kızlar tabloyu yukarıdaki gibi yaptım bu ay en son bölüme sözkonusu ayın birikimini de yazacağım artık beğendiniz mi ?
kızlar altında 4 haziran gibi bir düşme yaşanacakmış bilginizee
merhaba caım mesajın geldi ve listeye ekledim .çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
özel mesajım gitmiş mi??
hoşgeldin ve bol bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle canımmmmmmgünaydın,hayırlı cumalar kirli çıkılar
farmasi tatlım eline sağlık..ben de acemi bir çıkı olarak listede yer dığımdan dolayı çok mutluyumhep beraber nice birikimlere diyelim o zamann
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık sadece bir teklifte bulunabilirmiyim puntoları küçültüp birde sütünlar arasındaki boşluğuda küçültebilirmiyiz nedenide sayfanın kenarlarında reklamlar çıkıyor sürekli ve tabloda ekranı kaplayınca bütün olarak göremiyorum tabi bu bir rica yapsanda yapmasanda canın sağ olsun
"
"Dolar TL'nin 1.84 desteğinden, dolar endeksinin de 82.50 direncinden vaz geçmeyeceği görülüyor... Altın ise 1560$ seviyelerinde 1565$ için yaşam mücadelesi veriyor...
Altını ancak 1475$ seviyelerinden vereceğiniz kalp masajı kurtaracaktır..."
ALINTIDIR..... tb..... den "
inşaAllah.........
Birileri alım için mi bekliyor ne?
Gel, gel otur şöyle yanıma.
Birileri alım için mi bekliyor ne?
Gel, gel otur şöyle yanıma.
yanına oturayım oturmasına da ben satış için bekliyom o rakamları.... :))
tabi o kadar düşerse tl. ile alım da yaparız... :))
kızlar ons 1568
biraz dolara geçme vakti midir nedir?
dolar da hala yüksek acaba tl ye de bir miktar geçilebilir miyki ?
yoksa sadece dolara mı geçmeli yoksa oturup durduğum yerde oturmaya devam mı etmeli ne dersiniz ?
1560 ı mı satış olarak bekliyorsun?
Kaçtan yakaladın bacım sen?
kızlar ons 1568
biraz dolara geçme vakti midir nedir?
dolar da hala yüksek acaba tl ye de bir miktar geçilebilir miyki ?
yoksa sadece dolara mı geçmeli yoksa oturup durduğum yerde oturmaya devam mı etmeli ne dersiniz ?
ben biraz çarşıya kadar gidip geleyim 18 :00 e kadar ne olacak bakalım
dolar satıcam,dolar.... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?