Kirli Çıkılar )))

kızlar tabloyu yukarıdaki gibi yaptım bu ay en son bölüme sözkonusu ayın birikimini de yazacağım artık beğendiniz mi ?

günaydın,hayırlı cumalar kirli çıkılar
farmasi tatlım eline sağlık..ben de acemi bir çıkı olarak listede yer dığımdan dolayı çok mutluyumhep beraber nice birikimlere diyelim o zamann

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık sadece bir teklifte bulunabilirmiyim puntoları küçültüp birde sütünlar arasındaki boşluğuda küçültebilirmiyiz nedenide sayfanın kenarlarında reklamlar çıkıyor sürekli ve tabloda ekranı kaplayınca bütün olarak göremiyorum tabi bu bir rica yapsanda yapmasanda canın sağ olsun

kızlar bişey sormak istiyorum elimde nakitim var nereye yatırsam daha fazla şekilde kazanırım 19.000 tl kadar var altın karlımı şu ara?

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
özel mesajım gitmiş mi??
merhaba caım mesajın geldi ve listeye ekledim .
günaydın,hayırlı cumalar kirli çıkılar
farmasi tatlım eline sağlık..ben de acemi bir çıkı olarak listede yer dığımdan dolayı çok mutluyumhep beraber nice birikimlere diyelim o zamann
hoşgeldin ve bol bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle canımmmmmm

bu sorunu ben yaşamıyorum inan
küçültebilirim
bir de bu sorunu yaşayan kimler arkadaşlar lütfen uyarın

"
"Dolar TL'nin 1.84 desteğinden, dolar endeksinin de 82.50 direncinden vaz geçmeyeceği görülüyor... Altın ise 1560$ seviyelerinde 1565$ için yaşam mücadelesi veriyor...

Altını ancak 1475$ seviyelerinden vereceğiniz kalp masajı kurtaracaktır..."

ALINTIDIR..... tb..... den "

inşaAllah.........

Birileri alım için mi bekliyor ne?
Gel, gel otur şöyle yanıma.

Birileri alım için mi bekliyor ne?
Gel, gel otur şöyle yanıma.

kızlar ons 1568
biraz dolara geçme vakti midir nedir?
dolar da hala yüksek acaba tl ye de bir miktar geçilebilir miyki ?

yoksa sadece dolara mı geçmeli yoksa oturup durduğum yerde oturmaya devam mı etmeli ne dersiniz ?

valla ben düşüşün sonlandığına inanmıyorum,özellikle 30 mayıs-5 haziran arası dip beklentim var altında...
o nedenle dün bir miktar bu rakamlardam geçtim dolara....
bekle bekle sıkıldım,ne yapayım....
ha, çok iyi biliyon da, ondan mı geçtin diye sorarsanız,cevabım.... ı ıh :))
geçtim işte,paşa keyfim öyle istedi...
bakarsın ons 1700 lere yol alır ben de arkasından by by yaparım.... :)
belli mi olur.... :)
peşimden gelmeyin,yanarsınız,yatırım tavsiyesidir.... :)))

Üste çıksaydı bugün çıkardı.
Çok kısa vade işlem için olabilir tabi.

ben biraz çarşıya kadar gidip geleyim 18 :00 e kadar ne olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…