Kirli Çıkılar )))

kizlar selamlar
bir suredir buralara ugrayamadim
hamileyim artik oldukca az kaldi, ikinci bebek heyecani sardi beni:))
yine de gozum onsta ama al sat yapamiyorum, sadece izliyorum simdilik.
hepinize bol kazancli gunler dilerim.

94.74 tl den sattıklarımı 91.56 tl den geri aldım Allah bereket versin

89 u altında görüp alamamak almak için onaya basmamla sayfa kapandı sonra banka güvenli çıkışla çıkmadım diye 5 dk sonra girmeme izin verdi bunuda ilk defa duydum tabi osırada altın tekrar 92ye çıktı şans mı nasip aetık herneyse uçtu gitti elimden

Bankanın kur değiştirme anına denk gelmişsin. Ben takip ediyorum 91 in altını görmedi hiç. Şimdi de yükseliyor.

ben hiç 91.600 ün altında göremedim şimdi 92lerde..yarın düşer inş.89a..

ben hiç 91.600 ün altında göremedim şimdi 92lerde..yarın düşer inş.89a..

yarın 89 ları görebilmemiz için ya onsun okkalı bir şekilde düşmesi lazım ya da ons buralarda dolansa bile doların da destek verip bir parça düşmesi lazım ama
dolar yükseldi gr tl fiyatını hiç şöyle esaslı bir şekilde rahat bırakmadı bir türlü

ons düştü bakalım yarına altın kaçla görünecek:)

günaydın kirli çıkılar
hayırlı cumalar..nasılsınız?uzun zamandır uğrayamadım tatilde olunca..ne yapalım altın alalım mııı
kızlar bir de elimde dolarla,euro var..bozdurmak istiyorum.sizce uygun bir zaman mı yoksa beklemeli miyim
:26::26:

hayırlı sabahlar kirli çıkılar
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bol bereketli kazançlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[/B]

Günaydın hanımlar

İşim vardı bankayı açamadım 90,5 Tl/gramı kaçırdım Alım ortalamam düşerdi. Neyse sağlık olsun Belki gün içinde düşer. Dolar da artmış bir miktar

91.3 teyken alsammı yükselişe geçti altın ??bende mesai bitimine doğru daha düşer diyodum ama bilemedim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…