ben biraz önce hesabı kapatırken uyarı geldi şu tarihteki kar payı üzerinden hesaplama yapılır dedi dikkat etmedim kaçtı kaç oldu neyse
anladım.
altın hesabı açarken önce katılım hesabını sordu, baktım 1 aylık 3 aylık yazıyor.
bana uymaz bu dedim cari açtım.
şimdi tl hesabı açarken katılım hesabı açmak (29. günde bozulma durumu olsa bile) daha avantajlı. çnkü bozulmama durumu da olabilir.
ama bu faiz olmuyor mu? :26:
acaba gerçekten ticarette mi kullanıyorlar ki?
helal görünüp harama kaymayalım sonra :26:
geçen m. karataşın yorumunu yazmıştınız okudum ama gene de şüphelendim, niye bize boşuna para versinler ki
ons 1612 oldu bu arada
ya düşsün artık bizler altınlarımızı alalım da sonra marsa kadar yolu var
ons 1612 oldu bu arada
ya düşsün artık bizler altınlarımızı alalım da sonra marsa kadar yolu var
Evet farmasi canım ya, biz katılım muhabbeti ederken uçurdular yine onsu
ya farmasi canım sana bir soru :))
cuma günü 90.9 dan 100 gr altın almıştım,şimdi 40 tl. kar var....ee altın da düşecek..ya düşecek ya düşecek... :))
sen olsan bozar mıydın? :)
canım bozmazdım sebebi
ons düşse de dolar çaktırmadan o da çıkacak gibi duruyor gram tl fiyatının düşeceğini değil aksine kendini koruyacağını
hatta bu aralar onsu da düşürmezlerse 93 leri görebilir gibi geliyor
bakalım haftanın daha ilk günü yarını öbür günü bekleyelim
tabi karar senin bitanemmm
Ramazan da bitmeye yüz tuttu
Herkese hayırlı iftarlar.
merhaba arkadaşlar... bu altın hesabından istediğiniz an alıp satıyor musunuz nasıl oluyor anlamadım. yani ben 100 lık altın aldım 120 lira oldu 20 lira kar ettim diyelim satıp tekrar mı altın alıyorum yoksa o 120 lirayı bekletiyormuyum... çok mu saçma oldu....
merhaba canım 100 tlen 120 tl olduysa satarsın
tekrar altının düştüğü zamanda örneğin 100 ya da altındaki seviyede yine alır yine istediğin karı görünce satarsın
peki bankadan bozup parayı karlı biçimde alıp evdemi bekleticem parayı sonra altın almak üzere... yahu çok aptal bu kızda demeyin nolur
farmasi siz burdan altın düştü hadi alalım diye haber veriyor musunuz. bazen altına bakmak aklıma gelmiyor. burdan takip edilebilir belki de
Ben çok araştırdım canım. En önemlisi tüketici kredisi verip de asıl faize girmemeleri. Sen de böylece fakir fukaranın ağıdıyla para kazanmıyorsun. Gösterdikleri yatırım araçlarının hepsi caizdi. Göstermeyip yatırıyorlarsa Allah'a havaleler.
Kar payı çok cüzi olsa da uzun süre kullanmadığın tasarrufların için çok iyi. Benim biraz avrom vardı. O zamanlar al-sat bilmiyorsum boş yere evde duruyordu. Sonra bankaya yatırdım. Göz açıp kapayana kadar aylar geçti. O paranın ayda 5 avro bile artması 10 ayda 50 avro bu da nereden baksan 110 TL yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?