- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
bir cuma gününe açtık gözlerimizi.hayırlı olur inşallah,
günaydınnnnn
asya bankta ALTIN 91.03385 91.80892 miiiii ben mi yanlış görüyorum
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım, farması çok teşekkür ederim öncelikle ilgilendiğin için. Bu ayki maaşımı dün alıp azıcık kalan paramı biriktirme niyetindeyim, faturalar kart ekstrem derken elimde kalan ay sonuna kadar harcayabileceğim 350 tl var, sigara içmiyorum, gezme tozma masraflarımıda annem destek oluyor sağolsunKenara 150 koyarak başlasammı, gram altın hesabımı açtırsam türk lirası olarakmı biriktirsem yoksa çeyrek altın alarakmı? Birde kumbaram var benim elimdeki tüm bozuklukları attığım, onuda saydım dün akşam 85 tl de orada birikmiş, 1 aydır biriktiriyordum hemde Şimdi fikir istiyorum nasıl yapsam? Yoksa ben elimde kalanı da harcayacağım :44:
yanlış görmüyorsun canım
şimdi de böyle :))))))
TL 91,02325 91,77309
USD 50,56207 51,15090
benim tahminlerim/isteklerim çıkmıyor
dün düşer alırım birazcık diyordum. takip edebildiğim kadarıyla altın gıdım bile oynamadı.
bugün düşer umudum var gene ama kesin düşmezsen ne düşünüyorsun farmasi?
hayırlı cumalar herkese benide alır mısınız aranıza şimdiye kadar erkek arkadaşım icin takip ediyordum cok şükür kendim icinde başladım.borc harc odedikten sonra dün annemin tavsiyesiyle 1 çeyrek bir tanede 100 dolar aldım geriye 350tl de kenara bıraktım bu ay sıkışmadıkca elimi sürmicem kenarda birikimim olması cok mutlandırdı beni amacım 91 model olan dede hediyesi arabamı satıp üstüne ekleme yapıp otomatik vites almak inş böyle devam eder
Günaydın kızlar
Veeee beklenen gelişme. Ons düşer.91'den ons olarak da 1580'den alıma başlayacağım tekrar. Kademeli olarak 1570,1560'dan alım yaparım. Elimde TL olduğu için TL ile alacağım.
Herkese bereketli cumalar
hayırlı cumalar herkese benide alır mısınız aranıza şimdiye kadar erkek arkadaşım icin takip ediyordum cok şükür kendim icinde başladım.borc harc odedikten sonra dün annemin tavsiyesiyle 1 çeyrek bir tanede 100 dolar aldım geriye 350tl de kenara bıraktım bu ay sıkışmadıkca elimi sürmicem kenarda birikimim olması cok mutlandırdı beni amacım 91 model olan dede hediyesi arabamı satıp üstüne ekleme yapıp otomatik vites almak inş böyle devam eder
hayırlı cumalar canım
haydi hayırlısı inşaallah
canım bugün abd tarımdışı istihdam verileri açıklanacak 15:30 da
eğer kötü gelirse bu onsa yarar altın yükselir,
iyi gelirse de dolara yarar ,ons düşer :)))
hayırlı cumalar... Farmasi ben bugün altınlarımı bozmak zorundayım. 150 gr altınım var. saat kaçta bozmamı önerirsin?
canım nacizane tavsiyem öncelikle olarak '' tl olarak kalırsa ben bu parayı kesin harcarım''
bu ifade çok yanlış tl de bir yatırım aracı bunu unutmayalım.
aksi halde kendi para birimiz sanki bize batıyormuş illa harcanması gereken bir unsurmuş gibi bilinçaltımıza yerleştirmiş oluyoruz adeta
gelelim nasıl başlayabilirsin ;
kumbara işi çok zevkli ve de olumlu ( benim de var)
bence bankadan vadesiz altın hesabı açtır ve de oradan ayda 2 gram almayı hedefle en azından
Günaydın Kirli çıkılar
Hayırlı Cumalar..
Piyasanın sultanları olarak yine bir konuda fikrinizi almak istiyorumBu yıl sonunda Allah nasip ederse aralığın son haftası yurtdışına tatile gitmeyi planlıyoruz..ve her ay kenara para koyucaz..bu parayı altın olarak biriktirsem,yıl sonunda bozdursam karlı olur mu acaba yoksa tlde mi kalmalıyım:26:
az önce çocukluk küpemi kaybettiğimi fakrettim
parasız kalırım,birşey olur diye yanımda taşıyordum. fermuarı açılmış sanırım düşmüş.
çok üzüldüm. teki 0,45 gramcık ama ikisi birlikte 0,90 gram yapardı.
senelerdir hep yanımdaydı halbuki =((
umarım helaldir de evde bir yerde düşmüştür ve bulurum
annemle telefonda görüşüyordum yazamadım senin adına üzüldüm canımaz önce çocukluk küpemi kaybettiğimi fakrettim
parasız kalırım,birşey olur diye yanımda taşıyordum. fermuarı açılmış sanırım düşmüş.
çok üzüldüm. teki 0,45 gramcık ama ikisi birlikte 0,90 gram yapardı.
senelerdir hep yanımdaydı halbuki =((
umarım helaldir de evde bir yerde düşmüştür ve bulurum
Peki hangi banka? Ben garanti ile çalışıyorum yani vadesiz hesabım, maaş hesabım hep orada ? Zaten kartlarımı kapata kapata iki adet kaldı, biri gsbonus, biri de hsbc. Vadesiz altın hesabı açtırırken ne kadarla başlayabiliyoruz ? Çok soruyorum ama bu haylaz çömez harvurup harman savurucuyu anca siz adam edebilirsiniz
Günaydın Kirli çıkılar
Hayırlı Cumalar..
Piyasanın sultanları olarak yine bir konuda fikrinizi almak istiyorumBu yıl sonunda Allah nasip ederse aralığın son haftası yurtdışına tatile gitmeyi planlıyoruz..ve her ay kenara para koyucaz..bu parayı altın olarak biriktirsem,yıl sonunda bozdursam karlı olur mu acaba yoksa tlde mi kalmalıyım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?