evet onun bir mantığı yok ben en azından konuşup öyle veriyorum 70 tl.net ortaksa iyi yapmışsın amcanlara taşıtmaklattnet in telefonsuz internetinin maddi yönden avantajı yok zaten.
telefonun sabit ücreti gibi bir meblağ kadar ödeme yapılıyor. sınırsız normalde 50 ise o şekilde 70 oluyor.
süper online iyiymiş. biz de geçtiğimiz ay kapattırdık telefonu, neti de amcamlara (alt kata) taşıttırdım.
neti de ortak kullanıyoruz zaten sorun olmadı.
ama bilseydim süperonline gerçekten süpermiş
joeyfun ve bskn teşekkür ederim fikirleriniz için. biz ev telefonunu kestirmeyi düşünüyoruz zaten, alırken de içe ve dışa kapattırmıştık, sırf internet için almıştık yani. ben öyle bi internet istiyorum ki hem sınırsız olsun hem ucuz olsunöyle bir tarife de yok zaten araştırdığım kadarıyla. sizlerin dediği tarife turkcelin galiba, ona da baktım da onun da sınırsızı 60 tl civarı. vınn tarzı bir şeyi de ben istemiyorum açıkcası, hızı çok yavaşmış diyorlar, bir de sınırlı olunca istediğim gibi video falan izleyemiyorum.
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr yeniden nasılsınız bakalım ?
ben pc başında rehavete daldım içim uyudu resmen gittim yattım bu saate kadar uyudum , iyi geldi
ya farmasi,çocuklar öksürünce ne yapıyorsun? (ilaç,doğal... vs.)
veya diğer tecrübeli anneler? :)
benim küçük öksürmeye başladı,hafif burun akıntısı da var, ilaç çok kullanmak istemiyorum...
en ufak rahatsızlıkları bile moral bozmaya fazlasıyla yetiyor....Rabbim beterinden korusun...
hasta,sakat çocukları olanlara da...sabır ve en acilinde şifa versin inşallah....
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr yeniden nasılsınız bakalım ?
ben pc başında rehavete daldım içim uyudu resmen gittim yattım bu saate kadar uyudum , iyi geldi
meyra bu tip şeyler olunca nane limon içiririm.birkaç gün devam ederim.
annem öksürük için karaturpu oyup içerisine zencefil ve bal koyup oğluma 1-2 kaşık içirmişti öyle hatırlıyorum .
annem de tv den duymuş sanırım.
çok geçmiş olsun
joeyfan aynen öyle dediğin gibi yapmıştı annem
ama aradan çok uzun zaman geçti
aslında bunları da yazıp bir kenara koymak lazım
Allah berket versin, bereketini görmek nasip olsun inşallah
aklıma birşey geldi.
asya bank maaşımın yattığı banka.
diyelim ki altınları bozdum.
maaşım ile bu birikimlerim karışacak.
karışmasın diye bir tl hesabı mı açsam? bozarken oraya mı aktarsam?
siz nasıl yapıyorsunuz.
hesap açmak sıkıntı olur mu? (işlem parası, açma parası, kapatma sıkıntısı gibi?)
geçen gün sanırım arada kaynadı tekrar sorabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?