Kirli Çıkılar )))

ortalama alışın 91.1 tl
91.1 tl nin üzerinde satmalısın kar elde etmek için canımmmmm

90 tl den satarsan gram başı 1.1 tl zarar edersin

iyiki varsınız gümbürtüye gidebilirdim ilerki günlerde hesap hatasından

ben aldığım partiye göre satıyorum..mesela sayfada yazıyo 91.70 birde 90.0 dan almışım...önce 90.0 olan grubu satıyorum karına göre ...daha sonra 91.70li olanı satıyorum kar getiriyosa...

nişanlımda satarken senin gibi satıyordu. ama ben buaralar satmayayım, ramazan çıkana kadar satarken dikkat edeyim de kar yerine zarar etmeyeyim

canım aldığını sattığını mutlaka not et

ben defter tutuyorum.

hoşuma giden mantıklı gelen beklentileri vs not alıyorum

fırsat gelirse kaçırmazsın zaten canım..şu sıralar alım için fırsat var ama daha sonra satış için fırsat oluyo..yani altın denizde balık biz oltayı atıp bekliyoruz sabırla bazen hamsi çıkıyo bazen balina

canım aldığını sattığını mutlaka not et

ben defter tutuyorum.

hoşuma giden mantıklı gelen beklentileri vs not alıyorum

not konusunda çok detaycıyımdır
rakamlar konusunda artık hafızama güvenmiyorum iş yerinde de alışkanlık elimde hep bir kalem not defterleri ....

altın olayını da not ediyorum. hatta gün içindeki altın analiz grafiğini falan dökebilirim
yeni öğrendiğim şeyleri not ediyorum. dönüp sayfalardan bulmak zor olur diye
başka tavsiyeleriniz varsa açığımdır

Tam elimi attım altın alayım diye hemen bir miktar da olsa yükseldi. Ne güzel 91,24 tü :44:

acemipericim aldıkların hayırlı olsun canım

ben de bugün gel-gitler yaşadım

ama ne varsa bu 15:30 da bir görmek istedim
sattığım parçanın birini alsaydım tl olarak 175 tl kar bırakıyordu

dolarla arbitraj yaptığım parça ile de sabah 1 gr artırıp
toplamda 2.5 gr altın artımış olacaktım bugün ama hayırlısı diyorum ,bekliyorum
[/B]

Henüz alım yapmadım canım. Şu an 1 gram artırmış durumdayım ama biraz daha bekleyeceğim. Daha da düşecek gibi

Güzel kar bırakmış aslında

biz evliliğimizin ilk yılı amerikaya gitmiştik o zaman gideceğimiz belli olduktan sonra her ay dolar alıp koymuştum kenara orada dolar lazım olcak diye.nacizane önerim gideceğin ülke euro kullanılan bir avrupa ülkesi ise her ay maaşından bir miktar euro alıp o parayı unutman böylece o paraya dokunulmamış olur euro şu an 2.20nin de altında kışa göre iyi durumda yani. nereye gideceğine göre değişmekle birlikte o güne kadar boş durmamak için euro dolar vs alınabilir

91,08almak mı beklemek mi gerek?????

91,05 den aldım gitti

Son düzenleme:
Altın 90,22116 90,95898 asya bank 15:41..

neden ben alınca düşüyor anlamıyorum

TL 90,09360 90,84071
USD 50,48109 51,07252

bankasya

ne inat ettim be bugün beklemek için

hala bekliyorum :)))))
YTD ters köşe olmam inşallah :)))

:2:
TL 90,09360 90,84071
USD 50,48109 51,07252

bankasya

ne inat ettim be bugün beklemek için

hala bekliyorum :)))))
YTD ters köşe olmam inşallah :)))

sabrına hayran kaldım

düşmesini istiyorsan hemen alayım 1gramcık, bak nasıl düşüşe geçer. 90,80 bile görürüz o zaman

İnatla bekliyorum. İçimden bir ses al hemen diyor bir ses de pazartesi daha da düşer diyor. Kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…