Kirli Çıkılar )))

Öğreneceğim yavaş yavaş sizlerden yani bende bank asya ve işbankasınımı bir araştırayım

teşekkür edrim iyi dileklerin için.
umarım sizin dilekleriniz ile bulurum

kesinlikle eskiden en güvenilirdi. ama 2 3 ayda bile insan zarar edebiliyor.
ilk maaşımla iki cumhuriyet almıştım, 230 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. şimdi nerdeeeeeee

buarada ben sabırsız ben yaklaşık 45 dakika önce 91.79210 dan altın aldım.
aldıktan sonra daha bakmamam lazım aslında şimdi de 91,73 e düştü

Ben ilk işe girdiğimde altının garmı 28 tl'ydi. O zaman kuyumcular altına yatırım yap diyorlardı. Ben de fiyatı pahalı buluyordum O zamandan beri her ay bir çeyrek almayı alışkanlık edinseydim şimdi zengindim :119::119: İlk aldığım çeyrek 45 tlydi düşün.

Altın o zaman çok kazandırdı. Ben daha birkaç ay önce eşimle birikimimizi altına yatırdım 95,33 ten altın aldım. Ben aldıktan bir hafta sonra altında düşüş başladı ve ben 500 küsür tl zarar ettim Bu zararı kapatıcam diye yırtınıp duruyorum.

Şükürler olsun al-sat yaparak zararım 29 TL ye indi. Artık kar zamanı

ne güzel zararını kapatmışsın bundan sonra iyi kar edersin umarım

neyse zengin olamasak da zengin gönüllerimiz var
zararının olmasına üzüldüm, ama kapatmış olmana sevindim canım

91,40881 oldu altın.
ah sabırsız ben ahhhhhh!!
kimse niye alıyorum satıyorum bişey demiyorrr

Son düzenleme:

üzülme canım zarar etmediysen kardasın demektir ben dün 92.42 den aldım ama üzülmüyorum

alım için hala beklemedeyim

altın alanların arkadaşların altınları da bereketli olsun

üzülme canım zarar etmediysen kardasın demektir ben dün 92.42 den aldım ama üzülmüyorum

zararım çok şükür.
söz dinlemiyorum ya ondan üzülüyorum
sende üzülme nasılsa yükselecek

bir konuda takıldım.aslında basit matematik hesabı gibi mi yapıyoruz emin olmak istedim.
diyelim ki 91.7 den 2 gr aldım.
yarın 90.5 den 2 gr aldım.
toplam 364.4 tl
kaça satmalıyım ki kara geçeyim.
91.1 den satsam zarar yok sanırım. 90 dan satsam kar ediyorum dimi.yoksa beynime kan gidemiyor mu
böyle mi hesap yapıyorsunuz? yoksa farklı yöntem mi var?

ortalama alışın 91.1 tl
91.1 tl nin üzerinde satmalısın kar elde etmek için canımmmmm

90 tl den satarsan gram başı 1.1 tl zarar edersin

ben aldığım partiye göre satıyorum..mesela sayfada yazıyo 91.70 birde 90.0 dan almışım...önce 90.0 olan grubu satıyorum karına göre ...daha sonra 91.70li olanı satıyorum kar getiriyosa...

ben aldığım partiye göre satıyorum..mesela sayfada yazıyo 91.70 birde 90.0 dan almışım...önce 90.0 olan grubu satıyorum karına göre ...daha sonra 91.70li olanı satıyorum kar getiriyosa...

ben böyle dediğin gibi de yapıyorum

bir de aldığım bütün parçaların ortalamasını mutlaka hesaplarım cazip bir fiyat gelirse de toptan alıveriyorum
beklediğim fiyatın gelmeyeceğini düşünüyorsam tabi

aynen canım geçen 94 ü görünce gözüm döndü aldıklarımın hepsi 91 lerdeydi toptan sattım hesap kitap yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…