- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
farmasi süpersin canım..Allah mutluluğunuzu bozmasın hiç
bankaların düzenlediği altın günleri hakkında fikri olan veya bu uygulamayı kullanan var mı
kuveyt türk ün önümüzdeki hafta burada altın günü varmış benimde birkaçtane altın takımla birkaç çeyreğim var sizce bankaya bu şekilde yatırayım mı hani kuyumcuya satıp gram altın olarak hesabıma yatırsam işçilikten dolayı çok cüzi bir miktara gider ama muhafaza etmek açısından banka en güvenlisi geliyor yinede fikirlerinizi almak ,istedim
akıl akıldan üstündür
farmasi hepiniz çok güzel görünüyorsunuz.
Allah mutluluğunuzu bozmasın
bankaların düzenlediği altın günleri hakkında fikri olan veya bu uygulamayı kullanan var mı
kuveyt türk ün önümüzdeki hafta burada altın günü varmış benimde birkaçtane altın takımla birkaç çeyreğim var sizce bankaya bu şekilde yatırayım mı hani kuyumcuya satıp gram altın olarak hesabıma yatırsam işçilikten dolayı çok cüzi bir miktara gider ama muhafaza etmek açısından banka en güvenlisi geliyor yinede fikirlerinizi almak ,istedim
akıl akıldan üstündür
92,77 den 2 gr daha aldım son birkaç günde aldıgım gr ların fiyatları sırayla düşmüş hadi hayırlısı bakalım
bereketli olsun canımmmmmmmmm :))))
kızlar yaz tatili geldi ve kendi işlerimi kendim yaparım diyerek temizliğe bayan almama kararı aldım ve bu hafta ve önümüzdeki hafta için ayırdığım 60 tl yi mutfağa ekledim.
420+60 480 etmiş oldu .
şu ana kadar 250 tl harcamışım.
dün markette prilin bulaşık mak. tabletinin tanesi 0.16 kuruşa geliyordu.
2 tane 60 lık tablet aldım epey gider zaten yarım tablet kullanıyorum 240 kere kullanırım
artık kışlık hazırlıklarına bir taraftan başladım .dün neredeyse 7-8 kg ayıklanmış bezelyem geldi derindondurucuya attım bile.Allah bereket versin
ben birkez boş daireyi boya badana yapıldıktan sonra temizlik için bir bayan almıştım ama en sonunda kendim tekrar temizledim bu ilk ve son oldu
kışlık hazırlıklamak çok zevk alarak yaptıgım birşey benimde hayırlısıyla evimi bir taşısam tayinim bir çıksada bende yeniden başlasam yuvam için birşeyler yapmaya
afiyetle yersin inşallah
Amin inşallah canım
inşallah herşey hayatta istediğin gibi olur canım.
bu arada tayin başvuruları ne zaman yapılıyor ?
normalde mayısın son haftası iller arası yer değiştirme yapılmış oluyordu ama bu sene bugün oldu hala olmadıgı gibi ne klavuz ne yönetmelik yayınlandı ve herhangi bir tarih bile belirtilmedi ileriye yönelik tammı muallak evimizi taşıyacağız memlkete tatile gideceğiz ama ya tayin çıkarsa diye doğru düzgün bir plan bile yapamıyoruz
hayırlısı başka ne diyebiliriz ki bu arada farmascim senin branşın ne
Ons düşmeye başladı. Nereye kadar düşeceği meçhul. Alım için beklmedeyim. 91,5-90-89 aralıklarında parça parça alırım. Düğün mevsimi geliyor. Nasılsa yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?