Kirli Çıkılar )))

meyraa hem arbitraj hem de tl ye geçeyim diyorum )

cumanın bereketi olsa gerek... :))
işlem yapmaya cesaret edenler,baya bir kar etti... :)

Gidenin ardından ah vah etmek olmaz ama

ALtını öylece tutsaydım şimdi üçbeş kuruş karım bile olacaktı. Aylardır .ıçımı yırtıyorum resmen zararı kurtarmak için Nasıl bir iş bu anlamadım gitti

canım ben gr tl. de 1 tl. karı görünce bir miktar tl. ye geçtim....
1560 lardan geçtim,1600 den mi geçemeyeceğim deyip bir miktarda arbitraj la dolara geçtim...
ytd.... :))

süpersinnnnnnnnnnnnnnn helalllllllllllllllll
altının tamamını sattın mı ?

süpersinnnnnnnnnnnnnnn helalllllllllllllllll
altının tamamını sattın mı ?

yok ya sadece 93 lerden aldığım bir miktar vardı,onu sattım...
bende 96,97,98,100,102,5 tl. den alınmış altın var daha...:)
onları nasıl bozayım :)
onlarla, altınla dolar arasında gidip geliyorum :))

hiç üzülme canım...
ben ne fırsatlar kaçırdım,bir bilsen... :)
nasipten öteye yol yok....

bir miktar altını 51.17 $
bir miktar altını 95.40 tl den sattım .

O fiyata doların düşüşüyle gelebilir.
Gelmese de sorun yok.
Altında kaçtan aldığın değil, kaçtan sattığın önemli.
Eldeki altın hep altın nasılsa.:)

Bu arada malum ajandanın saat gibi işlediğini görmüş olduk.
31 i son, sonra yükseliş demişti.:)
Nostradamusun defteri gibi mübarek.

Bu arada malum ajandanın saat gibi işlediğini görmüş olduk.
31 i son, sonra yükseliş demişti.:)
Nostradamusun defteri gibi mübarek.

2-3 yıllık evliyim. hep de yatırımımı altına yapmışımdır. hep de yazın yükseldi. sadece bu yıl kış vakti sabit gitmek yerine düştü. altında bi bereket var gerçekten. yatırımcısını eninde sonunda güldürüyor. şu an hiç altınım yok ama çok sevindim yine de

bu arada bizim aldığımız kooperatif hissesi de sonunda bu ay 70 bine çıkmış. biz 65 bine almıştık. 3 aya bi 5 bin artıyo. tabi 3 aydır da ayda 900 ödüyoruz. bu ay çıkmadan önce alsak 3 taksit ödememiş olcaktık müthiş kar olcaktı beee

Sizlere bir şey sormak istiyorum..Sonuçta altın ile ilgileniyorsunuz büyük ihtimalle bana yardımcı olursunuz diye düşünüyorum.Ben kredi kartıyla taksitle her ay bir yarım altın almayı düşünüyorum..Bu gün kuyumcuyu aradım..Yarım altın eski tarihli 312 tl dedi..World karta 6+4 taksitle toplam 356 -369 arası bir şey olur dedi..Ben yatırım amaçlı düşünüyorum..Böyle birikim yapayım istedim..İnternette de bir iki site buldum 325 e 12 takside bölüyor..

1- İnternetten hiç altın alan oldu mu? Acaba hata mı yapmış olurum.

2- Bu şekilde yatırım amaçlı yapmam sizce mantıklı mı?

Ben bu konularla ilgili değilim..Dünden beri kafamı kurcalıyor..Nakit alamayacağım için bu şekilde mantıklı geldi ama kafam çok karıştı..Bana yol gösterirseniz sevinirim..

Sizlere bir şey sormak istiyorum..Sonuçta altın ile ilgileniyorsunuz büyük ihtimalle bana yardımcı olursunuz diye düşünüyorum.Ben kredi kartıyla taksitle her ay bir yarım altın almayı düşünüyorum..Bu gün kuyumcuyu aradım..Yarım altın eski tarihli 312 tl dedi..World karta 6+4 taksitle toplam 356 -369 arası bir şey olur dedi..Ben yatırım amaçlı düşünüyorum..Böyle birikim yapayım istedim..İnternette de bir iki site buldum 325 e 12 takside bölüyor..

1- İnternetten hiç altın alan oldu mu? Acaba hata mı yapmış olurum.

2- Bu şekilde yatırım amaçlı yapmam sizce mantıklı mı?

Ben bu konularla ilgili değilim..Dünden beri kafamı kurcalıyor..Nakit alamayacağım için bu şekilde mantıklı geldi ama kafam çok karıştı..Bana yol gösterirseniz sevinirim..

merhaba canım şahsen taksitle altına yatırım yapmanı tavsiye etmem
bence o taksit bedelini tl olarak biriktir ve o anlık paran neye yetiyorsa onu al.yani çeyreğe yetiyorsa çeyrek al,yarıma yetiyorsa yarım al.

ve sakın şunu kendine öğretme parayı tl olarak tutamam,harcarım deme. niye harcansınki sonuçta tl de bir yatırım aracı

bu aralar çok mu sakin kirli çıkılar

evet canım biraz sakinlik çöktü ama altının dünkü akşamüstü yaptığı hareketlenmeler sanırım pazartesi de devam edecek ve de bizler burada altının onsu, gr-tl fiyatı derken yeniden yazmaya başlayacağız sanırım

kızlar dolar almak istiyorum ek dersim yatınca azda olsa kenara biraz atmak istiyorum ama ben uzun zamandır hep altını takip ettim şuan dolar hakkında bir bilgim yok dolar ne alemde almak için belli bir zaman var mı
ziraatte 1 doların alışı 1,90 ve satış 1,82 sizce nasıl bu durum

canım şu an dolar çok yüksek seviyede doları önceden alanlar şimdi kar satışı yapıyorlar bence sakın ha
dolar için en azından 1.80 ve civarı ya da daha altında bir seviyeden almaya bak şu ara çok tehlikleli bir seviyede

farmasi söylemek istediğim gereken tüm açıklamaları yapmış.
biir de ek olarak kredi kartıyla altın almanın caiz olmadığını eklemek isterim. fiyatı değişken olduğu için.

kızlar bu ayki harcamalarımız 1453 tl tuttu
çok güzel dimi
son anda hiç parasız kaldık nerdeyse ödemeleri yapınca. sadece zaruri ihtiyaçları aldık. eğlenceyi filan kesmiştik. dışarda yemek filan istiyorduk çok. yazık okulda çocuklara şivlilik bile almamıştım. meğer eşimin hesabında bi 100-200 kalmış onu görmemiş. ama farkettim ki insanın elinde para kalmayınca gerçekten ona göre geçiniyormuş. sonra deli gibi harcadık tabi
geçen ay ekdersim bay baya gitmişti. 23 nisanda 10 saatim gitti derleri kesmemelerine rağmen işletme ekdersini kesmişlerdi. ve yanlışlık olmuş bu ay yatırdılar
1 mayısta da en az dersimin olduğu güne denk geldi 5 saatim gitti.
ama bu ay birikimler Allah izin verirse umre alış verişleri için ayrılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…