kızlar alışveriş yaptıgınız yerler eğer kredi kartına taksit yapmıyorsa bile müşteri hizmetlerini arayıp taksitlendirmeyi kendi kartımızın özelliğine göre yapıyormuşuz bunun hakkında bilgisi olan kullanan var mı birde muhakkak taksitlendirme yaparken ne kadar fark yüklüyorlardır acaba örneğin toplu alışveriş yaptıgında 300tl civarını peşin ödemek yerine 3-4 taksitte ödemek vde farksızsız çok iyi olurdu yada çok cuzi bir farkla ödemek
benide alırmısınız aranıza yakın zamanda 500 tl kadar birikimim vardı ama sıkışınca harcamak durumunda kaldım gerçi şu an kardeşimde 300 tlsi onu saymıyorum gitti diye geline kadar bakalım bide ata liram var 725 tl den almıştım ama malum altın fiyatları inatla onu elimde tutcam ve şu tayin işimiz bi olsun taşınalım gittiğim yerde tekrar kirli çıkı olmaya devam.........
benide alırmısınız aranıza yakın zamanda 500 tl kadar birikimim vardı ama sıkışınca harcamak durumunda kaldım gerçi şu an kardeşimde 300 tlsi onu saymıyorum gitti diye geline kadar bakalım bide ata liram var 725 tl den almıştım ama malum altın fiyatları inatla onu elimde tutcam ve şu tayin işimiz bi olsun taşınalım gittiğim yerde tekrar kirli çıkı olmaya devam.........
canım ben arada sırada kullanıyorum bu özelliği.
Bonus ve citi axessim var ikisindede kullanıyorum .
Dün bonusta 100 tl alışverişi 6 aya böldürdüm,2 küsür bir fark koydu .
Istersen seçenekler var 3-6-9 ay gibi.aylar ve tutar çoğaldıkça fark artıyor,yani ona göre hesaplıyorlar.
Bankaların sayfalarında var oranlar canım bende bulursam eklerim senin için...
gerçekten de çok üzücü canım..van daki 3 yılda giden nakliye ve ev değişikliğinden dolayı boya badana harcamalarım :
nakliye: 650+500+550+550=
emlakçı=500
boya badana= 400
temizlikçi=100
ev sahibinin geri ödemediği depozitom(!!!)=1000
depremden sonra peşin ödediğimiz ve yok yere giden yakıt= 1450
deprem sonrası sürekli değişen okul açılış tarihleri yüzden yanan ve giden ulaşım masrafları= 450+480+120+280+350+70+60+150+300=
hasar alan ve giden eşyalarım=ortalama 1800
van da yaşamın benden götürdükleri ise haddi hesabı yok
van da yaşadığım güzellikler ise beni burada tutmaya bile yetmiyor
gerçekten de çok üzücü canım..
Ama insanı bunalımdan kurtaran gerçekleri görmesini sağlayan bi durum daha var.. insanın daha kötüsünü düşünmesi..
Allah tan eşin sen ve çocuğun sağ, evin tamamiyle yıklımadı, sağlığınız yerinde... en azından maaşınız var.. bu kadar masraf çıkıp da asgari ücretle ya da daha azıyla geçinenler de var onlardan biri de olabilirdiniz, olabilirdik. Allah beterlerinden saklasın..
kesinlike bin şükür insan inancı olmasa ne yapardı aklım almıyor Mevlam neyler neylerse güzel eyler diyip şükrediyoruz
ama keşke bebeğim hayatta olsaydı 1,5ay sonra tam bir yaşına girmiş olacaktı malasef ben bebğimi 6aylık hamileyken kaybettim karnımda öldü ölü doğum yaptım şimdi kucağımda olabilirdi ama minnacık bir mezarı var
canım maksimum ve word kartım var peki alışverişi yaptın ödemeni karttan yaptın daha sonra mı arıyorsun müşteri hizmetlerini yada nasıl yapıyorsun taksitlendirme işini çok teşekkür ederim bilgilerin için
kesinlike bin şükür insan inancı olmasa ne yapardı aklım almıyor Mevlam neyler neylerse güzel eyler diyip şükrediyoruz
ama keşke bebeğim hayatta olsaydı 1,5ay sonra tam bir yaşına girmiş olacaktı malasef ben bebğimi 6aylık hamileyken kaybettim karnımda öldü ölü doğum yaptım şimdi kucağımda olabilirdi ama minnacık bir mezarı var
slm kızlarr. giremiyorum epeydir. bu aralar telaşlıyım epey. iyisiinizdir umarım.. bende dün hamile olduğumu öğrendimhala onun şoku içindeyim. şaşkınım, mutluyum.... dualarınızı bekliyorum kızlar. inş sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur. başta akillibidik, karanfilce size sonra Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu güzel duyguyu
çok sağol canım çok teşekkürler uaların için.. Allah senin de kucağına almayı nasip etsinbeklemiyordunuz bebek sürpriz yaptı herhalde inşallah bir gün bize de sürpriz yapar
slm kızlarr. giremiyorum epeydir. bu aralar telaşlıyım epey. iyisiinizdir umarım.. bende dün hamile olduğumu öğrendimhala onun şoku içindeyim. şaşkınım, mutluyum.... dualarınızı bekliyorum kızlar. inş sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur. başta akillibidik, karanfilce size sonra Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu güzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?