Kirli Çıkılar )))

ben biraz önce hesabı kapatırken uyarı geldi şu tarihteki kar payı üzerinden hesaplama yapılır dedi dikkat etmedim kaçtı kaç oldu neyse

vade dolmadan kaç olduğunu göremezsin zaten...
sadece, "hesabınızdan vadesinden önce para çekiyorsunuz,kar payı kalan kısımdan hesaplanacaktır" der...
türkçesi "çektiğin kısmın kar payını rüyanda görürsün" dür... :))

Ben çok araştırdım canım. En önemlisi tüketici kredisi verip de asıl faize girmemeleri. Sen de böylece fakir fukaranın ağıdıyla para kazanmıyorsun. Gösterdikleri yatırım araçlarının hepsi caizdi. Göstermeyip yatırıyorlarsa Allah'a havaleler.

Kar payı çok cüzi olsa da uzun süre kullanmadığın tasarrufların için çok iyi. Benim biraz avrom vardı. O zamanlar al-sat bilmiyorsum boş yere evde duruyordu. Sonra bankaya yatırdım. Göz açıp kapayana kadar aylar geçti. O paranın ayda 5 avro bile artması 10 ayda 50 avro bu da nereden baksan 110 TL yapar.

ons 1612 oldu bu arada
ya düşsün artık bizler altınlarımızı alalım da sonra marsa kadar yolu var

ons 1612 oldu bu arada
ya düşsün artık bizler altınlarımızı alalım da sonra marsa kadar yolu var

ya farmasi canım sana bir soru :))
cuma günü 90.9 dan 100 gr altın almıştım,şimdi 40 tl. kar var....ee altın da düşecek..ya düşecek ya düşecek... :))
sen olsan bozar mıydın? :)

ya farmasi canım sana bir soru :))
cuma günü 90.9 dan 100 gr altın almıştım,şimdi 40 tl. kar var....ee altın da düşecek..ya düşecek ya düşecek... :))
sen olsan bozar mıydın? :)

canım bozmazdım sebebi

ons düşse de dolar çaktırmadan o da çıkacak gibi duruyor gram tl fiyatının düşeceğini değil aksine kendini koruyacağını
hatta bu aralar onsu da düşürmezlerse 93 leri görebilir gibi geliyor
bakalım haftanın daha ilk günü yarını öbür günü bekleyelim

benim de 91.04 tl den aldığım 150 gram var 46.25 tl kar bırakıyor ama bence bugün ne alma ne de satma günü

tabi karar senin bitanemmm

Son düzenleme:

45 oldu :)
ben de bozmadım zaten de :)
bu kadar küçük oynamalarda bile, aynı gün içinde veya birkaç gün içinde kar edilebileceğini anlatmak istedim :)

Ramazan da bitmeye yüz tuttu
Herkese hayırlı iftarlar.

evet haklısın
laf olsun demiyorum ben ramazandan hiçbirşey anlamadım ne açlık ne susuzluk vermedi rabbim

ne büyüksün kurban olduğum Allah'ım gerçekten yoluna rızanı gözeterek çıkmaya çalışanları nasıl da merhametinle kucaklıyorsun

merhaba arkadaşlar... bu altın hesabından istediğiniz an alıp satıyor musunuz nasıl oluyor anlamadım. yani ben 100 lık altın aldım 120 lira oldu 20 lira kar ettim diyelim satıp tekrar mı altın alıyorum yoksa o 120 lirayı bekletiyormuyum... çok mu saçma oldu....

merhaba canım 100 tlen 120 tl olduysa satarsın
tekrar altının düştüğü zamanda örneğin 100 ya da altındaki seviyede yine alır yine istediğin karı görünce satarsın

herkese hayırlı iftarlar kızlar Allah'a emanet olun

merhaba canım 100 tlen 120 tl olduysa satarsın
tekrar altının düştüğü zamanda örneğin 100 ya da altındaki seviyede yine alır yine istediğin karı görünce satarsın

peki bankadan bozup parayı karlı biçimde alıp evdemi bekleticem parayı sonra altın almak üzere... yahu çok aptal bu kızda demeyin nolur

peki bankadan bozup parayı karlı biçimde alıp evdemi bekleticem parayı sonra altın almak üzere... yahu çok aptal bu kızda demeyin nolur

yok canım öyle dermiyiz hiç sonuçta bilmiyorsun öğrenmek istiyorsun

paran bankadaki hesabında duruyor

şimdi halkbankasına baktım

geçen hafta gittiğim sınav gözetmenliği parasını 45 tl yatırmışlar. Allah bereket versin yarın işbankasına eft yaparım artık

Son düzenleme:
farmasi siz burdan altın düştü hadi alalım diye haber veriyor musunuz. bazen altına bakmak aklıma gelmiyor. burdan takip edilebilir belki de

farmasi siz burdan altın düştü hadi alalım diye haber veriyor musunuz. bazen altına bakmak aklıma gelmiyor. burdan takip edilebilir belki de

bizler yoğun istişarede bulunuruz ama herkes kendi kararını kendi verir, yatırım tavsiyesinde bulunmayız

haklısın sonuçta caiz iş yapmıyorlarsa ve yapıyor gözüküyorlarsa onların boynuna..

babam nişan için biraz para vermişti bana, türklirasını harcadım bir kısmı da döviz.
kullanmayı düşünmüyorum. elimden geldiğince maaşımla borçlarımı kapatmayı düşünüyorum.
o zaman o parayı böyle katılım döviz hesabı açıp ona koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…