hayırdır canım cumartesi günü ne okulu ?
deprem nedneiyle okullara ara verilmişti şimdi o açığı kapatmak için aralık ayından bu yana ders saatleri günlük 7 saat ve mart başından beri de cumartesi günleri ders yapıyoruz haftada 42 saat öğrencilerle birlikteyiz dün 19 mayıs oldugu için resmi tatildi de bizde tatilin ne oldugu anladık ( ama bunlar ek derse çok cuzi yansıtılıyor ek dersim önceden 400 civarı gelirken şimdi 600 civarı geliyor bazen üste ben para vereyim istiyorum tatil yapmak için evimde
birşeyler yapayım ek ekonomi olsun evime istiyorum tasaruff deseniz elimden geldiğince kendimiz kasmayacak kadar yapıyorum az uz da olsa kenara bişeyler atmaya çalışıyorum ama birşeyler eklemek istiyorum hayatıma neler önerirsiniz ek gelir adına
bazı kozmetik ya da tekstil -temizlik ürünlerinin satışı gibi mi mesela ?
yok canım van da o tazr şeyleri alacak insan sayısı az çünkü satışını yapan çok fazla kişi var.... ben evde kendi kendime üretmek istiyorum sakın yanlış anlaşılmasın para hırsı bürümüş biri değilim ama hayali borçlarımız var geliri bana olmayan ama gideri benden olan birsürü borçlar var üzerimde inanın aylık geliri gideri yazıyorum resmen başa baş gidiyor normal şartlarda iki maaş iyi gelir olması gerekeceği yerde offff offff bi ara yaptıgım hesapların notlarının fotografını payalşayım burada ruhumun nasıl darldıgını anlarsınız en basitinden aylık 1800 banka kresi borcu ödüyorum eşim düğün yparken çekmişti düğün masrafı ve takılar içindi düğünümde öyle aman aman masraflı bir düğün değildi kendi evimizin bahçesinde sadece kına gecesi sonrada gelin alma oldu ne kadar masrafı olabilir!!!!! düğünde takılan takılarda hooop abisine gitti şimdi ben hayali bir borcu ödüyorum çok bunalttım değil mi bende daraldım aslında var olmak için çırpınıyorum çırpındıkça zoruma gidiyor çünkü gelirim az değilki bu kadar sıkıntıyı çekiyorum diye
Selamlar kızlar
Geçtiğimiz on günde iki tane yirmilik diş çektirdim ameliyatla sonunda bitti bütün yirmilikler, şükür. Biraz sarsmıştı beni ama toparladım (yemek yiyemeyince hemen göçen bir bünyem var benim 2 sene önce yirmilik çektirdiğimde, biraz da başka etmenlerle bir araya geldiydi bir haftada 5 kilo vermiştim ki zaten 53 kilo filanım)
Büyük de bir projeye başladık büyük derken süre olarak kısa aslında 3 hafta, bir haftası da geçti ama kazancı güzel inşallah bunun parası benim epeydir kenara toplu para koyamama sıkıntımı giderecek :)
Herkese iyi pazarlar!
gerçekten çok can sıkıcı bir durum
üstelik erkek tarafına ait masraflar için çekilen borcun yükünü sen çekiyorsun öyle mi ?
güya sana takı mı takılmış oldu :26: gerçekten anladığım gibiyse yazık çok yazık ya
kesinlikle doğru anlamışsın
selam bir miktar param var ve bilezik almayı düşünüyorum şimdi alsammı biraz dahamı beklesem zarar edermiyim sizce nedersiniz fikir verin bana lütfen
Allah yardımcınız olsun canım zor yaa,işallah kazasız belasız biter doğu göreviniz..para her zaman kazanılır,sağlığınıza bişey olmasın
bu yazdıklarınıza ithafen bişey sorucam size?
eşimde parasını bankasya ya yatırmış.faiz olmadığını söylüyor...bu işin aslı nedir? faiz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?