şu an o kadar kötüyüm akşam altı gibi eşim aradı işten eve gelmiş kapının anahtarı kırık diye duyduğum andan beri içimdeki o kötü his geçmedi bilgisayarımı annemin hediyesi bileklik kolyelerim hepsini almış en çok zoruma giden kumbaramdaki bozuklukları bile almış((( polis falan geldi ama bir şey çıkmaz yani yine de sağlık olsun allah beterinden saklasın herkesi
Cok gecmis olsun. Allah beterin korusun insallah. Insan cok uzuluyor haklisiniz ama cana gelecegine mala gelsin deyip Allaha havale edin
cok gecmıs olsun arkadasım cok uzuldum.burda kızlar bu tarz konularınızı bence paylasmayın.kotu nıyetlı ınsanlar evınızdekı ınternetın IP adresını bularak evınızı cok rahat sekılde bulabılırler.Ve elıyle koymus gıbı de yatırımlarınızı alıp goturebılırler allah gostermesın.Bence dıkkatlı olun bu konularda.Benım param yok o yuzden yatırım yapamıyorum ama olsa da paylasmayı dogru bulmuyorum.Ve en dogru yatırım aracı bence bankalar arkadaslar..
şu an o kadar kötüyüm akşam altı gibi eşim aradı işten eve gelmiş kapının anahtarı kırık diye duyduğum andan beri içimdeki o kötü his geçmedi bilgisayarımı annemin hediyesi bileklik kolyelerim hepsini almış en çok zoruma giden kumbaramdaki bozuklukları bile almış((( polis falan geldi ama bir şey çıkmaz yani yine de sağlık olsun allah beterinden saklasın herkesi
nerelerdesin kaçak :) farmasi sana diyom :))
alıştık hep buralarda olmana, gün içinde pek uğramayınca,kaçak oluyorsun :)))
ya farmasi ne olacak bu altının hali! :)
ne iniyor,ne çıkıyor,ne alabiliyoruz,ne satabiliyoruz.... :)
buralardayım bacımmmmmmmmmmmmm okulda dün ve bugün teftiş vardı , müfettiş amcaları gönderdik az önce.
altını göz ucuyla bakıyorum arada adrenalin salgılatmıyor )))))))))))))))
haziran ola hayrola bakalım 20 sinde fed toplanıyor dikkattttttttttt diyelim bakalım piyasalar nasıl algılayacak ortamısanırım aşağı ya da yukarı hareket olur
çok geçmiş olsun olsun ve de Allah beterinden korusun.
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini
geçmiş olsun başının gözününsadakası olsun ama alan kişiyide yemek nasip olmasın insanların emeklerini böyle çalan mahluklara neler neler denirde neyse
Allah beterinden korusun
çok çok geçmiş olsun canım...şükür ki cana birşey olmamış....en kısa zamanda bulunur inşallah.... Allah islah etsin......
çok geçmiş olsun tuba_a Allahım bir daha yaşatmasın. kimseye yaşatmasın Rabbim. çok üzüldümm bunu yapanların yanınada kar kalmayacaktırr
banane,ne olacaksa hemen olsun, ben o kadar bekleyemem...
desene, o zaman ne işin var altınla, dolarla,madem bekleyemezsin, paranı yatır bankaya,rahat rahat otur,oturduğun yerde... :)
ı ıh olmaz,adrenalin de lazım... :) çıkacak, düşecek,batacam,çıkacam,heyecan lazım... :))
iflah olmam ben yaaaa..... :)))
abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kız para sana fazla geliyor galiba gözden çıkardığın paran varsa bize yemek ısmarla
ne diye elalemin para babalarına zarar ederek yardımcı oluyorsun para kazanmaları için
zarar ettiğimi kim söyledi....:))
batı karadenize tur düzenledik bolu-abant-safranbolu-devrek-amasra-bartın-karabük' e gittik canım.
bu ay 420 tl pazar parasına 30 tl de gelmeyen temizlikçinin parasını ekledim şu an itibariyle 183 tl artırmış bulunuyorum.
tatilde adamcağızıma harcattıklarımı saymıyorum.
bugün memura verilecek zam oranı belli olacak gene bizim dağ fare doğuramayacakhayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?