Kirli Çıkılar )))

ev alana Allah yardım eder derler yaa :))
altın çok fena düşüktü şu sıralar baya yükseldi ama daha da yükselebilir tabi piyasayı takip etmek gerek.. açıkçası benim çok bilgim yok..

Çok sevindim senin adına. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleri de görürsün

çok sağol canım çok teşekkürler uaların için.. Allah senin de kucağına almayı nasip etsin beklemiyordunuz bebek sürpriz yaptı herhalde inşallah bir gün bize de sürpriz yapar
İnşallah senin de tatlı bir bıdığın olacak canım.
Oğlumu her sevdiğimde senin için dua ediyorum.

Şuanki fiyattan daha ucuza aldıysanız altınları bozdurabilirsiniz.
Biz yüksekken almıştık o yüzden beklemedeyiz hala =)

Herkes iyidir inşallah

Bizim tayinler açıklandı. Aynı yerimizdeyiz bu yıl da! Ama içime bir kurt düştü , ben hep burada kalalım ii para biriktiririz diyordum ama hiç "hayırlı ise kalalım" demedim. İnşallah burada kalmak bizim için hayırlıdır, geç oldu ama =))

Çok ucuza boya almıştık haftaya onunla evi boyatacağız sonra oğlişin odası gelecek, heyecanlıyım yani =)

2010 haziran ayında vandan 3+1 135 metre kare 20 milyar peşinat toplam 98 milyaragüneydoğu cepheli sıfır bir daire almayı düşünmüştük sözleşme filan herşey tamamdı ama ailem daha düğün olmadan ne evi oluyorsunuz diye izin vermemişti bizde ertelemiştik bu fikri...
dün tekrar şirketle görüşmeye gittik olurda tayinimiz çıkmazsa artık kiracılıktan kurtulalım diye bütçeye uyarsa bir ev alalım dedik aynı şartlardaki daireyi şirket 40 milyar peşinatla 60 ay vadeli 137 milyara sattıgını söylüyor üstelik o zaman sıfırdı şimdi 2 yıl kullanılmış olmasına rağmen fiyattaki fark dudak uçuklatıyo 9katlı binanın 7. katı çok çok abartı geldi bana .....
bu gidişle nasıl ev sahibi olunacak bilmiyorum bankadan kredi çeksek 100 milyar faiziyle 156milyar oluyor 5yılda beş yıl para biriktiriyim desek ozaman kadar ev fiyatları katlna katlana bi hal oluyor zaten biriktirmeye çalıştıkça etraftan tırtıklamaya çalışan çok oluyor....
kendi evleri olan arkadaşlar nasıl bir yol önerirsiniz ne yapayımda en mantıklı ve kazançlı şekilde ev sahibi olayım....
nereden ev alacağım ise tam bi muallak tayinim nereye çıkarsa orada böyle toki şekli ödeme kolaylıgı sağlayan şirket olursa oradan alacağım yok olmazsa bende bilmiyorum nereden alacağımı....
kim kiminle nerede ne zaman nasıl ne şekilde ne yapıyor ne oalcak ooooo kafam olmuş bir milyon

doğuda görevde olan arkadaşlarımda aynen sizin yaptığınız hatayı yaptılar 2 sene önce 80 90 olan evler 140 150 oldu diyo ama hayırlısı böyleymiş demek
bende tayin nerden çıkarsa ordan alırız diyodum ama bu senede kaldık istblda kirada birikim yapmak çok zor çünkü
fazilerde çok ama artık kredisiz bişey sahibi olmakda çok zor
allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşlh

ya kızlar bende bişey sorayım sizin engin tecrübelerinize dayanarak (farmasi taşımı özellikle sana attım canım :)
600 tl gün param geldi ay başındada eşimin maaş zam farkı yatacak onuda bana verecek altın alayım diyorum
eşimde altın inip çıkıyo şu an çıkışta zarar ederiz bankaya yatıralım diyo.veya kuveyttürkde altın hesabı açmıştık ordan alalım diyo ben bankayla iş yapmak istemiyorum
sizce ne yapayım :44:

Günaydın kirli çıkılar

Sabah bankayı açıp alış 96,14 Tl'yi görünce kalpten gidiyordum ama düşmeye başladı şimdi de.

Akıllıbıdık canım çok zor zamanlar geçirmişsin. Allah yardımcın olsun. Nasıl bir ev sahibin varmış vicdansız depozito verilmez mi ya 1000 tl bu.

