- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Bayanlar merhaba... Sizlerden esinlenip evlendiğimde kumbara yapmıştım para biriktirdik altın da yaptım ama düğünlerde takıya ya da borca gitti olsun onlara da gitse derdimize deva olmuş oldu... Hala devam biriktirmeye
Allah nasip ederse ev almayı planlıyoruz...Düğünden kalma altınlarımızı bozdurmamız gerek...Siz oldukça iyi takip ediyorsunuz altının durumunu şimdi mi bozdurmamızı önerirsiniz yoksa beklemede mi kalalım 2 hafta kadar daha :26::26::26:
Çok sevindim senin adına. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleri de görürsünslm kızlarr. giremiyorum epeydir. bu aralar telaşlıyım epey. iyisiinizdir umarım.. bende dün hamile olduğumu öğrendimhala onun şoku içindeyim. şaşkınım, mutluyum.... dualarınızı bekliyorum kızlar. inş sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur. başta akillibidik, karanfilce size sonra Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu güzel duyguyu
İnşallah senin de tatlı bir bıdığın olacak canım.çok sağol canım çok teşekkürler uaların için.. Allah senin de kucağına almayı nasip etsinbeklemiyordunuz bebek sürpriz yaptı herhalde inşallah bir gün bize de sürpriz yapar
Bayanlar merhaba... Sizlerden esinlenip evlendiğimde kumbara yapmıştım para biriktirdik altın da yaptım ama düğünlerde takıya ya da borca gitti olsun onlara da gitse derdimize deva olmuş oldu... Hala devam biriktirmeye
Allah nasip ederse ev almayı planlıyoruz...Düğünden kalma altınlarımızı bozdurmamız gerek...Siz oldukça iyi takip ediyorsunuz altının durumunu şimdi mi bozdurmamızı önerirsiniz yoksa beklemede mi kalalım 2 hafta kadar daha :26::26::26:
2010 haziran ayında vandan 3+1 135 metre kare 20 milyar peşinat toplam 98 milyaragüneydoğu cepheli sıfır bir daire almayı düşünmüştük sözleşme filan herşey tamamdı ama ailem daha düğün olmadan ne evi oluyorsunuz diye izin vermemişti bizde ertelemiştik bu fikri...
dün tekrar şirketle görüşmeye gittik olurda tayinimiz çıkmazsa artık kiracılıktan kurtulalım diye bütçeye uyarsa bir ev alalım dedik aynı şartlardaki daireyi şirket 40 milyar peşinatla 60 ay vadeli 137 milyara sattıgını söylüyor üstelik o zaman sıfırdı şimdi 2 yıl kullanılmış olmasına rağmen fiyattaki fark dudak uçuklatıyo 9katlı binanın 7. katı çok çok abartı geldi bana .....
bu gidişle nasıl ev sahibi olunacak bilmiyorum bankadan kredi çeksek 100 milyar faiziyle 156milyar oluyor 5yılda beş yıl para biriktiriyim desek ozaman kadar ev fiyatları katlna katlana bi hal oluyor zaten biriktirmeye çalıştıkça etraftan tırtıklamaya çalışan çok oluyor....
kendi evleri olan arkadaşlar nasıl bir yol önerirsiniz ne yapayımda en mantıklı ve kazançlı şekilde ev sahibi olayım....
nereden ev alacağım ise tam bi muallak tayinim nereye çıkarsa orada böyle toki şekli ödeme kolaylıgı sağlayan şirket olursa oradan alacağım yok olmazsa bende bilmiyorum nereden alacağımı....
