- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
annemle telefonda görüşüyordum yazamadım senin adına üzüldüm canım
insanda hatırası olan bir eşyasını kaybetti mi içinden de sanki birşeyler koparılmış gibi hissediyor
inşallah bulursun ,evde düşmüştür de
canım garanti altın alım satımında makas aralığı yani alış satış fiyat farkının en az olduğu banka
ben bankasya ve işbankla çalışıyorum
Öğreneceğim yavaş yavaş sizlerden yani bende bank asya ve işbankasınımı bir araştırayım
benim burada garantibankası yok
garantibankası bu konudaki en iyi banka
Altının ne olacağı hiç belli olmıuyor bu aralar.
Bir zamanlar en güvenli yatırımdı. Uzun vadede zarar ettireceğini pek sanmam, ama ben olsam altında bırakmazdım. Belki biraz altın biraz TL olarak durdururdum
kesinlikle eskiden en güvenilirdi. ama 2 3 ayda bile insan zarar edebiliyor.
ilk maaşımla iki cumhuriyet almıştım, 230 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. şimdi nerdeeeeeee
buarada ben sabırsız ben yaklaşık 45 dakika önce 91.79210 dan altın aldım.
aldıktan sonra daha bakmamam lazım aslında şimdi de 91,73 e düştü
Ben ilk işe girdiğimde altının garmı 28 tl'ydi. O zaman kuyumcular altına yatırım yap diyorlardı. Ben de fiyatı pahalı buluyordumO zamandan beri her ay bir çeyrek almayı alışkanlık edinseydim şimdi zengindim :119::119: İlk aldığım çeyrek 45 tlydi düşün.
Altın o zaman çok kazandırdı. Ben daha birkaç ay önce eşimle birikimimizi altına yatırdım 95,33 ten altın aldım. Ben aldıktan bir hafta sonra altında düşüş başladı ve ben 500 küsür tl zarar ettimBu zararı kapatıcam diye yırtınıp duruyorum.
Şükürler olsun al-sat yaparak zararım 29 TL ye indi. Artık kar zamanı
Ben ilk işe girdiğimde altının garmı 28 tl'ydi. O zaman kuyumcular altına yatırım yap diyorlardı. Ben de fiyatı pahalı buluyordumO zamandan beri her ay bir çeyrek almayı alışkanlık edinseydim şimdi zengindim :119::119: İlk aldığım çeyrek 45 tlydi düşün.
Altın o zaman çok kazandırdı. Ben daha birkaç ay önce eşimle birikimimizi altına yatırdım 95,33 ten altın aldım. Ben aldıktan bir hafta sonra altında düşüş başladı ve ben 500 küsür tl zarar ettimBu zararı kapatıcam diye yırtınıp duruyorum.
Şükürler olsun al-sat yaparak zararım 29 TL ye indi. Artık kar zamanı
neyse zengin olamasak da zengin gönüllerimiz var
zararının olmasına üzüldüm, ama kapatmış olmana sevindim canım
91,40881 oldu altın.
ah sabırsız ben ahhhhhh!!
kimse niye alıyorum satıyorum bişey demiyorrr
alım için hala beklemedeyim
altın alanların arkadaşların altınları da bereketli olsun
üzülme canım zarar etmediysen kardasın demektir ben dün 92.42 den aldım ama üzülmüyorum
daha da düşer mi diyosun farmasi?
zararım çok şükür.
söz dinlemiyorum ya ondan üzülüyorum
sende üzülme nasılsa yükselecek
bir konuda takıldım.aslında basit matematik hesabı gibi mi yapıyoruz emin olmak istedim.
diyelim ki 91.7 den 2 gr aldım.
yarın 90.5 den 2 gr aldım.
toplam 364.4 tl
kaça satmalıyım ki kara geçeyim.
91.1 den satsam zarar yok sanırım. 90 dan satsam kar ediyorum dimi.yoksa beynime kan gidemiyor mu
böyle mi hesap yapıyorsunuz? yoksa farklı yöntem mi var?
zararım çok şükür.
söz dinlemiyorum ya ondan üzülüyorum
sende üzülme nasılsa yükselecek
bir konuda takıldım.aslında basit matematik hesabı gibi mi yapıyoruz emin olmak istedim.
diyelim ki 91.7 den 2 gr aldım.
yarın 90.5 den 2 gr aldım.
toplam 364.4 tl
kaça satmalıyım ki kara geçeyim.
91.1 den satsam zarar yok sanırım. 90 dan satsam kar ediyorum dimi.yoksa beynime kan gidemiyor mu
böyle mi hesap yapıyorsunuz? yoksa farklı yöntem mi var?
bir bilsem ama bilmiyorum sadece 15:30 u da bir görmek istiyorum
sadece hislerime göre hareket ediyorum
ters köşe olmak da var :)))
alım için hala beklemedeyim
altın alanların arkadaşların altınları da bereketli olsun
ben aldığım partiye göre satıyorum..mesela sayfada yazıyo 91.70 birde 90.0 dan almışım...önce 90.0 olan grubu satıyorum karına göre ...daha sonra 91.70li olanı satıyorum kar getiriyosa...
ben böyle dediğin gibi de yapıyorum
bir de aldığım bütün parçaların ortalamasını mutlaka hesaplarım cazip bir fiyat gelirse de toptan alıveriyorum
beklediğim fiyatın gelmeyeceğini düşünüyorsam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?