merhaba arkadaşlar sizi epeydir takip ediyorum aranıza katılmak istiyordum ama şu an çalışmayı bıraktığım için maaşım yok diye geri duruyordum. sonra şöyle bir düşündüm de çevremde iyi birikim yapanların hepsi tek maaş. ben de belki tekrar çalışana kadar tek maaşa kendimi ayarlarım böylece çalıştığımda çok ciddi para biriktirebilirm diye gaza geldim :) ayrıca buradaki ilişkilerin sıcaklığı da çok hoşuma gidiyor bazılarınızı tanıyor gibi oldum resmen :) burada verilen tavsiyeler de gerçekten çok akıllıca insanı şöyle bir durup kendine getiriyor.sevgili farmasi öncelikle senden bir durum değerlendirmesi bekliyor olacağım:)
91.09 tl den 3 gr alım yaptım Allah bereket versin
bereketli olsun:)benim banka inatla 91.5 in altına düşmüyo bende inatla bekliyorum bakalım kim kazanacak:)
canım altında öncelikle bir düşüş ve ardından nasipse yükseliş beklentisi var okuduğum yorumlara göre
ben de bu beklenti doğrultusuda tl -altın -dolar üçlüsüyle beklemedeyim .
belirlediğim alım hedefleri doğrultusunda alış yapmaya satış hedefleri doğrultusunda da satış yapmaya niyetliyim hayırlısıyla...:)))))
herkese bol bereketli kazançlar....
aramıza hoşgeldinnnnnn
inşallah kazanan sen olursun canımmmmmmmmmmm
hoşbulduk :)
bu arada kendi durumumla ilgili hiçbişey belirtmemişim ama tavsiye bekliyorum :) kısaca özetleyeyim bir süredir çalışmayan bir eczacıyım evimize şu an 3300 maaş giriyor. 1100 tl ev kredisi ödememiz var 400 tl sabit taksidimiz var(kasko,tatil,yeni laptop,yeni tv,yeni iphone vs gibi teknolojik giderlerimiz fazla oldu bu sıralar) 2013 şubatta bitiyor çoğu.sizce ne kadar bir birikim hedeflemeliyim ayda 1000 fazla mı uçuk olur? bu arada istanbulda yaşıyorum o yüzden gezme ve dışarıda yeme olduğunda farketmeden çok harcanıyor.
canımm elinize 1800 tl kalıyor en azından 500 tl-700 tl biriktirebilirsen kardır.
umarım öyle olur. aslında hedefim tutumlu olmaya alışıp çalışmaya başladığımda kendi maaşımın tamamını ve eşimin maaşının bi kısmını birikim için ayırmak. bu arada eczacı olduğum için farmasi nicki dikkatimi çekiyordu hep meslektaş mıyız yoksa diyordum
öğretmenim canım
farmasi bir kozmetik markasıydı ondan esinlenmiştim :)))[/QUOTE
evet öğretmen olduğunu öğrenmiştim ama ilk baştan eczane demek olduğu için ya kendisi ya eşi eczacı diye düşünmüştüm demek öyle bir marka varmış.
bu arada ben parayı şimdilik tl olarak biriktirmeyi düşünüyorum uzun vadede ise değerlenmeye müsait bir arsa veya dükkan almak istiyorum inşallah.
öğretmenim canım
farmasi bir kozmetik markasıydı ondan esinlenmiştim :)))[/QUOTE
evet öğretmen olduğunu öğrenmiştim ama ilk baştan eczane demek olduğu için ya kendisi ya eşi eczacı diye düşünmüştüm demek öyle bir marka varmış.
bu arada ben parayı şimdilik tl olarak biriktirmeyi düşünüyorum uzun vadede ise değerlenmeye müsait bir arsa veya dükkan almak istiyorum inşallah.
inşallah herşey dileğin gibi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?