cumanın bereketi olsa gerek... :))
işlem yapmaya cesaret edenler,baya bir kar etti... :)
meyraa hem arbitraj hem de tl ye geçeyim diyorum )
canım ben gr tl. de 1 tl. karı görünce bir miktar tl. ye geçtim....
1560 lardan geçtim,1600 den mi geçemeyeceğim deyip bir miktarda arbitraj la dolara geçtim...
ytd.... :))
süpersinnnnnnnnnnnnnnn helalllllllllllllllll
altının tamamını sattın mı ?
Gidenin ardından ah vah etmek olmaz ama
ALtını öylece tutsaydım şimdi üçbeş kuruş karım bile olacaktı. Aylardır .ıçımı yırtıyorum resmen zararı kurtarmak içinNasıl bir iş bu anlamadım gitti
çok fırsatlar kaçtı çoook :)
altında 90-88 aralığını bekliyorsan,ben de hemen dolara arbitraj yapayım... :))
o kadar düşermi ki?
ben ki 1560 lardan dolara geçip,1545 lerden tekrar altına geçip gr arttırmış hatunum :) (adamım, yazarsam yanlış anlaşılır diye hatun yazdım,biline :)) )
Bu arada malum ajandanın saat gibi işlediğini görmüş olduk.
31 i son, sonra yükseliş demişti.:)
Nostradamusun defteri gibi mübarek.
Sizlere bir şey sormak istiyorum..Sonuçta altın ile ilgileniyorsunuz büyük ihtimalle bana yardımcı olursunuz diye düşünüyorum.Ben kredi kartıyla taksitle her ay bir yarım altın almayı düşünüyorum..Bu gün kuyumcuyu aradım..Yarım altın eski tarihli 312 tl dedi..World karta 6+4 taksitle toplam 356 -369 arası bir şey olur dedi..Ben yatırım amaçlı düşünüyorum..Böyle birikim yapayım istedim..İnternette de bir iki site buldum 325 e 12 takside bölüyor..
1- İnternetten hiç altın alan oldu mu? Acaba hata mı yapmış olurum.
2- Bu şekilde yatırım amaçlı yapmam sizce mantıklı mı?
Ben bu konularla ilgili değilim..Dünden beri kafamı kurcalıyor..Nakit alamayacağım için bu şekilde mantıklı geldi ama kafam çok karıştı..Bana yol gösterirseniz sevinirim..
bu aralar çok mu sakin kirli çıkılar
kızlar dolar almak istiyorum ek dersim yatınca azda olsa kenara biraz atmak istiyorum ama ben uzun zamandır hep altını takip ettim şuan dolar hakkında bir bilgim yok dolar ne alemde almak için belli bir zaman var mı
ziraatte 1 doların alışı 1,90 ve satış 1,82 sizce nasıl bu durum
Sizlere bir şey sormak istiyorum..Sonuçta altın ile ilgileniyorsunuz büyük ihtimalle bana yardımcı olursunuz diye düşünüyorum.Ben kredi kartıyla taksitle her ay bir yarım altın almayı düşünüyorum..Bu gün kuyumcuyu aradım..Yarım altın eski tarihli 312 tl dedi..World karta 6+4 taksitle toplam 356 -369 arası bir şey olur dedi..Ben yatırım amaçlı düşünüyorum..Böyle birikim yapayım istedim..İnternette de bir iki site buldum 325 e 12 takside bölüyor..
1- İnternetten hiç altın alan oldu mu? Acaba hata mı yapmış olurum.
2- Bu şekilde yatırım amaçlı yapmam sizce mantıklı mı?
Ben bu konularla ilgili değilim..Dünden beri kafamı kurcalıyor..Nakit alamayacağım için bu şekilde mantıklı geldi ama kafam çok karıştı..Bana yol gösterirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?