize de nasip olur. Güzel bir tatil geçirirsin inşallah ailenle beraber

Allah razı olsun canımm
senin de inşallah gidip görmeni dilerim

geçen yıl 19 mayısta 3 gece 4 gün doğu karadenizi turlamıştık
4 sene üniversiteyken ortasında kalmıştım zaten biraz da batı ve güneyine doğusuna da açılmıştım ama gene tekrar etmekte fayda var
bu yıl bolu -abant-yedigöller-safranbolu -amasra güzergah bu şekilde bakalım

kızlar bugün 1 saat dersim var ben gidip geleyim hayırlsıyla kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun canlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…