Farmasi yine herzamanki gibi pes diyorum arkadaşım ben temizliğe gelen bayana günlük 80 tl veriyorum ankarada ya
ben istanbul da 100 tl. veriyorum...
Allah tan başkalarının işini beğenmiyorum da, çok mecbur kalmadıkça almıyorum... :)
Valla canım ben bebeğim olduğundan ve de onunla iş yapmak zor olduğundan alıyorum.
benim iki tane var,çalışıyorum da...ama ne yapayım,hiç içime sinmiyor... :)
Takdir ettim canım valla ama eşin yardımcı oluyordur herhalde di mi benimki işten yorgun geliyor hiç yardım edecek hali olmuyor.
Farmasi yine herzamanki gibi pes diyorum arkadaşım ben temizliğe gelen bayana günlük 80 tl veriyorum ankarada ya
canım ben Anadolunun orta ölçekli kentlerinden birinin ilçesinde yaşıyorum o kadarlık da olsun değil mi?
meyraa'ya katılıyorum en güzel temizlik insanın kendisinin yaptığı ben yaz tatillerinde almıyorum
sadece okul döneminde önceden gelen bakıcım yapıyordu şimdi bayan alıyorum ama gerçekten içime sinip sinmediğine gelince elbette sinmiyor ama evde her iş bana bakıyor eşimden iş asla beklemem çünkü yapacağı işin arkasından fazlasıyla benim yapmam gerekecek en iyisi o ev işlerinden uzakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kalsın
hem haftaiçi ve haftasonu devamlı işletmede bir de iş beklemek doğrusu hiç yakışık almaz doğrusu günde 12-14 saat arası zaten ayakta insaf yani
ya ya ne demezsin,elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor... :)) bi de evlenmeden önce benim el bebek,gül bebek yetiştirildiğimi biliyordu,sözde bana hiçbirşey yaptırmayacaktı... :)) valla benimki keyfine çok düşkün....gerçi işi benimkinden yoğun ve stresli,hakkını da yemeyeyim ama... :)) eve birlikte geçiyoruz zaten,çocukları toplayıp.... çocuklar bırakmaz zaten birşey yapmaya... bi saldırıyorlar,konuşmaya bile fırsat bulamıyoruz... :)
özetle canım,gündüz işte çalışıyorum,akşam da üç tane yaramaz,dağınık beyefendiye hizmet ediyorum :)) amma da demagoji yaptım ha... :))
ee çocuklara bakıyor bu da birşey değil mi? :)
Sağolsun milletvekillerimiz kendilerine %50 bize de %4 zam yaptılar.
Ne diyelim Allah bereketini artırsın
offf offf kafam bir duman sormayın gitsin malum vanda hayat iyice zorluyor ramazan girmeden şimdiki oturdugum evi boşaltmam gerekiyormuş ama vanda evler çok pahalı üstelik bu sene il dışı tayin isteyeceğim ne zaman tayin olacağımız hiç belli değil şimdi bi taşın tayinimz hayırlısıyla çıkarsa birde ozaman taşın bakan sınıf öğretmenlerinin durumunu zorluyor eşimde sınıfçı ya bir de tayini çıkmazsa malum sınıfçıların batıya gitmesi artık eş durumunda bile zorlaşıyor..... annem memlkette beni bekler kanser tedavisi gördüğü için kendi evinden 1,5 yıldır ayrı kaldı ben ne zaman gidersem oda ozaman evine gelecek malum temizlenmeyen eve nasıl girecek.....
bense bu belirsizliklerden çok sıkıldım cebimde 3 kuruş para kaldı önümde birsürü hayaller kendi evim olsun istiyorum kiracılıktan bıktım birikim yapmak istiyorum az uz ilerliyorum amaaaannnnnn karmakarışığım yok mu derdime bir çare
al benden de o kadar... :) bazen kendiliğinden veya benim ricamla bir iş yapar....arkasından bana 10 iş çıkar.....
hayy senin yapacağın işe de deyip,bir daha çok mecbur olmadıkça bişey yaptırmam.... :)))))
bekarken de hep derdim,ev işi yapan erkeklerden hiç hoşlanmam,Rabbim gönlüme göre verdi işte,bi de şikayet ediyom...nankör bu insanoğlu canım,nankör... :))
merhaba canım okudum işin kolay değil ama sen herşeyden önemlisi hayırlısı ile gönlüne göre tayin ol önce de sonrasında hayatını yavaş yavaş düzene koymaya bakarsın Allah sağlığını elinden almasın yeterki.annene acil şifalar diliyorum. inşallah öyle güzel günler gelir de hayırlısıyla bugünleri tebessümle anarsın canım
bilgili hanımlara sizlerin fikrini almak istiyorum
düşündüm de sadece altına yatım yapmak yerine heray az da olsa biraz dolar birazda euro alsam dedim internet hesabından düzenlide kontrol ederim ama daha önceki dolar euro fiyatlarıyla çok ilgilenmediğim için çok fikrim yok bana neler önerirsiniz arbiitraj ne demek dolar ve altın arasında alış satış yapsam neye dikkat etmeliyim bilenler için belki sordugum sorular çok komik gelebilir ama acemiyim ve kuruş kuruş ta olsa birikim yapmak istiyorum en azından zor günlerimi atlatana kadar sonrası Allah kerim
Allah bildiği gibi yapsın bunları zerre kadar hakkım varsa haram olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?