Kiracı olmak zor. Biz de taşındığımızdan beri prizler, anahtarlar, su boruları vs. hep değiştirdik. Pencere-kapı kolları bile bozuktu biz yaptırdık.

Tez zamanda ev sahibi olursun inşallah. Ben de olurum inşallah

Bankadan altın hesabı açtırıp altın alın.Şu an altın almak riskli. Biraz bekleyin derim ben.

ben o ev sahibimi Allah havale ediyorum düşünce van da yerel gazete sahibi bilgili görgülü biri diye adından bahsediliyor ama açıklmasıda şu benim evimi deprem vurdu depozito sağlamsa ev verilir sen çıkınca ev sağlam değildiki diyo bize yaptıgı gene hafif kalıyor sitede 31 dairenin 6sı bu adama ait deprem pazar günü oldu cumartesi yan dairemizi adam bir akrabasına sattı 95 milyara yanlış bilmiyorsam paranın yarısınıda peşin aldı diğerini pzt tapuda alacaktı ama pazar deprem oldu ev yıkım emri oldugu için ne satılıyor ne işlem yapılıyor ve adamın parasınıda vermiyormuş ev yıklırsa arsada pay alırsın diye

yatıyorum kalkıyorum hep dua ediyorum Allahım hayırlısı ile hayırlı komşular ver ve hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip eyle tez zamanda inşallah diyorum hele bu kirli çıkılar gurubuna girdiğimden beri hayatım çok değişti az uz da olsa kenara birşey atmaya başladım ve hayallerimi ertelemek yerine gerçekleştirmek için çabalıyorum (çıkan ekstra tüm masraflara rağmen) bu sayfa beni çok güzel motive ediyor hepinize çok teşekkür ederim

kızlar altın bekleneni yapıyo yükselişte.. ben bişey sorucam bankanın alış satış arasında bazen 4 lira oluyo bazen kuruşlar oluyo..niye böyle acaba?

kesinlikle bulaşma derim,nacizane...
onun yerine biriktirip, bankadan gr al.....herkesi değil, sadece bankayı zengin et,bizim gibi... :)
kredi kartı,kuyumcu,boşuna bir sürü fark ödersin....

tebrik ederim canım,Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.... :)
isteyen herkese de bol bol evlat versin.... :))
ben de 3. için niyeti bozmak üzereyim de... :)

merhaba canım ben şu an tl olarak birikim yapıyorum acele etmiyorum.
tabiki yatırım tavsiyesi değildir.

kızlar altın bekleneni yapıyo yükselişte.. ben bişey sorucam bankanın alış satış arasında bazen 4 lira oluyo bazen kuruşlar oluyo..niye böyle acaba?

farkın 4 tl. olduğu zamanlar, işlem saatleri dışındaki zamanlar canım...
mesai saatleri dışında makası açıyorlar ve işlem yapılmıyor zaten o saatlerde... :)

teşekkürler canım..burdaki her soruma cevap verdiğin için:)

est.canım,bildiğim birşey olunca ve cevap vermeyince kendimi suçlu hissediyorum,soruyu soran kim olursa olsun.... :)
aslında çoğu soruyu da ıskalıyorum...ofisteyim, burada ismen görünsem de yoğunum,arada takip etmeye çalışıyorum... :)

Kızlar selammmmmm...

Nişanlım çeyrek almayı düşünüyo bugun 5 adet kadar .. Ne yapsak kararsız kaldık bi anda çıkışa gectı altın.. Ben alma dıyorum düşer dıyorum ama o cıkıcak daha da cok yukselıcek dıyo :)

Fikri olan var mı, yorumlarınızı beklıyrmmmm :)

canım uzun vadeli düşünülüyorsa altın almak mantıklı

ama al-sat yapılıyorsa şu an al-satçılar kar görüyorsa satıyor ve de ellerinde tl dolar altın sepeti oluşturuyorlar.

canım uzun vadeli düşünülüyorsa altın almak mantıklı

ama al-sat yapılıyorsa şu an al-satçılar kar görüyorsa satıyor ve de ellerinde tl dolar altın sepeti oluşturuyorlar.

Canım ablacımm 2013 mart gibi bozdurucaz.. cokta uzun vadelıd egıl o yuzden cok kararsız kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…