kim kiminle nerede ne zaman nasıl ne şekilde ne yapıyor ne oalcak ooooo kafam olmuş bir milyon
ya kızlar bende bişey sorayım sizin engin tecrübelerinize dayanarak (farmasi taşımı özellikle sana attım canım :)
600 tl gün param geldi ay başındada eşimin maaş zam farkı yatacak onuda bana verecek altın alayım diyorum
eşimde altın inip çıkıyo şu an çıkışta zarar ederiz bankaya yatıralım diyo.veya kuveyttürkde altın hesabı açmıştık ordan alalım diyo ben bankayla iş yapmak istemiyorum
sizce ne yapayım :44:
Günaydın kirli çıkılar
Sabah bankayı açıp alış 96,14 Tl'yi görünce kalpten gidiyordum ama düşmeye başladı şimdi de.Akıllıbıdık canım çok zor zamanlar geçirmişsin. Allah yardımcın olsun. Nasıl bir ev sahibin varmış vicdansız depozito verilmez mi ya 1000 tl bu. Kiracı olmak zor. Biz de taşındığımızdan beri prizler, anahtarlar, su boruları vs. hep değiştirdik. Pencere-kapı kolları bile bozuktu biz yaptırdık.Tez zamanda ev sahibi olursun inşallah. Ben de olurum inşallah
meyraa hem arbitraj hem de tl ye geçeyim diyorum )
Sizlere bir şey sormak istiyorum..Sonuçta altın ile ilgileniyorsunuz büyük ihtimalle bana yardımcı olursunuz diye düşünüyorum.Ben kredi kartıyla taksitle her ay bir yarım altın almayı düşünüyorum..Bu gün kuyumcuyu aradım..Yarım altın eski tarihli 312 tl dedi..World karta 6+4 taksitle toplam 356 -369 arası bir şey olur dedi..Ben yatırım amaçlı düşünüyorum..Böyle birikim yapayım istedim..İnternette de bir iki site buldum 325 e 12 takside bölüyor..
1- İnternetten hiç altın alan oldu mu? Acaba hata mı yapmış olurum.
2- Bu şekilde yatırım amaçlı yapmam sizce mantıklı mı?
Ben bu konularla ilgili değilim..Dünden beri kafamı kurcalıyor..Nakit alamayacağım için bu şekilde mantıklı geldi ama kafam çok karıştı..Bana yol gösterirseniz sevinirim..
slm kızlarr. giremiyorum epeydir. bu aralar telaşlıyım epey. iyisiinizdir umarım.. bende dün hamile olduğumu öğrendimhala onun şoku içindeyim. şaşkınım, mutluyum.... dualarınızı bekliyorum kızlar. inş sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur. başta akillibidik, karanfilce size sonra Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu güzel duyguyu
ya kızlar bende bişey sorayım sizin engin tecrübelerinize dayanarak (farmasi taşımı özellikle sana attım canım :)
600 tl gün param geldi ay başındada eşimin maaş zam farkı yatacak onuda bana verecek altın alayım diyorum
eşimde altın inip çıkıyo şu an çıkışta zarar ederiz bankaya yatıralım diyo.veya kuveyttürkde altın hesabı açmıştık ordan alalım diyo ben bankayla iş yapmak istemiyorum
sizce ne yapayım :44:
kızlar altın bekleneni yapıyo yükselişte.. ben bişey sorucam bankanın alış satış arasında bazen 4 lira oluyo bazen kuruşlar oluyo..niye böyle acaba?
farkın 4 tl. olduğu zamanlar, işlem saatleri dışındaki zamanlar canım...
mesai saatleri dışında makası açıyorlar ve işlem yapılmıyor zaten o saatlerde... :)
teşekkürler canım..burdaki her soruma cevap verdiğin için:)
merhaba canım ben şu an tl olarak birikim yapıyorum acele etmiyorum.
tabiki yatırım tavsiyesi değildir.
Kızlar selammmmmm...
Nişanlım çeyrek almayı düşünüyo bugun 5 adet kadar .. Ne yapsak kararsız kaldık bi anda çıkışa gectı altın.. Ben alma dıyorum düşer dıyorum ama o cıkıcak daha da cok yukselıcek dıyo :)
Fikri olan var mı, yorumlarınızı beklıyrmmmm :)
canım uzun vadeli düşünülüyorsa altın almak mantıklı
ama al-sat yapılıyorsa şu an al-satçılar kar görüyorsa satıyor ve de ellerinde tl dolar altın sepeti oluşturuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?