Kirli Çıkılar )))

merhaba kızlar son durum nedir işteyim takip edemiyorum,altın almayı düşünüyor musunuz?

bildirim yapıyorum ::

merhaba kızlar.. bugün 3 gr daha alarak haziran ayını 11 gr la bitiriyorum. toplam 24 gr ve 11 tam oldu :)))
bu ay öğrenim kredilerini ödeyeceğiz. bir de eşimin memleketine tatile gideceğiz . çok masrafolacak yani....

Son düzenleme:
bildirim yapıyorum bu ay toplam 7,09 gr altınla 62,5 dolar aldım 300 tl de para koydum kenara bundan sonra sanırım yeni birşey alamam (tabi altının gramı düşmezse)

umarım hayırlara vesile olur

Son düzenleme:
91.2 den 2 gr altın aldım bugun :) düştükçe düşüyo altın umarım daha da cok düşmez baya zarara gırıcem :)

altın alan arkadaşlar birikimleriniz bereketli olsunnnnnnnn

haziran ayı bildirim listesinde kalmak isteyenle ve de listeye yeni dahil olmak isteyenler bildirimlerinizi özelden en geç 29-30 haziran tarihine kadar yapabilirsiniz

91.09 tl den 3 gr alım yaptım Allah bereket versin

merhaba arkadaşlar sizi epeydir takip ediyorum aranıza katılmak istiyordum ama şu an çalışmayı bıraktığım için maaşım yok diye geri duruyordum. sonra şöyle bir düşündüm de çevremde iyi birikim yapanların hepsi tek maaş. ben de belki tekrar çalışana kadar tek maaşa kendimi ayarlarım böylece çalıştığımda çok ciddi para biriktirebilirm diye gaza geldim :) ayrıca buradaki ilişkilerin sıcaklığı da çok hoşuma gidiyor bazılarınızı tanıyor gibi oldum resmen :) burada verilen tavsiyeler de gerçekten çok akıllıca insanı şöyle bir durup kendine getiriyor.sevgili farmasi öncelikle senden bir durum değerlendirmesi bekliyor olacağım:)

canım altında öncelikle bir düşüş ve ardından nasipse yükseliş beklentisi var okuduğum yorumlara göre
ben de bu beklenti doğrultusuda tl -altın -dolar üçlüsüyle beklemedeyim .

belirlediğim alım hedefleri doğrultusunda alış yapmaya satış hedefleri doğrultusunda da satış yapmaya niyetliyim hayırlısıyla... :)))))

herkese bol bereketli kazançlar....
aramıza hoşgeldinnnnnn

hoşbulduk :)
bu arada kendi durumumla ilgili hiçbişey belirtmemişim ama tavsiye bekliyorum :) kısaca özetleyeyim bir süredir çalışmayan bir eczacıyım evimize şu an 3300 maaş giriyor. 1100 tl ev kredisi ödememiz var 400 tl sabit taksidimiz var(kasko,tatil,yeni laptop,yeni tv,yeni iphone vs gibi teknolojik giderlerimiz fazla oldu bu sıralar) 2013 şubatta bitiyor çoğu.sizce ne kadar bir birikim hedeflemeliyim ayda 1000 fazla mı uçuk olur? bu arada istanbulda yaşıyorum o yüzden gezme ve dışarıda yeme olduğunda farketmeden çok harcanıyor.

canımm elinize 1800 tl kalıyor en azından 500 tl-700 tl biriktirebilirsen kardır.

canımm elinize 1800 tl kalıyor en azından 500 tl-700 tl biriktirebilirsen kardır.

umarım öyle olur. aslında hedefim tutumlu olmaya alışıp çalışmaya başladığımda kendi maaşımın tamamını ve eşimin maaşının bi kısmını birikim için ayırmak. bu arada eczacı olduğum için farmasi nicki dikkatimi çekiyordu hep meslektaş mıyız yoksa diyordum

öğretmenim canım
farmasi bir kozmetik markasıydı ondan esinlenmiştim :)))

farmasi bu arada 1 gr altın aldım ne biliyim yaz geliyo ya heycanlandım birden. oysaki 1 ay içinde bozmam gerekebilir. 1500 civarı var aslında bu ay ama bugün gidişata göre bi kaç gram daha alırım belki. pazartesi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…