Kirli Çıkılar )))

bankaların düzenlediği altın günleri hakkında fikri olan veya bu uygulamayı kullanan var mı
kuveyt türk ün önümüzdeki hafta burada altın günü varmış benimde birkaçtane altın takımla birkaç çeyreğim var sizce bankaya bu şekilde yatırayım mı hani kuyumcuya satıp gram altın olarak hesabıma yatırsam işçilikten dolayı çok cüzi bir miktara gider ama muhafaza etmek açısından banka en güvenlisi geliyor yinede fikirlerinizi almak ,istedim

akıl akıldan üstündür

canım bankasya ve işbankla çalıştığım için bilmiyorum söylediğin uygulamayı
altını evde tutmak riskli olduğu için bankadan alış satış yapıyorum.

günaydın kirli çıkılar hepimiz için çokkkkkkkkkkkkk güzel bir gün olması dileğiyle canlarrrrrrrr

Günaydın kirli çıkılar bugün altın alıcam bekliyorum 1800 liram var ilk etap 400'tlsini kullanmak istiyorum bakalım neler olacak. :)

Günaydın güzeller

Bugün netten araştıracaktım ben de bunu. Bankasyanın altın kabu günleri varmış haziran sonunda. Kolye, bileklik, küpe vb. 24 ayardan alıyormuş. Detaylarını merak ettim ben de. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bu arada meşhur FED toplantısı boş çıktı şimdilik

altın düşmeye başladı ufacıkta olsa. daha inermi acaba??beklemek bana göre değil şimdi alıp pişman olacakmışım gibi geliyo ama biraz daha bekleyelim bakalım:)

Son düzenleme:
kızlar yaz tatili geldi ve kendi işlerimi kendim yaparım diyerek temizliğe bayan almama kararı aldım ve bu hafta ve önümüzdeki hafta için ayırdığım 60 tl yi mutfağa ekledim.
420+60 480 etmiş oldu .
şu ana kadar 250 tl harcamışım.
dün markette prilin bulaşık mak. tabletinin tanesi 0.16 kuruşa geliyordu.
2 tane 60 lık tablet aldım epey gider zaten yarım tablet kullanıyorum 240 kere kullanırım

artık kışlık hazırlıklarına bir taraftan başladım .dün neredeyse 7-8 kg ayıklanmış bezelyem geldi derindondurucuya attım bile.Allah bereket versin

ben birkez boş daireyi boya badana yapıldıktan sonra temizlik için bir bayan almıştım ama en sonunda kendim tekrar temizledim bu ilk ve son oldu
kışlık hazırlıklamak çok zevk alarak yaptıgım birşey benimde hayırlısıyla evimi bir taşısam tayinim bir çıksada bende yeniden başlasam yuvam için birşeyler yapmaya

afiyetle yersin inşallah

Amin inşallah canım

inşallah herşey hayatta istediğin gibi olur canım.
bu arada tayin başvuruları ne zaman yapılıyor ?

Amin inşallah canım

inşallah herşey hayatta istediğin gibi olur canım.
bu arada tayin başvuruları ne zaman yapılıyor ?

normalde mayısın son haftası iller arası yer değiştirme yapılmış oluyordu ama bu sene bugün oldu hala olmadıgı gibi ne klavuz ne yönetmelik yayınlandı ve herhangi bir tarih bile belirtilmedi ileriye yönelik tammı muallak evimizi taşıyacağız memlkete tatile gideceğiz ama ya tayin çıkarsa diye doğru düzgün bir plan bile yapamıyoruz

hayırlısı başka ne diyebiliriz ki bu arada farmascim senin branşın ne

anlıyorum canım Allah hakkınızda hayırlısını versin

ben sosyal bilgiler öğretmeniyim.

Ons düşmeye başladı. Nereye kadar düşeceği meçhul. Alım için beklmedeyim. 91,5-90-89 aralıklarında parça parça alırım. Düğün mevsimi geliyor. Nasılsa yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…