Kirli Çıkılar )))

yeni bir hafta güzellikler dolsun herkesin içi

3 gün izin aldım dinlenirim diye biryere gitmicem ama bu sene böyle seneyede böyle olcak evlenene kadar anca ailemle biryere giderim bu ay giyime 200 tl alışveriş yapma hakkım var çift maaş ayı olduğu için çoğu şeyi bu aya halledicem kısmetse, kotonda cumrtesi gezdim çok güzel bebe yaka gömlekler vardı indirimde başladıysa hemen bir gitmek lazım

famasicim ayın başı ama ben hemen bildirim yapayım 8 gram bu ayki bildirimim olucak gibi şu anda

birde birikimden düşebilme olasılığımız var onuda sana bir ara bildircem canım

tamam canım bereketli olsun şimdiden ama ben listeye eklemiyeyim sen en son şeklini ay sonuna doğru yaz olur mu ?

Allah razı olsun ablacım çok sağol..

Gram altınınf ıyatı suan 92,60 görunuyo vakıfta ne zamndır gırıp bakamıyorum altın fıyalarına .. yükseldımı bugun acaba altın? alıp almamakta kararsız kaldım

bikaç gündür takip ediyorum inşallah aranıza katılacak basireti bulabilirim de
ben bu listeyi anlamadım farmasi
baştaki tl ilk birikimler sonrakiler eklenenler mi
hiçbişey anlamadım ya

Son düzenleme:
bikaç gündür takip ediyorum inşallah aranıza katılacak basireti bulabilirim de
ben bu listeyi anlamadım farmasi
baştaki tl ilk birikimler sonrakiler eklenenler mi
hiçbişey anlamadım ya

merhaba canım '' tamam '' yazan yer bildirim yapanlar
''tamam ''yazana kadar olan yerlerin tamamı kişilerin şu andaki bütün birikimleri
''tamam'' yazandan sonrakiler sadece sözkonusu ay içinde yapılan birikimler

hıı yani para para olarak çeyrek çeyrek olarak vs
yani ellerindeki neyse o şeklinde
birikim başlangıcı sona yazılmış ya ondan karıştırdım heralde
bu arada hayatımda birikim yapmadım bir dikili ağacım yok farmasiiii =((

elinizde altına çevrilmemiş para var mesela altın düşsün diye mi bekliyorsunuz her çeşit mi olsun diye elinizde
ahahha hiç anlamıyorum ya sayısaldan para puldan

aynen yazmış olduğun gibi canım

birikimi çeşitlendirerek yapıyoruz mesela tl yi altının düştüğü zamanlarda altın alıp yükselince satmak için tutuyorum

en son cümleye üzüldüm senin adına ama zararın neresinden dönersen yaşadığın müddetçe kesinlikle kardır.

canım senin yaşın kaç ?

elinizde altına çevrilmemiş para var mesela altın düşsün diye mi bekliyorsunuz her çeşit mi olsun diye elinizde
ahahha hiç anlamıyorum ya sayısaldan para puldan

tek bir yöne yatırım her zaman riskli canım

34 yaşındayım canım
çok para kazandığım zamanlar oldu özellikle sılanın babasıyla çalışırken
ama şimdilerde kazandığım gidiyor yetmiyor bile
biliyorsun üzerine babam da gönderiyor hatta

ama benim babam da böyledir yani huy mu desem sorumsuzluk mu bilemedim kızım da böyle
düşünüyorum nerden kıssam boğazdan cık yapamam zaten çok düşkünüz abur cubura
kitap oyuncak desem mümkün değil benim zaten sınavdan sonra okumayı beklediğim o kadar kitap var ki liste yaptım bekliyorum
sıla desen öle chessin tavsiyesi kitapları beğendi onlar da 15-20den aşağı değil nasıl kısayım çocuk okuyor
gezme tozmadan olmuyor seviyoruz yaa =))
anca faturalar desem dikkat ediyorum ama gene değişen bişey yok
bir de biz dağ başında oturuyoruz herşeyde çarşıya gitmek lazım ee gidince mutlaka harcanıyor
bilemedim yani babama güveniyorum heralde

ama ben bu sınavdan da hükümetten de ümidi kestim
almayacaklar anlaşıldı 2 senede 6 kişi aldılar
öğretmenlik de nereye kadar işe başladığımdan beri evde oturduğumdan çok para harcadım yoldu yemekti kıyafetti
sınavdan sonra seramiğe başlamaya karar verdim belki ordan bi gelir elde edersem düşünüyorum artık 10-20 bile olsa atıcam kenara
inşallah

