merhaba farmasicimmm
maşallah canımdeğmesin
ben de kuveytturkte altın hesabı açtırdım,atm kartı verdiler..müşteri hizmetlerini mi arayıp internet şifresi alıyoruz kızlar :26: bir de en uygun altın fiyatı olan banka hangisi :26::26:
farmasi ne zamandır soracağım sana unutuyorum.Sizin evde sıvı yağ ne kadar süre gidiyor. Birara burada konuşurken kaydetmiştim ben aldığım tarihi ve tam 2 ay 15 gün sonra 5lt'lik yağ bitti. Biz çok mu kullanıyoruz acaba sıvı yağı. tüp de her zamanki gibi 2 ay yetti.
farmasi yarım tabletle bulaşıklarında sararma oldu mu?? yoksa aynı önceki gibi mi..
biliyorsun benim makine yarım tablette temiz çıkartmasına rağmen tek problem sararmasıydı.
merhaba canımmmmmmmmm tam 21 nisanda başlamışım yarım tablet kullanmaya çok memnunum canım her açıdan....
hiç sararma olmadı eskisi gibi ben parlatıcı olarak elma sirkesi kullanıyorum canım acaba onun etkisi olabilir mi ?:26:
merhaba canımmmmmmmmm tam 21 nisanda başlamışım yarım tablet kullanmaya çok memnunum canım her açıdan....
hiç sararma olmadı eskisi gibi ben parlatıcı olarak elma sirkesi kullanıyorum canım acaba onun etkisi olabilir mi ?:26:
ben de elma sirkesini 2 aydır kullanıyorum. senin denemenin üzerinden zaman geçmesini bekliyordum. bugünden itibaren yarım tablete geri dönüş yapıyorum. önceden yarım tablette bardaklarım sararıyordu. dur bakalım 2 bardağı kenara koyayım 1 haftada filan farkedebilecek miyim.
burası ne güzel bir topic ya farmasi
birikimden başka tasarruf tiyoları da var değil mi
harikaymış
selamlar kirli çıkılar,
çok uzun zaman oldu gelmeyeli. ama ne vaktim oldu bu süreçte, ne de birikimim. bu ay 2 gr altın alıcam, herhalde yarına almış olurum. 89 gr da kaldı altınlarım. abimlerin bebekleri olacak eylülde, onlar için 500 tl civarında gr. altın hesabı açtırmak istiyorum hala hediyesi olarak. bu süreçte ona da bi miktar ayırmaya çalışıyorum. işte böyle...
bu arada arkadaşlardan bazıları sormuş epey zaman önce, bankaların fiziki altınları bozup gr. altına çevirme olayını... annem denizbank'la çaılışıyordu orada bi miktar parası var. arayıp söylemişler "yarın altın günü var; il merkezinde altınlarınız bozdurulup gr. a çevrilecek" diye. araştırdık soruşturduk. gittik kuyumculara sorduk. sonuç olarak ertesi gün annem bindi gitti buradan gitmek isteyen müşterilerle beraber. çünkü kuyumcunun verdiği ile bankanın verdiği arasında 400 tl civarı oynadı. yani bunun için araştırıp altınlarınızı hesaplatıp bi düşünün derim... ben de pişman oldum annemle beraber gitmediğime... malum elimizde tuttuğumuz her altın çok kolayca vicdansızların eline geçebilir malesef. yaşadık ve yaşayan bir arkadaş daha olmuş benden sonra. geçmiş olsun ve kimsenin başına da gelmesin inşallah. çok dikkat etmek gerek.
nereden girdim nereden çıktım :)
tüm birikim yapanlara birikimleri hayırlı uğurlu olsun güzel arkadaşlarım
canim nasil kullaniyosun elma sirkesini bulasik makinesinde:26:bulasiklarin uzerine mi serpiyosun sirkeyi:26:merhaba canımmmmmmmmm tam 21 nisanda başlamışım yarım tablet kullanmaya çok memnunum canım her açıdan....
canim nasil kullaniyosun elma sirkesini bulasik makinesinde:26:bulasiklarin uzerine mi serpiyosun sirkeyi:26:
selamlar kirli çıkılar,
çok uzun zaman oldu gelmeyeli. ama ne vaktim oldu bu süreçte, ne de birikimim. bu ay 2 gr altın alıcam, herhalde yarına almış olurum. 89 gr da kaldı altınlarım. abimlerin bebekleri olacak eylülde, onlar için 500 tl civarında gr. altın hesabı açtırmak istiyorum hala hediyesi olarak. bu süreçte ona da bi miktar ayırmaya çalışıyorum. işte böyle...
bu arada arkadaşlardan bazıları sormuş epey zaman önce, bankaların fiziki altınları bozup gr. altına çevirme olayını... annem denizbank'la çaılışıyordu orada bi miktar parası var. arayıp söylemişler "yarın altın günü var; il merkezinde altınlarınız bozdurulup gr. a çevrilecek" diye. araştırdık soruşturduk. gittik kuyumculara sorduk. sonuç olarak ertesi gün annem bindi gitti buradan gitmek isteyen müşterilerle beraber. çünkü kuyumcunun verdiği ile bankanın verdiği arasında 400 tl civarı oynadı. yani bunun için araştırıp altınlarınızı hesaplatıp bi düşünün derim... ben de pişman oldum annemle beraber gitmediğime... malum elimizde tuttuğumuz her altın çok kolayca vicdansızların eline geçebilir malesef. yaşadık ve yaşayan bir arkadaş daha olmuş benden sonra. geçmiş olsun ve kimsenin başına da gelmesin inşallah. çok dikkat etmek gerek.
nereden girdim nereden çıktım :)
tüm birikim yapanlara birikimleri hayırlı uğurlu olsun güzel arkadaşlarım
evet canım oldukça verimli bir topik ben burayı çok seviyorum
canım sağolsun karanfilce yazıvermiş aynen yazdığı gibi parlatıcı gözüne koyuyorumcanim nasil kullaniyosun elma sirkesini bulasik makinesinde:26:bulasiklarin uzerine mi serpiyosun sirkeyi:26:
sen de sağol bitanemmmmmmmmben de deneyeceğim farmasicim
çok sağol
allah veriminizi artırsın farmasi
ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
bana da bulaşsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?