meyraa nasılsın canım ?
ons bugün 1605 seviyelerinde dolaşıyor
arbitraj yapasım var
sağol canım,sen de iyisin inşallah.... :)
bu hafta sonu ailece bir haftalık tatile çıkıyoruz inşallah,o nedenle yoğunum, çok fazla yazamıyorum.... :)
1610 u da gördüm az önce ama bu cumaya kadar biraz daha çıkar diye düşünüyorum,özellikle 6 temmuz da....
o nedenle arbitraj için erken mi acaba diye düşünüyorum... :))
ama beni bilirsin, cuma çıkacağını bilsem de,sabredemez bugün bir miktar çıkarım altından... :)
hepinize selamlar.
çok eski üyelerden biri olmama rağmen uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum .
ben de çok uzun zamandır çalışıp , kenarda dikili ağacı olmayanlardanım. topiğiniz çok hoşuma gitti . ve beni cesaretlendirdi açıkçası ve bu aydan başlayarak ben de üç-beş kenara bişeyler atmak istiyorum. şimdi tavsiyelerinizi bekliyorum . şu anda altın mı fon mu yoksa döviz mi alıyorsunuz ?
ve aleykümselam hoşgeldin
buradan şunu al bunu al diyemeyiz
ama genellikle birikimlerimizi çeşitlendirmeye bakıyoruz altın dolar tl şeklinde tek bir yatırım aracı her zaman sakıncalı
bir de faizden uzak durmanı tavsiye ederim
şimdi siz piyasayı güzel takip ediyorsunuz anladığım kadarıyla . o yüzden tavsiye istiyorum . zaten bu ay yapacağım tasarruf çok büyük değil . batmaz batsada zarar vermez.
siz 100 tl niz olsa bugün ne alırsınız mesela
kızlar acaba altın 100lere doğru çıkışmı yaptı geçen yıl ki gibi yoksa tekrar düşüşe geçermi??iki türlüde işlem yaparım ama düşse biraz daha alsam iyi olurdu akrabalardan ardı ardına düğün haberi geliyo..bir baktımda ben birikim değil hediye alıyomuşum:)bir ay birktirdiğimi diğer ay hediye ediyoruz öff sıkılıyorum yavaş yavaş..hevesim kaçıyo vallahi...
1 gram altın alırdım ya da tl olarak tutardım
ok . çok teşekkürler. 1 gr altın alıyorum hemen . ardı bol gelsin inşallaaaaah . aminnnnnnnn
canım sen gene de tatlı canını sıkma
bugün verirsin yarın sana gelir ya da önceden gelmiştir bir şekilde işine yaramıştır.
sakın ha böyle şeylerden dolayı tasarrufu elden bırakma
zamanında geldi canım ama benim işime yaramadı o ayrı...tasarrufu çocuk tedavisini halledip kuzuma kavuşana kadar bırakmayı düşünmüyorum sonrasında koyverirmiyim bilmiyorum ama 3 çocuk istediğime göre ben tasarrufu bıraksamda o beni bırakmayacak:)
çocuk düşünüyorsak hele onların geleceği için geleceğe her açıdan verimli ve güzel bir şekilde hazırlanabilmeleri için para her zaman lazım olacak bize o nedenle boşa harcayacak 1 kuruşumuz bile olmamalı
kesinlikle öyle canım..bizim birde ek olarak çocuğu yapmak için masrafımız var:)tüp bebek tedavisindeyim ve çok masraflı bir tedavi..dediğim gibi 3 çocuk isteyen biriyim üstelik..bunları yapmak,bakmak büyütmek hep parayla oluyo:))Allah önce can sağlığı versin sonra hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bana ve her isteyene..herşey para değil ama para olmayıncada olmuyo işte..o yüzden dediğin gibi 1 kuruşun bile önemi var:)
altın çıkışta satsam mı kızlar ne dersiniz???
canım Allah sana ve tüm isteyip de çocuk sahibi olamamış tevekkülünü yapan kardeşlerimize hayırlı evlatlar nasip etsin
bizlere verdiklerini de bize bağışlasın ve hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeyi bizlere nasip etsin
para bizim için amaç değil ve de olmamalı sadece araç
Kirli çıkılar merhaba
Ons yükselişe geçince ekrana kilitlendim. kısa günü karı 30 TLKaldı kapatılması gereken 195 TL zarar . Ons 1640 olacak deniyor. Beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?