Allah kolaylık versin canım
zaten birikim yapmak için öyle çok büyük paralar olması da şart değil
1 tl nin bile önemi inan çok büyük

allah kolaylık versin canım
zaten birikim yapmak için öyle çok büyük paralar olması da şart değil
1 tl nin bile önemi inan çok büyük

sayfaların çoğunu okudum ama kafam da karıştı
mesela siz nerden tasarruf yapıyorsunuz
yoksa direk maaştan bir parça mı ayırıyorsunuz bu mümkün görünmüyor benim için
mesela ben tam bir alışveriş manyağıyım
öyle kıyafet makyaj falan değil de
kızıma kıyafet çok alırım oyuncak kitap
bir de ben ev dekorasyonuna çok para harcıyorum tutamıyorum kendimi

canım hayatta nelerden tasarruf yaptığımızdan çok niçin tasarruf yaptığımız çok daha önemli inan.

bizler herşeyden tasarruf yapmaya çalışıyoruz.

alışveriş manyağı olmayı herkes becerir ama tasarruflu olmayı gerçekten iradesi güçlü olan kişiler becerir.
ayrıca herkes ister hayatta her aklından geçene sahip olup ama hiç maddi sıkıntı çekmemeyi ama böyle bir durum kaçımız için söz konusudur ?
çocuklarımız en değerli varlıklarımız şüphesiz onlara bu küçük yaşlarında haddinden çok fazla çeşit çeşit giyindirmek mi yoksa gelecekte parasal açıdan sıkıntı çekmeden bir eğitim imkanı vermek mi daha önemli acaba ?
meşhur laftır bizim buralarda çocuğun yediği helal, giydiği haram diye
çocukları nasıl alıştırırsak öyle giderler bence .
ben çocuklarımı hiç mi giydirmiyorum hiç mi eğlendirmek için para ayırmıyorum ya da kitap almıyorum ama inan hepsinin dozunu ayarlamaya çalışıyorum bugün böyleyiz yarın ne olacağımız belli mi o nedenle çocukların hayata dair beklentilerini çok yükseklerden açmamak lazım diye düşünürüm hep.
varlık içinde bile yokluk psikolojini yoksul insanların psikolojini bir nebze de olsa anlamalarını sağlamaya çalışmalıyız yoksa ilerde çok doyumsuz bir nesil bizi bekleyecektir.
bugün çocuklarıma 20 -30 tl lik bir kot ile durumu idare edebilirim ama ergenlik çağına geldiklerinde marka takıntıları olacaktır hep yaşadık değişen çevresiyle birlikte işte o zaman paraya acımam yardımcı olmaya çalışırım.

ev dekarosyonu da ayrı bir zevk uğraşı saygı duyarım ama dediğim gibi herşey benim için dozunda olmalı çünkü paraya ihtiyacım olsa ne gardolabımdaki giyeceğim para eder ne de evimdeki hani vardır ya vitrin süsleri vs işte onlar para eder varsa kıyımda köşemde bir 20- 30 - 50 tl işte o benim işimi görür.

ya işte sanırım ben biraz babama güveniyorum
herşeyden biraz kısmak lazım diyorsun yani
anladım canım

ya işte sanırım ben biraz babama güveniyorum
herşeyden biraz kısmak lazım diyorsun yani
anladım canım

sana nacizane bir kardeş tavsiyesi hayatta hiç kimseye güvenme ,bel bağlama bizi nelerin beklediğini bilemeyiz
Allah amcaya hayırlı uzun ömürler versin

sana nacizane bir kardeş tavsiyesi hayatta hiç kimseye güvenme ,bel bağlama bizi nelerin beklediğini bilemeyiz
allah amcaya hayırlı uzun ömürler versin

haklısın canım valla
bizimki şöle aslında mirası almadık ama babam hepimize verir her sene biraz
bana da lazım oldukça destek çıkıyor işte
bir de işte ev kalacak fındık kalacak güvencesi
ama haklısın tabi
yarın ne olacağı belli değil

AMİN CÜMLEMİZİNKİNE İNŞALLAH ANA BABAMIZA ÇOLUK ÇOCUĞUMUZA UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER İNŞALLAH

Son düzenleme:

canım ben üniversiteden mezun olduğum sene babam rahmetli oldu o zaman 22 yaşındaydım dile kolay tam 13 sene geçmiş daha dün gibi ...
her ölüm arkasında sayısız dersler bırakıyor her açıdan.
o nedenle hayatta tek başına kalsam da yılmadan yıkılmadan Allah'ın izniyle yaşam mücadelesi vermem gerektiğini en iyi şekilde öğrendim .

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılar inşallah güzel bir gün olur

altın bugün yükselsin de inşallah satmak isteyenlere fırsat doğsun

Son düzenleme:

günaydın farmasicim ve kirli çıkılar topiğiii
eline sağlık tatlım

meyraa nasılsın canım ?
ons bugün 1605 seviyelerinde dolaşıyor
arbitraj yapasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…