Kirli Çıkılar )))

herkesin bu ayki yatırımlaarı hayırlı uğurlu olsun...farmasi bende bu ayki yatırım bildirimimi yapayım 3 ata aldım. allah bereket versin. artık somut olarak altın almıycam altın hesabı açtırıp bankada altın ve dolar olarak yatırım yapmayı düşünüyorum. bu aydan sonra yeniyıla kadar araba parası biriktirmek istiyorum. arabam çok eskidi elimde patlıycak diye korkuyorum. üstünede ekleyip en fazla 3 yaşında sağlıklı sıhhatli bir araba istiyorum allahın izniyle...

bilgili hanımlara sizlerin fikrini almak istiyorum
düşündüm de sadece altına yatım yapmak yerine heray az da olsa biraz dolar birazda euro alsam dedim internet hesabından düzenlide kontrol ederim ama daha önceki dolar euro fiyatlarıyla çok ilgilenmediğim için çok fikrim yok bana neler önerirsiniz arbiitraj ne demek dolar ve altın arasında alış satış yapsam neye dikkat etmeliyim bilenler için belki sordugum sorular çok komik gelebilir ama acemiyim ve kuruş kuruş ta olsa birikim yapmak istiyorum en azından zor günlerimi atlatana kadar sonrası Allah kerim

günaydın kirli çıkılar
hayırlı birikimler yapalım hep beraber işallah

Canım o bizim kızın favori şarkısı bir de annem güzel annem var bak o şarkıyı ben beğeniyorum şahsen

Ha bu arada arkadaşlar benim kızım da duvarı boyamıştı ordan da en güzel cifle çıkardım ben aklınızda olsun:)))))))

HAnımlar günaydın, kenarda 3 gram altın kadar param var, alışverişi çok sevdiğim için tutamıyorum elimde hemen eriyor, uzun vadeli erimeyecek yatırım aracı olarak ne önerirsiniz? Gram altın alıp evde tutmak tehlikeli midir?

Son düzenleme:

Uzun vadeciysen altını takip et. Evde tutmak çok riskli. Sanal altın almanı tavsiye ederim. Al at bir köşede dursun. Paran oldukça 1 gram bile olsa alıp üzerine koyarsın. İhtiyacın olunca da bozar harcarsın

herkese merhaba kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda geldim çok eğlendim
güzel bir kaçamak oldu
sizleri de çok özledim canlarrrrrrrrrr

Ooo süpermiş ben de istiyorum turla mı gittiniz arabayla mı?
turla gittik canım arabayla gitsek o kadar zevk alamazdık ve de gezemezdik araba kullanılaraktan gezmek zor oluyor.:34
tur olunca rehberimiz de vardı . dar zamana pekçok yeri sığdırabilmek açısından avantajlı oluyor turlar.ve de ekonomik

Allah razı olsun canımmmmmmm

şu an o kadar kötüyüm akşam altı gibi eşim aradı işten eve gelmiş kapının anahtarı kırık diye duyduğum andan beri içimdeki o kötü his geçmedi bilgisayarımı annemin hediyesi bileklik kolyelerim hepsini almış en çok zoruma giden kumbaramdaki bozuklukları bile almış ((( polis falan geldi ama bir şey çıkmaz yani yine de sağlık olsun allah beterinden saklasın herkesi

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun. Allah beterin korusun insallah. Insan cok uzuluyor haklisiniz ama cana gelecegine mala gelsin deyip Allaha havale edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…