ortalama alışın 91.1 tl
91.1 tl nin üzerinde satmalısın kar elde etmek için canımmmmm
90 tl den satarsan gram başı 1.1 tl zarar edersin
ben aldığım partiye göre satıyorum..mesela sayfada yazıyo 91.70 birde 90.0 dan almışım...önce 90.0 olan grubu satıyorum karına göre ...daha sonra 91.70li olanı satıyorum kar getiriyosa...
iyiki varsınızgümbürtüye gidebilirdim ilerki günlerde hesap hatasından
nişanlımda satarken senin gibi satıyordu. ama ben buaralar satmayayım, ramazan çıkana kadar satarken dikkat edeyim de kar yerine zarar etmeyeyim
iyiki varsınızgümbürtüye gidebilirdim ilerki günlerde hesap hatasından
nişanlımda satarken senin gibi satıyordu. ama ben buaralar satmayayım, ramazan çıkana kadar satarken dikkat edeyim de kar yerine zarar etmeyeyim
canım aldığını sattığını mutlaka not et
ben defter tutuyorum.
hoşuma giden mantıklı gelen beklentileri vs not alıyorum
91,49 oldu.
Dolar düşmüş acaba biraz dolar mı alsam?
elini altından çek de, düşsün bari
acemipericim aldıkların hayırlı olsun canım
ben de bugün gel-gitler yaşadım
ama ne varsa bu 15:30 da bir görmek istedim
sattığım parçanın birini alsaydım tl olarak 175 tl kar bırakıyordu
dolarla arbitraj yaptığım parça ile de sabah 1 gr artırıp
toplamda 2.5 gr altın artımış olacaktım bugün ama hayırlısı diyorum ,bekliyorum[/B]
biz evliliğimizin ilk yılı amerikaya gitmiştik o zaman gideceğimiz belli olduktan sonra her ay dolar alıp koymuştum kenara orada dolar lazım olcak diye.nacizane önerim gideceğin ülke euro kullanılan bir avrupa ülkesi ise her ay maaşından bir miktar euro alıp o parayı unutman böylece o paraya dokunulmamış olur euro şu an 2.20nin de altında kışa göre iyi durumda yani. nereye gideceğine göre değişmekle birlikte o güne kadar boş durmamak için euro dolar vs alınabilirGünaydın Kirli çıkılar
Hayırlı Cumalar..
Piyasanın sultanları olarak yine bir konuda fikrinizi almak istiyorumBu yıl sonunda Allah nasip ederse aralığın son haftası yurtdışına tatile gitmeyi planlıyoruz..ve her ay kenara para koyucaz..bu parayı altın olarak biriktirsem,yıl sonunda bozdursam karlı olur mu acaba yoksa tlde mi kalmalıyım:26:
TL 90,09360 90,84071
USD 50,48109 51,07252
bankasya
ne inat ettim be bugün beklemek için
hala bekliyorum :)))))
YTD ters köşe olmam inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?