Kirli Çıkılar )))

canım alışveriş yaparken mutlaka marketlerin indirim kataloglarını inceler ve katalog dışına çıkmamaya özen gösteririm.

yaşadığım yer ilçe merkezi ve ulaşım sıkıntısı yok alış veriş yaptığım tüm marketler yolumun üzerinde yani ayrıca benzin yakmıyorum o nedenle de markete sık uğrasam bile ihtiyacımın dışında hiçbirşey almam kendimi bu konuda disiplin altına çok iyi alabiliyorum.

ayrıca çamaşır ve bulaşık deterjanı , yağ , şeker ,çay. peçete, tuvalet kağıdı vs gibi bozulmayacak ama indirime girmiş ürünleri kaçırmam mutlaka alırım , stoklarım .

Son düzenleme:
ne kadar birikime ayırıyorsunuz canım??? zaten burda paylaşım bu konuda yapılıyor. sorum ayıp olmamıştır inş...
yok neden ayıp olsun =)
Aylık 2.000tl ayırıyoruz canım. Ama temmuzda da memur maaşına zam gelir, o yüzden ağustos ayından itibaren çıtayı yükseltelim diyoruz Allah nasip ederse.

farmasi ne zamandır soracağım sana unutuyorum.Sizin evde sıvı yağ ne kadar süre gidiyor. Birara burada konuşurken kaydetmiştim ben aldığım tarihi ve tam 2 ay 15 gün sonra 5lt'lik yağ bitti. Biz çok mu kullanıyoruz acaba sıvı yağı. tüp de her zamanki gibi 2 ay yetti.

Canım yağ tüketimlerimiz aynı
tüp de ortalama 70 gün

yağ kızartma ve hamurişi yapınca çabuk bitiyor ama seyrek yapınca ayda 1.5- 2 lt anca yağ tüketiyorum
tüpü en son 30 martta değiştirmiştim. hala çok şükür bitmedi hergün mutlaka yemek yaparım
şimdi ben dile getirdim ya o da biter kesinnnnnnnnn

bu ay mutfak için ayrılan 480 tl nin 345 tlsi şu ana kadar harcandı
kaldı 135 tl önümde 3 gün var

Ben yemekleri fazla yağlı yapıyorum galiba =) bizde de eğer hasta değilsem kesin yemek yapılır ama çok hasta olduğum dönemde dışardan söyleriz =)

Geçenlerde bize yakın olan başka bir ilçeye gittik biraz gezelim diye. Benzin alacaktık bir baktık ki bir sürü sıra var, geç saatti bir de. Meğer millet evlerindeki tüpleri getirip orada doldurtuyormuş. Eşim sormuş kaça dolduruyorsunuz diye, 35tl demişler Biz 2 katı para veriyoruz oysa tüpe!

mutfak için doğalgaz nimet yaa ..benim karşı apt.daki komşum tüp kullanıyo hem şfpen hem mutfak için ayrı ayrı 70ler havada uçuyo..ben her ay hem banyo hem mutfak için en fazla 15 veriyorum ...tabi kışa çıkıyo acısı ama olsun..rahat rahat kullanıyorum yazın ....

kızlar bu ara çamaşır deterjanımı değiştirmek istiyorum ve arayış içerisndeyim
normalde persilmatik, arielmatik kullanıyorum ama aynı temizliği verimi elde edebileceğim yerli ve de ucuz deterjan arıyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum.

kışın artık kömür fiyatlarının da alış başını gittiğini düşünürsek gene de fena sayılmaz ama sonuçta temiz yakıt

ben beyazlarda ariel renklilerde omo kullanıyorum..bir ara bingo denedim ama yok tutmuyo..ablamda alo kullandı oda beğenmedi...yani onları değiştiremiyorum..

ben beyazlarda ariel renklilerde omo kullanıyorum..bir ara bingo denedim ama yok tutmuyo..ablamda alo kullandı oda beğenmedi...yani onları değiştiremiyorum..

anladım ve de çok teşekkür ederim canım yanıtın için

kışın artık kömür fiyatlarının da alış başını gittiğini düşünürsek gene de fena sayılmaz ama sonuçta temiz yakıt

öyle aslında..benim ev son kat ve izolasyon yok ..yoksa arkadaşım bu kış en fazla 100 ödedik demişti ki hiçbişey değil...biz en soğuklarda 250 ödedik..toplamda 800 lira gitti bu yıl..ama dediğim gibi yaza çıkarabiliyosun bunun acısını..

Kesinlikle katılıyorum doğalgaz kışın çok abartılı gelmezse yazın çok rahat dengeleniyor.bize yazlar 8 lira falan geliyor üstelik hergün mutlaka ikimizde banyo yapıyoruz.bir de evin mantolaması iyiyse kışın da çok gelmiyor evimiz sıfır bir bina ve yalıtımı çok iyi o yüzden kışın en fazla 150 gelmişti bize.

deterjan konusunda ariel ve omo dışına çıkamıyorum ben de ama en son persil color aldım renkliler için ve gerçekten çok memnun kaldım.böylece seçeneğimi üçe çıkarmış oldum.hangisinde indirim görürsem onu alıyorum.beyazlar için arielim bitti mesela omo aldım persilin de beyazlar için olanını denk gelirse bir denemek istiyorum

hımm aklımda olsun ..sağol:)

günaydın kızlar uzun zamandır gelir beyan edememiştim. en son kaç gram da kalmışım bulamadım o yazımı ama bu gün itibariyler internetten gr. 41 oldu maaşallahhh :) bi de evde 9 tane çeyrek 3 tane ata 4 tane gram var. bir de bileziğim var. 3 aydır bi kumbaramız vardı bozuk para atıyoduk. onu da açtık 2 çeyrek aldık

sinir oluyorum bu bankama tüm bankalarda 91 küsürlerde bizimki 93 olacak nerdeyse..yok değiştireyim en iyisi... bu arada günaydıın

günaydın kirli çıkılarrrrrrrrrrrr
merhaba farmasicimmm

maşallah canımdeğmesin

sinir oluyorum bu bankama tüm bankalarda 91 küsürlerde bizimki 93 olacak nerdeyse..yok değiştireyim en iyisi... bu arada günaydıın
ben de kuveytturkte altın hesabı açtırdım,atm kartı verdiler..müşteri hizmetlerini mi arayıp internet şifresi alıyoruz kızlar :26: bir de en uygun altın fiyatı olan banka hangisi :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…