Kirli Çıkılar )))

ben de hiç yazmıyordum da burada bir ara yine konuşulmuştu bu konu ben de bir not alayım dedim =)

Biz kurbanda keçi kesiyoruz,eşim hep böyle alışmış diye ama bu yıl koyun kesebiliriz Allah nasip ederse. Gerçi biz varya çok ama çok az alıyoruz eve kurbandan neredeyse %90'ını kesmeyenlere veriyoruz. Milletin buzluğu etle dolu olur, aylarca yeriz derler bizim öyle değil valla.

elektrik faturası bizim 55'ten aşağı gelmiyor artık. Zamlardan böyle oldu galiba. Bir de birkaç gün geçtiği zaman hemen kağıt geliyor! Geçen ay eşim unutmuş yatırmayı hemen kağıt geldi eve.

İnşallah karanfilce, inşallah.
Valla eşinden önce bize haber etmelisin hamile olduğunu, o kadar çok istiyoruz yani hayırlı,sağlıklı bir bebiş sahibi olmanı

ben sizce bu elektrik işini ne yapayım elektrik şirketini arayıp bildireyim mi yoksa öbür aya nasılsa fazlaca ikisi birden ödenir mi.
bu ay bildirirsem çift fatura çıkar mı acaba:26:

kurbanda en güzelini yapıyorsunuz Allah kabul etsin canım

Son düzenleme:
İnşallah karanfilce, inşallah.
Valla eşinden önce bize haber etmelisin hamile olduğunu, o kadar çok istiyoruz yani hayırlı,sağlıklı bir bebiş sahibi olmanı

8 temmuzda kan testi yaptır dedi doktor 9 temmuzda burda olursan haberin olur canım :)) hem de eşimden önce..

hayırlı olsun aşılaman..inş. bebişin sağlıkla hayırla gelir.. ne zaman belli olur sonucun hayırlısıyla..

hayırlı olsun aşılaman..inş. bebişin sağlıkla hayırla gelir.. ne zaman belli olur sonucun hayırlısıyla..

sağol canım Allah razı olsun..
9 temmuza belli olur sanırım.
aşılamanın üstünden 15 gün geçmiş olcak
dualarınızı eksik etmeyin

sağol canım Allah razı olsun..
9 temmuza belli olur sanırım.
aşılamanın üstünden 15 gün geçmiş olcak
dualarınızı eksik etmeyin

rabbim gönlüne göre versin canım..isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana da birlikte:)inş..pozitif sonuç alırsın canım..dikkat et kandine dinlen...

merhaba canım birikimlerin şimdiden hayırlı olsunnnnnnnn

ve de senin yeğenin olabilir miyim ? şaka bir yana miniğin bahtı güzel , ömrü bereketli olsun inşallah

:)) ben de sana akraba çıkmayı umuyodum farmasiciğim yaa çok teşekkür ederiz.

bu arada bugüne alırım dediğim 2 gr. altın alınamadı; tatil planlarımız için gidecek. laf aramızda bebek çalışmasına başlamadan hemen önce iyice gezelim diyoruz allah nasip ederse. yani yine 89 gr. yaz bana farmasiii

karanfilce dua ediyoruz inan, allah en hayırlı şekilde annelik yaşatsın sana inşallah... hayırlı haberlerini bekliyoruz.

bereketli olsun canım ve de canın sağolsun sen hayırlısıyla gönlüne göre gez
sonrasında da planladığın gibi bebişin olsun yani altın topun daha ne ister ki gönül

kızlar bu ay 480 tl nin 390 tl sini harcadımmmmmmmmmmmmm
bu ay bazı şeyleri stokladım önümüzdeki ay belki bu kadar harcamam , taktik icabı arada paranın dibini gösterip öteki ayın harcamalrını bile bu ay yapıp diğer aya harcama yapılacak birşey bırakmıyorum.

Allah sifani versin,saglikli hayirli bebisler nasip etsinnn

tutumlu hatunnidolumsunn

Allah sifani versin,saglikli hayirli bebisler nasip etsinnn

tutumlu hatunnidolumsunn

teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ay adamcağıza acıdım çerezlerine 29 tl para verdim yoksa ben çerez parasına karışmıyorum restimi çektim ama işte kadın yüreği ,ana yüreği ne dersen de bu ay dayanamadım aldım ama acımak yok bundan sonraki maçlara bakacağız artık

halbuki bu ay alt kattan müthiş destek vardı gene ( kışlık bezelyem , birkaç kilo peynirim ,sebzem ,meyvem vs gibi )

ama azıcık da ben harcamak istedim gerçekten asıl durum bu yoksa bir ara birikim 250 tl de kalacaktı duramadım harcamak istedim harcadım
mesela dün A101 e tanesi 17.5 tl ye çok hoş yatak örtüleri geldi burada 3-4 dk nın içerisinde hemen bitti ben de 2 tane aldım mutfak parasıyla buna benzer harcamalarım oldu

Son düzenleme:
kızlar altının gramı ne kadar 1500tlem var bilezik yaptırmak istiyorum daha önce bozdurmuştum 19,5grmdı şimdi yerine koyıcaz ama altın düştümü yoksa yükseldimi

Son düzenleme:
kızlar altının gramı ne kadar 1500tlem var bilezik yaptırmak istiyorum daha önce bozdurmuştum 19,5grmdı şimdi yerine koyıcaz ama altın düştümü yoksa yükseldimi

24 ayar altının gramı yaklaşık 93 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…