Pepee'den nefret ediyorum.
Şuşu'dan tiksiniyorum.
Buna rağmen bütün şarkılarını ezbere biliyorum.
Durumum çok vahim. Olmadık yerde kendimi "İki ekmek aldım, eve gidiyorum" adlı nadide eseri söylerken buluyorum.
HAnımlar günaydın, kenarda 3 gram altın kadar param var, alışverişi çok sevdiğim için tutamıyorum elimde hemen eriyor, uzun vadeli erimeyecek yatırım aracı olarak ne önerirsiniz? Gram altın alıp evde tutmak tehlikeli midir?
farmasi mesaj kutun dolu sanırım bildirim yapamıyorum...
Farmasi nereye gitmiştin sen?
batı karadenize tur düzenledik bolu-abant-safranbolu-devrek-amasra-bartın-karabük' e gittik canım.
batı karadenize tur düzenledik bolu-abant-safranbolu-devrek-amasra-bartın-karabük' e gittik canım.
turla gittik canım arabayla gitsek o kadar zevk alamazdık ve de gezemezdik araba kullanılaraktan gezmek zor oluyor.:34Ooo süpermiş ben de istiyorum turla mı gittiniz arabayla mı?
Sefan olsun.:)
şu an o kadar kötüyüm akşam altı gibi eşim aradı işten eve gelmiş kapının anahtarı kırık diye duyduğum andan beri içimdeki o kötü his geçmedi bilgisayarımı annemin hediyesi bileklik kolyelerim hepsini almış en çok zoruma giden kumbaramdaki bozuklukları bile almış((( polis falan geldi ama bir şey çıkmaz yani yine de sağlık olsun allah beterinden saklasın herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?